T-1 lerin şarj dinamosu toplam 110 W !
Siz ön fara iki tane 55 Wattlık ampül takıyorsunuz
Stop lambası , sinyaller nasıl yanacak , akü nasıl şarj olacak !
İyimisiniz ! Ben servisteki usta olsam elektrik sistemini
komple garantiden çıkarırdım !
T-1 lerin şarj dinamosu toplam 110 W !
Siz ön fara iki tane 55 Wattlık ampül takıyorsunuz
Stop lambası , sinyaller nasıl yanacak , akü nasıl şarj olacak !
İyimisiniz ! Ben servisteki usta olsam elektrik sistemini
komple garantiden çıkarırdım !
Far olayı kalır servise uğraşamam dün indim sökmeye baktım gidon çıkması lazım o bu walla serviste hallettiririm.
Bişi sorucam kısa hüzmedeyken farların 1 i mi yanıyor yoksa 2si birdenmi.
beto_977 : 2 si birden yanıyor...
Mengu16 dostum mum ışığında karşıdan beylikdüzüne gittin mi hiç... yollardaki engelleri 2 metrede görüyuorsun ya ani hareket ediceksin hayati risk. yada akü şarj etmiyecek risk siz yol alacaksın... servis dediğin olay.. benim motorumda flaşör takılı kalıyordu... 1000km bakımda izah ettim.. değiştirdiler ve flaşörün bozulması benim hatammış sanki elledim flaşörü ben bozdum... 15ytl flaşör parasını benden aldılar neymiş flaşör garanti dışıymış.. heeeyy heeyyy servis hikaya alacan takımı taklavatı sen yapcan... ok.miiii
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ben oto yedek parcacisiyimKartal23 adlı üyeden alıntı
elimde bahsettigin ampullerden var satiyorum,
ancak soyle bir sorun var
55/60 ampuller civalı oldugundan
far içine ampul önüne gelen bir koruyucu olması gerekiyor,
hem ısıyı direk ön cama vermemesi icin
hemde karşıdan gelenin gözünü almaması icin
ışığı ve ışığı aynasına yansıtır.
zaten far camı plastik ağlamasın sonra
arkadaşlar selam
benim T1 100 km'ye geldi depoyu gösteren ibre en alt çizgiye indi.Bu olay normalmidir sizce
Normal degil bence,serkan2898 adlı üyeden alıntı
Full muydu depo?
250-300 km yapanlar var burda bir depo ile.
Sana tavsiyem bir fulle depoyu eğer 3.5 lt nin üstünde alırsa motor çok yakıyor yok 3.5 altı alırsa bilki ibre hatalı.serkan2898 adlı üyeden alıntı
death
baba benim kinde dediğin gibi bir koruyucu yok ne yapmak gerek.. help help...
merhabalar!
ben kafayı yedim artık, çünkü bi ton yeni model geliyo piyasaya hangisini araştırsam diye kendimi yırttım..
size sorum olucaktı:
AS150T-7B hakkında bildiklerinizi öğrenebilirmiyim?
kasası honda dylan ile aynı tabi motoru farklı
bu modeli kullanan varmı?
motoru as150t ile aynı yada mondi 151rs ile...
teşekkür ederim, kazasız belasız sürüşler...
yapilabilcek pek bişi yokda.Kartal23 adlı üyeden alıntı
motor durduğu yerde farları yanıyorken elini farın üstüne koy
cok sıcak olacağını sanıyorum
malum ampuldeki güc artınca sıcaklıkda artıyor
Dostlar Bugun T-19 umu alırken bana verdikleri kullanım kitapçıgınfan orjinal ( ingilizce ) olanı bi arkadaşıma incelettim.....
Orada yag konusunda her 1000 de yag değişecek diye bisey yazmıyor....Yazan şey... ilk yag degişimi 300 daha sonra her 3000 ve 5000 arası degiştirilir diye yazıyor...
Zaten 3000 km mantıklı...Niye ozaman 3000 de bir bakıma gelin diyorlar.....her 1000 de yag degişimi zorunlu olsa onun içinde kaşe vururlardı kesin...
Üzerinde CR7HSA diye bi buji var google den arattım NGK cıktı...
YUASA Akü - NGK Buji....gayet iyi
Birde ben bugun hava filtresini söktüm...Gayet güzel tertibat yapmışlar...Filtrede bi pislenme yok...Filtrenin tipi söyle uzun boru gibi üzeri metal delikli bi saçla kaplı...Sizlerdede böylemi acaba........
Bu arada bugun 1000 km yi geçtim....
10W/40 yağ kullanılıyor motorlardaJetix adlı üyeden alıntı
Karsimdaki Kanuni servisi 2500 km de bir degisiyor
ayni yag enjeksiyonlu otomobillerde kullanildiginda,
10.000 km de bir degisiyor
Belki motorlarda yanma daha fazladir ve bu yüzden erken değişiyordur. Yagin renginden ve kayganligindan anlayabiliriz özelliğini yitirip yitirmediğini. yağ zift gibi olmussa degismesi gerekiyordur.
Ama bana kalırsa, belli aralıklarla yağ seviyesini kontrol ederek
2.500 km yapılabilir.
Yağ olayında bencede öyle olmalı her 1000. km de yağ değişirmiymiş hadi 2000 deseler tamam biraz marka yağ konursa sıkıntı olmaz zannedersem mesela castrol gibi.
Valla ben 300 degişiminde kendim Castrol GPS 10w/40 koydurdum...1000 degişimindede aynısını yapıcam...ondan sonra her 3000 de bir yag değiştiricem...
Bizim motorlarımız diğer çinli markalardan dahamı kalitesiz....Onlar hep 3000 lerde yağ değiştiriyorlar...
Jetix adlı üyeden alıntı
Genede yağına sık bak yağı iki parmak arasında bak parmağını çok az aç yağ parmak aralarından ayrılmıyorsa iyi ama ayrılırsa yağlama özelliğini kaybetmiş demektir.
beto önerini dikkate alıcam dostum sagol...
arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkeze selam size bi sorum olucak 2 hafta önce asya t1 aldım altına neon düşünüom biliosuzdur t1 in aynaları çok boktan ısıklı ayna alıcam ee bütün bunların elektriği aküden alınacak beni idüşündüren uzun sure uzunlarda gittiğimde bile akü sarz göstergesi 12 nin biras altına düşüyo bu ılıklandırmayıda yapınca daha yüksek amperli bi aküye ihtiyaç olurmu yoksa üzerindeki akü idare edermi bi sorum daha olacak yine t1 de ön cam çok boktan duruo bu cama nası bişiler yapabilirim film olmuyo cünkü cam plastik çok esniyo çorap denedim oda çok boktan oluyo..... zat ın ön camını takıyım diorum zatın cam fiyatlarından haberi olan varmı veya bnm motorun ön camı için daha değişik bi fikri olan...?
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
death
dostum bi çare düşün... ne ayarlayabilirim.... elde yapılacak bişey varmı.. yada satın alaınacak...
beto dostum gidonu çıkartma işine de nereden çıkarttın... sadece plastik gövde yi çıkartıcaksın
1-seyeyi sök
2-deponun kapağının olduğu gövde bölümünü sök
3-ön gövdeyi sök..(kontak anahtarının orada birtane somunlu vidayı sök bu vida kısa diğerleri uzun)
4-gidonun döndüğü üst ön tarafta ufak bir plastik var sağ ve solu birleştiren geçmeli sürgülü yapmışlar korkma onuda sök.. ahada farlar karşındaaaaa..
arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkeze selam size bi sorum olucak 2 hafta önce asya t1 aldım altına neon düşünüom biliosuzdur t1 in aynaları çok boktan ısıklı ayna alıcam ee bütün bunların elektriği aküden alınacak beni idüşündüren uzun sure uzunlarda gittiğimde bile akü sarz göstergesi 12 nin biras altına düşüyo bu ılıklandırmayıda yapınca daha yüksek amperli bi aküye ihtiyaç olurmu yoksa üzerindeki akü idare edermi bi sorum daha olacak yine t1 de ön cam çok boktan duruo bu cama nası bişiler yapabilirim film olmuyo cünkü cam plastik çok esniyo çorap denedim oda çok boktan oluyo..... zat ın ön camını takıyım diorum zatın cam fiyatlarından haberi olan varmı veya bnm motorun ön camı için daha değişik bi fikri olan...?
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
serkan2898 adlı üyeden alıntı
Valla bence normaldir.Heleki benim T1 in yakıt göstergesini aldığım günden beri çalışmadığını hesaba katarsak seninki çokta anarmol bişey değil
Şaka bi yana çevremde kullanan birçok kişide zaten yakıt göstergesi sağlıklı olarak çalışmıyor
Jetix adlı üyeden alıntı
Yağ değişimine 15 YTL aldıkları için ne kadar kısa sürede servise gelirsen o kadar iyi Asya motor için
Bu arada bende bugün 300 bakımına gittim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)