cantın boyanacak yerlerini hafif zımpara yapman gerekli yoksa boya tutmaz
dökülme yapar zımpara bulamazsan hafif bulaşık teli ilede yapsan olur
önce ince bir kat atarsın sonrada tam kat sıkarsın canavar gibi olur
cantın boyanacak yerlerini hafif zımpara yapman gerekli yoksa boya tutmaz
dökülme yapar zımpara bulamazsan hafif bulaşık teli ilede yapsan olur
önce ince bir kat atarsın sonrada tam kat sıkarsın canavar gibi olur
arkadaşlar, bende jantları boyamak istiyorum ama arka tekeri kendim söküp takabilirmiyim?
karabatu kardeş ön teker kolay sökülür ama arka teker biraz uğraştırır
bilen birinin sökmesi daha iyi olur başına iş alma
motorunun sigortasını eline alıp inceledin mi... o kadar ince bir tel varki ben 1 tanesini yaktım.. 1 tanesi sağlam göründüğü halde marşı çok zor aldırıyordu... bende 15a yerine araç parçacılarına baktım ve 20a lık 2 tane sigorta aldım o anda eskiyi çıkartıp yeniyi taktım ve motor canavar gibi çalışmaya başladı.. sigortada çinli olunca kaliteli sigorta anında farkediyor.. belkide motorun farlarını değiştirdiğinizde 20a lık sigortayla problemsiz şarj olup seyahat imkanı sağlar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadaşlar nerdesiniz ya yağışlardan dolayımı yoksunuz? tecrübelerinizi paylaşın bilgimiz artsın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşlar merhaba benim motor soğukken ilk çalıştığında gaza çok güzel tepkiveriyor ama ısınınca gaz hantallaşıyor acaba normalmi yoksa bir ayar proplememi?
motor rodaj damı? rampa çıkarken mi oluyor? rampada şişme olur hava sogutmalı motorlar fazlada yüklü ise dinlendirmen gerekir
motor 3500 de ilk ısınma anında yaklaşık 4veya 5 dakika içinde
karabatu büyük bir ihtimalle hava filitren kirlenmiş olabilir çünki
ilk çalıştırma anında zaten havanın az gelmesi gerekiyor hava
basıncı nedeniyle motor boğulma yapar ısındıktan sonrada
havanın bol gelmesi gerekli yoksa çekiş düşer ikinci şık
buji aralığı düzgün değilse ateşleme yeterli gelmeyeceğinden
yine aynı sorun olur bir kontrolde fayda var
Dayı, 3100 de bakım yapıldı hava filtresi buji değişti acaba rolanti vidası gibi hava ayarı yapılabilen bir hava ayarı varmı yoksa karbratöremi ayar yaptırmak lazım motor soğukken ilk çalıştırdığımda gaz enufak tepkiye acayip cevep veriyor ok gibi ama motor rolantide 4veya 5 dakika çalıştıktan sonra gaz verdiğimde sanki üzerinde 200 kg varmış gibi kalkıyor.
karışım ayarı sağ tarafta yan grenaj plastiğinde küçük kapak çıkınca
iç kısımda görünen karbiratör üzerindeki vidadan yapılıyor sıcakken
yapılan ayar daha sağlıklı olur
Dayı,teşekkür ederim.
Arkadaslar Benim 150 T yi el marsindan cok ayak marsiyla calistirmisimdir..Akuyu mu degistiriyim sizce aku ye baktim yousa diye bir marka 12 6 ah yaziyor ..Bu akunun adi olmasindamı kaynaklaniyor ..Bide motor birkac gun binmeyince aku dolu olsa bile bosaliyor Sizce ne marka aku almaliyim
Dayı, ben o vidayı bulamadım rolanti vidasının orda mı?
Ayarlı amortisör almaya asya motora gittin bizimkilerden çıktı bi bulamadım şu ayarlı amortisörlerden (3 kademeli)
Karabatu amortisör bulursan lütfen bilgileri yaz fiyat yer gibi.
arkadaşlar kimsenin sesi çıkmaz oldu gene ,her kış bu suskunluk yaşanacak
herhalde .mersinde yaz kış motora biniyoruz ,geçen selde bile motorla
gidip geldim arabayla gitmiş olsam kesin araba akvaryum gibi suyla dolardı
motorla sulardan geçip gittim ne yolda kaldım nede ıslandım 150 t1 i
beyenmeyenlere duyurulur iyiki bu motoru almışım....
Eee dayı biz istanbulda serin havada sadece 2 kilometre gittim ondada grip oldum, mersin gibi iklim bizdede olsun bizde bineriz yoksa istanbul trafiği çekilirmi.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
arkadaslar harbi amartisorleri degistirmek lazim cok sert ..Arkadaslar honda scooterlarin amartisörlerinden taksak olurmu Onlan cok yumusak ...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)