Asya Motor Scooter'ları Hakkında
Reklamlar
-
21 Eylül 2006, 00:01
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkürler arkadaşlar.Önceden dediğim bu parçalrın fiyatlarını bilen varsa söylerse sevinirim.Boya işi bu plastik grenajda zor mu?Bİlen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Teşekkürler
Reklamlar
-
21 Eylül 2006, 00:20
foresight adlı üyeden alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkürler arkadaşlar.Önceden dediğim bu parçalrın fiyatlarını bilen varsa söylerse sevinirim.Boya işi bu plastik grenajda zor mu?Bİlen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Teşekkürler
bursadaki bir arkadaşımın Aprilla Leonardo scooter ı vardı motor kaza yaptı oldugu gibi dağıldı bazı yerlerinde büyük plastik kırıklar vardı, motor italyan oldugu için parçalar siparişle 2ayda filan geliyormuş ayrıca çokpahalıymış herneyse
sanayide bi kaportacıya mı ne götürmüş yparım demiş adam tam700YTL istemiş
adam parçaları birbirine birleştirip kaynatıp boya atıcak..
buyüzden 0 alman ucuza gelebilir sanayiyi gez bence bulunduğun yerde varsa otocuları gez boyanırmı diye sor fiyat al, Çin oldğundan sanki bana 0'ı daha uygun olcakmış gibi geliyor ama bir fikrim yok..
kolaygelsin yardımcı olamadık kusurabakma
az önce gezinirken tesadüfen gördüm sanırım aradıgın burda "shadow45" nickli arkadaş yazmış benzer bir durumu
>>>>>> " http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=3693&page=2 "
-
21 Eylül 2006, 19:38
Teşekkürler kentacdis sen bildiğin kadarıyla söyledin.Unarım diğer arkadaşlardan bilen ve söyleyen birisi çıkar.Sağol
-
21 Eylül 2006, 19:44
foresight adlı üyeden alıntı
Teşekkürler kentacdis sen bildiğin kadarıyla söyledin.Unarım diğer arkadaşlardan bilen ve söyleyen birisi çıkar.Sağol
Asyamotor un web sitesinde iletisim bölümünde bir form var.. ordan yararlanabilirsin belki.. Ben bir soru sormuştum sabahına cevap vermişlerdi.
-
21 Eylül 2006, 20:03
Merhaba arkadaşlar, ikinci el T1 in alım satımı ne kadar bilen varmı tanıdığım muameleci olmadığı için sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.
-
23 Eylül 2006, 02:05
karabatu arkadaşım bende de T1 var.Mayıs ayında almıştım.o zaman 390 YTL masrafım oldu.Noter,trafik işlemleri ve sigorta için toplam bu kadar vermiştim.Resmi harçlar olduğu için rakam yine aynıdır ama noter ücreti için farklı paralar isteniyor.Ben tanıdık bir noterden yaptırdım olabilecek minimum liste fiyatına yaptılar.
-
23 Eylül 2006, 15:42
nowa teşekkür ederim. Bu fiyat 0 T1 içinmiydi yoksa ikinci el içinmiydi.
-
23 Eylül 2006, 18:27
arkadaşlar ya ben motorum için aksesuar bakıyorum ama nette bulamadım
mesela motorun üzerini kapatmak istiyorum.polis motosikletlerinde görmüştüm.
bilen gören varsa söylesin lütfen.
-
23 Eylül 2006, 22:42
asya motor cokgüzel ama servis sorunu var.eksoz kelepcesine başka ilceye gitmek zorundayım servis agı cogalsa sevinecegim
-
24 Eylül 2006, 00:22
-
24 Eylül 2006, 01:13
valla baktım uzun zamandır pek asyanın sayfasına takılmıyorum neden acaba diye düşündüm. Sanırım uzun zamandır benim motor sorun çıkarmıyor onun yüzünden galiba ( sadece sorun olunca siteye uğramak hoş değil biliyorum ama yogunluk olunca bazı şeyleri 2. 3. plana atmanız gerekiyor.). tek sorunum uzun yolda sürekli sabit hızda gidince motorun çok yağ yakması onun dışında motorumdan çok memnunum. adapazarı-istanbul arası beni çok rahat getirip götürüyor.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
24 Eylül 2006, 01:50
shadow_26 adlı üyeden alıntı
şansına dostum.. ben de kullandım... problemsiz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
24 Eylül 2006, 13:53
As 150t
her sabah yüzümüzü yıkar gibi motoruda tamirciye götürüyom ama artık satıyom takayı...
-
25 Eylül 2006, 14:42
Moderatör (forrap)
nurguldemirbay haklısın...Bende demiştim,yapılan yol,km arttıkça sorunlar azalmaya başlıyor gerçekten.O da dediğin gibi bazı şeylerin 2.3. plana düşmesine neden oluyor,bu gayet doğal sonuçta işi gücü olan insanlarız...18.500 km oldu bu arada benim motor,devam ediyoruz yolculuğa
-
25 Eylül 2006, 19:34
nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
tek sorunum uzun yolda sürekli sabit hızda gidince motorun çok yağ yakması onun dışında motorumdan çok memnunum. adapazarı-istanbul arası beni çok rahat getirip götürüyor.
Km arttıkca yavaş yavaş motor ömründen yemeğe başlıyor.
Piston/sekman aşınıyor ve yağ yakması meydana geliyor.
Yağını eksik bırakmadığınız sürece bir sorun teşkil etmez diye umuyorum.
-
26 Eylül 2006, 04:54
arkadaslar merhaba topiginiz cok güzel...
arkadaslar benim bir sorum olacak ; benim boy 1.88 ve kilo 80 ve as 125 t modeli cok hosuma gidiyor acaba bu motoru alsam rahah kullanabilir miyim _? altmda nasıl durur_?
ya da bu motordan daha kalıplı veya büyük bu tarz klasik scoter modelleri var mı_?
-
27 Eylül 2006, 09:45
Merhaba herkese gunaydın,
Arkadaslar bana 150 T1 icin bir akü onerirmisiniz farlarım cok kotu onumu goremiyorum ampul mu yoksa akumu yada ikisidem i degismeli ne oneriyorsunuz nerede yaptırabilirim yazarmısınız.
-
28 Eylül 2006, 22:46
Ampul değişikliği yaptıktan sonra far rölesi taktırmassan far anahtarı
ve kabloları yakabilirsin bende 55/65w buluecoral ampul2 adet var
akü ise 2 adet kuru invertör aküsü hiçbir sorun yok aydınlatma
ise arabaları bile dize getirecek düzeyde bu işlemi iyi bir oto elektrik
çisine yaptırmanızı tavsiye ederim
-
29 Eylül 2006, 18:21
Arkadaşlar merhaba,
T1 lerde 2005 ile 2006 arasında görsel olarak değil teknik olarak bir değişiklik varmı?
-
29 Eylül 2006, 19:01
Mrhb bu yazılan forumları uzun zamandır inceliyorum as 150 t1 gercektende harika bir motor olduğu anlaşılmakta bende almayı düşünüyorum şimdiden para biriktermeye başladım bile haziran ayında aranızdayım ama içimde bir korku var ilk kez bir araç alıcam az para diil 2.450 ytl onun için banayardımxcı olunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler