ama ataşehirin arka tarafında olmuş... + aşağı acizce demişsin bence TACİZCE olmalı
ama ataşehirin arka tarafında olmuş... + aşağı acizce demişsin bence TACİZCE olmalı
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
hımm ii ozmaan en azından biras da olsa rahatlatıcı bu arada sanamı düştü be benm kelimemi düzeltmek acizce tabi taciz kısmı herzaman olmuıo farklı bişe görüolar ya nası tepki vereceini bilmio(ama illa tepki verick) oda işte bilmemekten kaynaklann bi acizlik yapıo
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
yok ben düzeltmedim seni...sadece bence dedim dikkat...
ooo sayfa 100 hadi bakalım bastırın asya tayfası kim tutar...
bu araba motor yağları ile scooter motor yağları arasında bir fark var mı? mesela ben herhangi bir 10-40lık yağı as125t'de kullanabilir miyim? yoksa illaki scooter motor yağı mı kullanmam lazım?
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
bu işin imyasal yönünü bilemiyorum tabi ama otomobil yağları otomobil için yapılmış.. otomobiller normal kullanımda 2bin-5bin devir arası kullanılır
scooterlar çok daha devirli çalışır
diger motorlardan bahsetmeye gerek bile yok
oyüzden yağın kalitesi dayanıklılıgı önemli
castrolun scooter diye yagı var 15.50ytl sanırım
bunun dışında 4t olan başka bir motor yağıda var oda olabilir ama magnetec tarzı oto yağları okadar uygun degil bence.. ha şu var tabi daha ucuz..
yaz dönemi oldugundan yağı sık sık kont edin ;)
sizi bu mu rahatsız etti anlamadım ki ama merak ettiğiniz tek şey bu ise, we siteye bu merakınızdan dolayı qöz atıyosanız söyliiiim...Ben çok rahat bi adamım...Yani Cool... Keyfime düşkünüm...Kestirmeyi hep sewerim...O kadar...Bunlar sizi her ne kadar ilqilendirmese de böyle işte... İnşallah sizi aydınlatabilmişimdir...
"Pert Türkçe" yazmışınız...Kullandığınız bu Türkçe, Türkçe oluyada benimki neden olmuyor...Tartışılır dooorusu İğne - Çuwaldız Olayı...İyi Sürüşler...!!!
Syg.
Kaan AK
yazdığım tanımlama anlaşıldığına göre iletişim için bir ortak nokta bulduk demektir.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
evettt... engin tecrübelere dayanarak sorulmuş bir soru daha bu nazi kaskımı denio yoksa klasik kask mı denio her neyseler işte onlar trafik polislerinn gözünde kask mı ? yani ne biliim şehir içinde fln kısa mesafelerde takıldığında polisin bu kask yüzündn durdurma hakkı varmı acaba? bu kask işi başıma çok dert oluo da...
ya bişi dicem rodaj rodaj neki bu ya ben motorumu alırım elciğimi ceviririm allah ne verdiyse ya eğer motor patlasa bile servis i düşünsün markası düşünsün kardeşim banane ya ii motor yapsaymışl ya<ni ben hiç uymadım gerçi tam orj. bi asya olmayabilir ziira kendim topladım motoru ama ne bilim yani motor 5000 i geçti bi tek hava filtre hortumunu patlattım bilerek ve isteyerek değil kadranı kırabiliyorum 140 ı yani ama ben sadece şasisini sipariş ettim zaten parçalarıu servis kendi topluyo o yüsden fiyatları baya düştü 800 ytl fln vardim üstüne 3 bin ytl harcayıp içini düzdüm motor ve elektronik aksam komple elimden geçti yani hiç bir sdorunla karşılaşmadım bi projemis var çift salyangoz egzoz eğer yaparsam koycam resimleri
kardeşlerim arkadaşlar daha anlaşılır daha kolay okunabilir yazamazmıyız?
yazdıklarınızdan hiç bir şey anlayamıyorum
bu şekilde sorunlarınıza cevapta veremiyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
keşke bu eleştiriyi başkası yapsaydı.. ama yine de sölemeden edemicm bakın son zamanlarda bu konuşma tarzını görmeye başladıınıza göre bişeler oluo etrafınızda... kalktı artık o sayınla başlayan cümleler yok artk onlar devir yıkıp geçme devri herkes kafasına göre takılıo olması gerekende bu deilmi arapçayla başladık bakın nerelere geldik söyliceimiz kelimelerin anlamları dışında artık nası görünmesini istediimizide kendimiz seçiorz görünmesini diorm çünkü bu konuşma tarzındaki bikaç harf eksikliği sizin abarttığınız gibi anlam kargaşasına deil sadece görünüm farklılığına yol açıo ...
ben eleştiri yapabilecek düzeyde değilmiyim?
yukarıdaki yazınızı bir kontrol edin kaç tane harf eksik
bu işin devirle veya istediği kafayla takılması alakası yok
burada her yaştan her kesimden insan var
türkçemizi olduğu gibi kullansak ne kaybedersiniz?
hitap şekli konuşmayla olsun yazışmayla olsun karşımızdaki kişilere
saygının ifadesidir.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bakın tam tersi ben sizin böyle bi eleştiri yapmanıza üzüldüğüm için keşke başkası söyleseydi dedim çünkü bu sitede herkese her türlü sorununda yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındaım ki bana bile geçen günlerde yardımınız dokunmuştu.. ayrıca dediğim gibi bu konuda bu kadar abartılcak bişe olduğunu sanmıyorm çünkü yukardada söylediğim gibi anlaşılmıycak şekilde yazılar yazıldığını düşünmüorm şu zamana kadar ilk defa sizden böle bi tepki aldm demekki bugüne kadar ben başkaları tarafından anlaşılıomuşum..hitap şekline gelince yada o konuya hiç gelmeyelim saçma sapan nedenlerle konu uzuyo...
ewet arkadaşlar acil yardım bekliyorum....As 150 T Kullanıcısıyım ve motorum şuan itibariyle 10.000 km de 1-2 ufak sorun haricinde no problem ama kafama takılan konu Garanti Şartnamesi... Malın bütün parçaları garanti kapsamındadır diyor ama elektrikle ilgili en ufak tamiri karşılamıyorlar bu ne anlama geliyor.Tüketici haklarına başvursam ne elde ederim.İkinci konu ASYA MOTOR iflas etti garantiler kapsam dışı" bir söz dolaşıyor ortalıkta bu doğrumudur doğruysa ne yapmalıyız.... Saygılar...
Merhabalar Asya Kullanan arkadaşilar...
uzun zamandır buraya yazmamıştım...
Motosikleti satarken her parçası garantili diye alırsınız ve arıza olunca serviste bakarsınızki garanti kapsamında değildir. Motosikletin elektrik aksamını garantili saymıyor servistekiler. ama bazı servisler garanti kapsamında diyo. servisine göre yani... benim motorumum flaşörü arıza yapmıştı. serviste bakım zamanı gittim 3.000km bakımını yaptırırken ustaya söyledim değiştirdiler. sonrasında 15 ytl flaşör parası ödedim. biraz tartıştık ama olay büyümesin diye 15ytl yi verdim ve o servise bi daha uğramadım. ikitellideki maskonun içinde bu servis.
Asya motor İflas etmedi hatta şube üstüne şube açmaya devam ediyo. benim bildiğim enson avcılarda açtı. E5 Karayolu üzerine. iflas etti sözü yaklaşık 2 yıldır dolanıyo milletin ağzında...
benim nacizane fikrim. motorunuz hayırlı olsun. ilk etapta lastiklerini değiştirin. sonra sigortasını kontrol ettirin. çünki sigortasına bakarsanız çok kalitesiz ve çabucak yanacak bir görüntüsü var. eksoz grenajının bakımını sürekli yapın ve eksozdaki saplama vidasını düşmeden kontrol edin.
allah kaza bela vermesin arkadaşlar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bende bir senedir motosiklet kullanıcısıyım.ilk motorum bir 250 lik fym çapır ben bunla başladım ve hala biniyorum.şu an 9000 km civarında.ama kendime yeni bir heyecan aradım yaz geldi bizim motorlara şortla binilmiyor.adamın ayakları yanıyo yeryer sıcak.değişiklik olsun dedim gittim bir as15o t1 aldım.2 gündür sizin formu okuyorum.bana çok faydalı oldu.daha motoru teslim almadım büyük ihtimalle cuma falan anca alıpta binebilirim.ama bana yaşatacağı sorunları ve nasıl başedeceğimi sayenizde çok iyi biliyorum.
bişi sormak istiyorum bu form 2005 ten beri yazılıyo ilk sayfadaki motorlar ilk pertiler galiba benim merak ettiğim şey acaba sonradan gelen motorlarda malzeme değiştimi? mesela ayarlı amortisör varmı?mesela aküsü artık iyimi?döşemeleri artık yırtılacak mı? gibi gelen malzemeler farklımı diye soruyorum yani.ben kadıköydeyim.ama karşıda da olsa farketmez.iiiyi bi servis varmı götürebileceğim.çünkü rodajını çok iyi yapmak istiyorum.zaten 1 haftada biter benim rodajım.sonra yagını sigortasını aküsünü lastiklerini farlarını değiştireceğim.sonra da bi sorun çıkaracağını sanmıyorum.
fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.beni de aranıza alın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)