beyler bana sorarsanız Asya motordan uzak durun . Servisi beş para etmez
beyler Asya motordan uzak durun . Servisleri beş para etmez . Adamı dolandırmaktan başka birşey yaptıkları yok
beyler bana sorarsanız Asya motordan uzak durun . Servisi beş para etmez
beyler Asya motordan uzak durun . Servisleri beş para etmez . Adamı dolandırmaktan başka birşey yaptıkları yok
Şu anda asya motor fabrikasına bazı bankalar el koydu. Şu anda yedek parça ve motor tedariki yapmaları mümkün değil. Zaten bundan sonrada piyasada olmayacaklar.
nerden baksanız 5 motordan 1 i asya böle bişi nasıl olur bende bu hbri 1 ay önce duydum olucak die inanmadım şimdi nolucak garantilerimiz motorlarımızı satarken ki zorluklar kim vericek hesabını.?
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
dun servıse gıttım..depoda pek parca gozukmuodu(oncedendıkkat etmedım hıc nedense bana az geldı)yanlız sole bı durum var zıverbeydekı damla motorun onunde 10larca motor dururken sımdı hıc motor yok..galba cıddı cıddı gıdıolar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bu motorların parçaları birbirine uyuyor nasıl olsa.. Bişi olmaz.. Panik yok..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
SuperDude adlı üyeden alıntı
dostum bu parça olayını sirkecideki motorcularla konuştum da... adamlar sadece ne istediğimizin bir numunesini getirirsek tedarik konusunda problem yaşamayacağımızı söylediler...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
vay be ciddi ciddi kapanıyo ha. tam da asya düşünmeye başlamıştım...
yaaa..beyler benim bi sorunum var....motor , hava filtresinin ön kısmından motor yağı su gibi boşalıyor...karterde yağ kalmadı..allahtan yanımda yedek yağım var..eksildikce takviye yapıyorum..bu neden oluyo acep..bu olay sizin başınıza geldimi..geldiyse nasıl çözdünüz...hepinize kazasız belasız yolculuklaaar...
kullandığım motor 150 t1 bu arada ...unutmuşum belirtmeyi..bişi daaa sorucaaam....bizim motor kasasının aynısı fakat marka başka(hatırlamıyorum şu an) 250 cc motor ve su soğutmalı...feribotta gördüm topçulara geçerken...manyak seri bişii...üstelik su soğutmalı..bizim motoru komle söküp atsas..kaç paraysa onu taksas..hayat daa güselmi olur acep...
selamlar sevgili neon arkadaşım.sanırım gördüğün motor Dorado marka ki onu Kadıköyde Uyumaz motorda görebilirsin. .Ve Hondanın forsight FES 250 modelinin 1'e 1 kopyası Fiyatı 3750 YTL.Bence Bu fiyata iyi bir motor Artıları 250 cc su soğutmalı olması ve motor bağlantı noktalarının bizim T1 kadar dandik olmamasıZaten bildiğiniz gibi T1 Hondanın 98,99 ve 2000 yıllarında çıkardığı Forsight Modelinin fotokopisi sonradan Forsight'e bir de 125 cc aynı kasa pantheon modeli eklendi.Artık üretimi yok.Jazz (250 cc ve 650 Silwerving modeli şu an revaçta).Saygılar.
Honda FES Foresight 250 halen uretimde ve de Turkiye'de bu yil satista, fiyati da 7.825 YTL.techseen_honda adlı üyeden alıntı
asya motor iflas etti diye bişey duydum bir bilginiz varmı bu konuda ona göre önlemimizi alalım
Arkadaşlar bende böyle bir söylenti duydum izmitte asya motor bayisine sordum biraz mali sıkıntı çektiklerini söyledi. fakat yeni bir ortakla yeni bir fabrika açtıklarını 10-15 gün içinde de normale dönecegini söylediler. Saygılar
Arkadaşlar, Asya Motordan tanıdıklarımla konuştum, iflas ve benzeri bi durum söz konusu değil. Ancak şirket yönetimi ve sahipliği el değiştirmiş... Belki çok daha iyi olur ne dersiniz? Örümcek kafalar gitmiş olabilir???
Ne alaka? Foresight 250 yeni bir model ve satışta hatta daha bu sene Türkiye ye geldi,kim demiş üretimde değil diye? Aşağıda linki mevcut dileyen bakabilir...techseen_honda adlı üyeden alıntı
http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=73
250 cc ve su soğutmalı bir motora sahip,zeon senin gördüğün odur...Honda foresight yani.Diğer markaların getirdiği çin malı aynı görüntüdeki cihazların kalitesi asya 150 t1 den farksız.Eğer daha kaliteli bişey istiyorsanız dediğim gibi honda foresight alırsınızı fiyatıda 7.825 YTL cik
Bu arada batma muhabbeti bana hiç mantıklı gelmedi...Zaten Asya Motor batarsa diğer çin mallarına hiç bulaşmamak lazım(mondial hariç). O kadar satışa yinede batan firma olursa mutlaka ters giden başka şeyler vardır.Ben vaktim olursa bu gün nazilli merkezi arayıp detaylı bilgi almayı düşünüyorumBu arada kim olduğu belli olmayan arkadaşların yorum yapmasından da çok haz almıyorum açıkcası,acaba hemen kötüleyince markayı onlara başka markalar para veriyor mu?Eğer öyleyse bizde karalayalım...Lafım bu forumu sürekli takip eden,gerçek anlamda bişeyleri paylaşan insanlara değil,topice ilk mesajını yazıp kim olduğunu bile belirtmeden direk olarak karalama yapanlara...
Forrap: "Lafım bu forumu sürekli takip eden,gerçek anlamda bişeyleri paylaşan insanlara değil,topice ilk mesajını yazıp kim olduğunu bile belirtmeden direk olarak karalama yapanlara..."
Bravo...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
selamlar.Sevgili Forrap arkadaşım Forsight Fes250 madem yeni çıktıysa nasıl oluyor da 98 modelini burada arkadaşlar kullanıyorlar. Yeni çıkmadı sadece yeni Türkiye'ye geldi.netten araştırısan bulursun.Ve Ne alaka adlı benzetmeye de bayıldım ne ne alaka?
arkadaşlar bu konuya çok fazla takılmayın. Beşiktaş Akbank ın önünde hergün bir tane duruyor. Motor yeni değil belki daha öncede girmiş olabilir piyasaya.
Arkadaşım sen kendi yazını bir okurmusun...Sen orada ''Artık üretimi yok'' demişsin,ben ona ne alaka dedim Yoksa orada başka bir modelden bahsediyordun da ben mi yanlış anladım Amacım bu topicteki herhangi birine laf sokmak değil,zaten hatırlarsan sende ilk aramıza katıldığında bu topicteli bütün müdaim arkadaşlar elimizden geleni yapmıştık Bu topic de aslolan budur...Aslında yeni bir model derken Türkiyede yeni diye yazmıştım ama açıkcası ne yalan söyliyim 98 modelinin olacağını sanmıyordum,2 anlamda da oldu yani bi nevi,aynı görüntü neredeyse hiç bir değişiklilik yapmamışlar,bilmiyordum o konuda haklısın öğrenmiş oldukBilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptechseen_honda adlı üyeden alıntı
15.150 km deyim şu an sizler ne kadar yaptınız arkadaşlar?Topice biraz hareket katmanın zamanı geldi2. sayfadan çekip çıkartalım topicimizi
selamlar saygılar.sevgili forrap arkadaşım boşver modeli şuymuş buymuş Asıl ne olacak bu benzin fiyatları Benim T1 13000 bini devirdi artık biraz uğraşmak lazım şu emektarla. çekiş bayağı düştü ve yakıtı iyi yemeğe başladı.Normalde 10 YTL 100 km idi şimdi 80 75 filan gidiyor.
arkadaşlar bugün benim motoru servisten almak için gittiğimde bu asya motorun batmasıyla ilgili duyumlarımı servise de aktardım. Servisten aldığım bilgiye göre asya motor el değiştirmiş çelik motor asya motoru satın almış yani artık asya motor yok çelik motor varmış ama bu bizim için herhangi sorun yaşatmayacakmış. Zaten asya motor batmış olsa 2 gündür gelmesini beklediğim yedek parça servise gönderilmezdi öyle değil mi ?
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)