t-1'in koca poposuna dayanamıo lastik, kayıo
t-1'in koca poposuna dayanamıo lastik, kayıo
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
tamam, bendeki kaymanın sebebi de belli oldu
ehehe, sen kaza yapmışsın, kahkahalarla geyik çevirioz burda
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
olsun zaten bu forum sessizdi bayadır hareket geldi. Bende hasar olmadığı için böyleyim herhalde
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
ewt de, motora acımadın mı,
çin min ama iş görüo, bi de ilk kazasıysa, gitmiştir güzelim görüntüsü
(bi anda nasıl da ciddileşirim belli deil walla)
[B]ama hâââLâââ[/B]
Motora açıkçası içim yandı, Düştüğüm an sürüklenirken kafayı kaldırdım sürüklenişini net gördüm garibimden okadar kıvılcım çıktıki ben bile şaşırdım, Çin min ben severdim motorumu ( sanki pert olmuş gibi konuşuyom ) hatta baharda allah nasib ederse burgman düşünüyordum ama bunuda satmıyacaktım, Dış görünüme gelene kadar şasi kaydı bence onu iyi yaptırmam lazım dışını bi şekilde toparlanır.
Ya bu arada şimdi farkettim karabatu burgman yazmışın hayırlı olsun nezaman aldın insan bi söyler tebrik edelim Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
beto kardeş büyük geçmiş olsun allah beterinden esirgesin .aynen senin
kazan gibi bir arkadaşımda düştü o da ne olduğunu anlıyamamış sebebini
araştırdıkki ön amortisörün yanından geçen fren rekoru yuvasından çıkmış ve sıkışma yapmış anında sert fren sonrada asfalta yama vaziyeti kendine
kalırsa arkadan araba çarpmış ama motorun arkasında hasar yok sende bir
kontrol et rekor sıkışması varmı .tekrar geçmiş olsun
Ya bu arada şimdi farkettim karabatu burgman yazmışın hayırlı olsun nezaman aldın insan bi söyler tebrik edelim Kazasız belasız kullanman dileğiyle.[/QUOTE]
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlere iyşallah. Bir hafta oldu ama daha plakasını çıkartamadım papadan dolayı trafik tescil bayağı ağır çalıştı. İyişalla yarın halledeceğim.
Dayı belki dediğin gibide olmuş olabilir çünkü viraja sert girmedim anlıyamadım bile neden düştüğümü, zaten motor tamirlik halde şuan ama ön fren tutmuyordu kazadan sonra bakalım bu cumartesi bi ilgilenicez.
Batu papa senide etkiledi yane
Bana şimdi iyi bir tamirci lazım şasiyi toparlayacak kaporta öyle böyle giderde şasinin iyi elden geçmesi lazım.
arkadaşlar bende AS125T var bu makinayı 150T1 ile değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
nasıl olmuş sizce
ayrıca t1 bakımları yapldığı zaman çok güzel bir motor
benim motorum çok iyi
120km hız yapıyor ve kaymıyor
uzun yola çok gittim
Goruntu(089)
C:\Documents and Settings\Çelik\Belgelerim\Goruntu(089).jpg
Walla celik bizimkide kaymıyordu ama bir kaydı tam kaydı benim motorda 110 a çıktı okadar.
Evet arkadaşlar bana şasi tamircisi lazım servisine nedense güvenemiyorum.
bu motorların 250 cc olanı çıkmış
150 cc asyanın getimiş olduğu model
bu da yeni 250 cc olan model
teknik özellikleri
Dry Weight:145kg
Wheel Base:1460mm
Exterior Size:2140*740*1168mm
Maximum Speed:93km/h
Maximum Payload Mass:140kg
Fuel Capacity:11.1L
Braking Type:Disk/Drum
Engine Type:4 stroke,Single,water cooling
Maximum power:10.5kw/7000r/min
Starting System:Electric
Tyre Size:120/70-12PR,120/90-10PR
Battery Size:12V/9Ah
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Arkadaslar askere gitcem motoruda garaja koycam neler yapmam gerek motorda cunku 1.5 sene binilmicek bi izne geldigimde calistirtim önerilerinizi bekliyorum motorum 150 t
Motorumu bugün 09 12 2006 da maslak asya servisinin servis aracı varmış geldiler aldılar birazdan bende gidip ustayla konuşacam, Aklınızda olsun maslak servisin aracı var gelip alıyor fiyatta uygun ( İlgileniyorlarda güzelcene araca bağladılar motoru )
beto_977 geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)