aman dıkkat edın yavas ve dıkkatlı surun
aman dıkkat edın yavas ve dıkkatlı surun
Ben 15 günlük kullanıcıyım baya bi okudum geçmiş mesajları bu T1 lerdeki far ve gıcırtı sesini çözenler tavsiyelerini uzun uzun nasıl çözdüklerini yazarsa ii olur.Ben şuraya gittimden ziyade şunu yaptım diye anlatın.Basit bir dil olsun.Herkes aynı yerde oturmuyor ve aynı motor bilgisine sahip değil.
Ben farlara civalı far takıp altlara sis farı takıcam ancak sis farları aküye değil direk altarnatöre bağlıyacaz daha doğrusu usta yapıcak.Yani akü değişmicek ama motor çalışmadıkçada çalışmıcak.Fikirlerinizi bekliyorum. Gıcırtı sesi için servise gittim yaptık dediler ama aynı.Bakalım bi daha gidicem inşaalah çözülür.?!?
asya fiyat arttırdı ama ben arttırmadım 1.5 aylık motor 800 km de 1850 ytl
Ön farlara 35 W lık tan büyük ampül takmayın !Mustang67 adlı üyeden alıntı
35 W lık ampüller kullanılırsanız sis lambası hiç takmayın !
mustang67 dostum servisler bu gıcırtı işlerini zerre kadar umursamıyorlar....Ben de T-19 var zırıltıdan yıkıyo ortalığı....
Alternatöre baglandıgında acaba aküyü tam şarj edebilecekmi...Ve rölantide sislerin sönük yanacakmı ben şimdiden merak ettim sonuçları yazarsan sevinirim....
arkadaşlar... 150 T1 in ön arka lastiklere ne kadar hava basıyorsunuz?
http://www.asyamotor.com.tr/modules....howpage&pid=13LedZeppelin adlı üyeden alıntı
Lastikler: Ön lastik hava basıncı 225 -250 kpa.
Arka lastik hava basıncı 250 - 320 kpa. arasında olmalıdır.
LedZeppelin adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun kazasız yollar...
[CENTER][COLOR="Yellow"]sarı kanaryam benim:wiinkk: [/COLOR][/CENTER]
selam arkadaslar ben bu seslerden kafayi yiyecegim hergün yeni bir ses daha ekleniyor simdide zannedersem kayistan ses gelmeye basladi arti olarak kayis bol mu acaba bilgisi olan varsa veya degistiren varsa cevap versin lütfen
Stavros fm Istanbul
Merhaba arkadaşlar!Dün olabilecek bir kazayı ucuz atlattım.Tam virajda arka lastik patladı.Lastiğe demir parçası girmiş.Bir anda motorun arkası savruldu.Ben dublex lastiğin bir anda ineceğini tahmin etmiyordum.Ama bir anda indi ve savruldum. Hemen kenara cektim.Verilmiş sadakamız varmış.Ancak yanağı cıkan lastiği takmak mümkün olmadı.Hemen bir araba çağırıp üzerine attık.Lastikçide lastiği ben söktüm.Ama sökmek için bayağı bir yeri de beraber sökmek gerekiyor.Hala olayın şokundayım.Yine aranızdayım.
foresight çok geçmiş olsun arkadaşım benim de en korktuğum lastik patlamasıdır sonuçta hiç beklemediğin bir anda olur ve çok kötü de düşebilirsin sen yine ucuz atlatmışsın ama tabi dubleks lastiğin birden böyle inmesi kötü
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
geçmiş olsun foresight ucuz atlatılmıs bır kaza..sevındım senın adına
aynı şey benimde başıma gelmişti... arka lastik daha önceden patlamış ve inik olduğunu son anda farketmiştim bir viraja girdiğimde lastik yerinden çıktı, tedbirli gittiğim için e birde arkamda eşim olduğundan rahatlıkla atlattım olayı... lastiği sökmeden tamir ettirip havayı basınca düzeldi... geçmiş olsun
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Geçmiş olsun dublex lastik nasıl saniyede iner yaw bizim motorunda arka lastiğine çivi girmişti ama ben onu gezip dolaşıp park ettiğim zaman incelerken gördüm ve hemen amcama söyledim o da gelip çiviyi çıkardı ve çivi çıkınca inmeye başladı sonra lastiğe fitil soktular daha bir sorun yok...
geçmiş olsun dostum... aman dikkattt...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
cafein adlı üyeden alıntı
evet kardeş iyi etmişin söylemekle! adamlar külhanbeyi edasıyla yaklaşıyor. sıkıntını anlatmaya gidiyorsun ondan sonra suçlu durumuna düşüyorsun! Artislik yaparlarsa uzun soluklu ekmek yiyemiyeceklerini, yaptıklarının yanlarına kar kalmayacağını anlatmak lazım!
1 senedir çeşitli yerlerinden gelen seslere okadar alıştım ki artık duymuyorum bilestavro adlı üyeden alıntı
çok uğraştım sesleri kesmek için ama 3 gün sonra yine ayrı yerden yada arka diskten ses gelmeye başlıyo
o sebepten sesin peşini bıraktım artık
28 Masyıs sağanca gezisine benim 1 yıllık Asya 150 T1 ile katıldım, işte ölçüm değerleri arkadaşlar.
Motor: Asya 150T1
Moto Hacmi: 150cc
Motorun Km'si: 6900km
Alındığı Yıl: 27 Temmuz 2005
Sapanca için toplan yapılan km: 262km
Tüketilen yakıt: 7.55 Litre
Gezi günü benzin litre fiyatı (PO): 2, 87 YTL / Litre
Ortalama Hız : 67 km/saat (molalar dahil)
Bu yolculukta 100KM deki benzin sarfiyatı (ortalama) : 2,88 Litre / 100Km
Bu durumdaki ölçüm değerleri:
262 Km de 7,55 Litre Yaktım
------------------------------
1 Km de 0,0288 Litre Yaktım
1 km de 82 bin 600 LİRA yakmış oldu
100KM deki benzin sarfiyatı (ortalama) 2,88 Litre
100KM sarfiyat Tutarı :8,26 YTL, ya da 8 milyon 200 TL
Özetle arkadaşlar, 262KM süren gezi gününü, 21,6 YTL ödeyerek tamamlamış oldum. 2000 Model VW Bora 1.6 arabamla gelsem
Ortalama 86 YTL ödemem gerekecekti. Umarım bu bilgiler işinize yarar.
vay be.gazlabeni adlı üyeden alıntı
ben scooterla bu kadar km gidilemez diye dusunuyordum. uzun yol olarak yani.
halal olsun..
1 senedir kullanıyorum ban halaaa çözemedim, çözülmesi için motoru satıp Honda CBF 600 Almak lazım!!!Mustang67 adlı üyeden alıntı
nurgüldemirbay,praetorian,cabriolet,mondialci i,kartal23 teşekkür ederim.Allah daima hepimizi bu tür tehlikelerden korusun.
amiiiiinnnnn cümlemiziiiii .....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)