Merhaba artık ben de bir ASYA'lıyım. Geçen günler içinde kararsızlık içinde ne yapayım karar verememiştim ama sizlerin yorumlarını okuduktan sonra şansımı denemeye karar verdim ve gri renkte bir 150T1 aldım. Yıllar önce, sanki çok tecrübeli bir motorcuymuşum gibi, bir yarış motoru alıp kullanmışlığım var ama yarış makinaları bana her zaman biraz "deli işi" gelimişti (sevenler kırılmasın onun zevki ayrı eyvallah...)... Şimdi bir scooter ile hem tecrübeme hem de keyfime uygun bir motor almayı istedim... Umarım yanılmamışımdır...
İlk günkü deneyimim beklediğimden çok iyiydi. Tavsiyelerinize uyup rodajına dikkat ediyorum. İlk gün, evime yakın olduğu için Tuzla civarında sürdüm ve inanılmaz keyif aldım umarım her gün ilk günkü gibi geçer. Dengesine alışmam gerek ve de sol elimde debriyaj olmadığını bir yere not etsem iyi olacak
)) Fren yaparken motor kontrolümde değilmiş gibi geliyor ama inşallah kısa bir zaman içerisinde üstesinden gelirim.
Kilitli zincir, koruma örtüsü de aldım ki bir yerde park etmek zorunda kalırsam en azından kolay götürmesinler
Kask, bellik, korumalı mont gibi güvenlik önlemlerini de unutmadım. Umarım işe yarayıp yaramadıklarını hiç bir zaman öğrenmem...
Türkiyede monte edildiğinden dolayı (sizlerden öğrendim) bu hafta sonu kuzenimin oto sanayideki işyerine gidip tüm somunlarını vs. kontrol ettirtmeyi düşünüyorum. Aslında kendim yapacağım sanırım ama yine de yanımda işi bilen birinin olmasını istedim.
Motorumu iyice tanıyınca geceleri de kullanmaya başlayacağımdan dolayı, karanlıkta görünmenizi sağlayan turuncu ince bir kaç şerit atmayı düşünüyorum motorun üzerine. Çok mu anlamsız olur?
Turuncu ince bir kaç şerit gri motorun üzerinde şık durur dedim ama sizleri de dinlemek isterim.
Herkese keyifli sürüşler diliyorum...