yeni motorun hayırlı olsun,yanlış hatırlamıyorsam bundan 5-6 ay önce senin motor (as125t) çalınmıştı ,bulundumu satığın motor o motormu.nvd27 adlı üyeden alıntı
yeni motorun hayırlı olsun,yanlış hatırlamıyorsam bundan 5-6 ay önce senin motor (as125t) çalınmıştı ,bulundumu satığın motor o motormu.nvd27 adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Merhaba Arkadaşlar!!! Ben Aranizda Yeniyim....
Ben As 150t Almayi Düşünüyorum Bu Konuda Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim...
Küçük çapta Bir Araştirma Yaptim En Uygun Fiyat Olarak Asya Motoru Gördüm
Ben 150 Lik Bir Model Istiyorum Oda En Uygun As 150 T Gibi Geldi Bana
Bu Asya Motorun Motor Aksami Nerede üretilmiş...
çin Mi? Yoksa...
Asya As150t Nin Aynisi Creetta Diye Bir Markafiyatlar Ayni Onun Motoru,karbüratörü Ve Aküsü Japon Yapimi Imiş...
Kasasini Demiyorum!!!
Kullanan Arkadaşalar Nasil Memnun Musununuz???
Ne Gibi Olumsuzluklari Var?
Walla bu motor inan 10 markada var fiyatlar farklı bunların hepsi çin yapımı ama asyanın biraz yaygın servisi var bide. creetta denilen motorun aküsüne karburatörüne bak bide asyanınkine bak tavsiyem çünkü bayiler prim yapmak için böyle laflar söyleyebilir.attmaliduru adlı üyeden alıntı
Memnuniyet konusuna gelince benim motor henüz 100km de ama ilk izlenimim motor güzel ama amortisörler bana sert geldi, bide motor sert kaldırınca kayış sesi var bu normalmi değilmi onu bilmiyorum işte.
yukarıdaki arkadaş haklı bende o modeli almayı düşünüyoırum ama okuduklarım duyduklarım :D pek hoş değil bende karasızım ama gönlüm t1 den yana .ha bide gerçi hepsinde öyle ama alıcağın motor senin şansına olucak yani 300 km dede bozulabiliyor hiç bozulmadan binlerce km yolda yapabiliyor .tabi bu sservisi aksatmamak koşuluyla oluyor .bozulmak derken kastettiğim bazen akü rölenti vs den kaynaklanıyor ama çoğu düzeltiliyor serviste. valla ben kime sorduysam çoğu memenun ama her nedendense tavsiye etmişyorlar git italyan malı al diyorlar bende o kadar param yok diyorum bide istanbulda yaşıyorsan oturduğun yere göre ama bana göre servisin tek olması pek hoş değil geçenlerde tanıştığım biri yağ değişmek için 1 saat bekledim diyor ama oda tam iş saatinde gitmiş yani yoğun saatlerde sabah açıldığında gidersen servise o sorunda pek olmuor . bide bazen garanti dışı kalan parçaların parasını peşin ödersen sıradan öne atlıyabiliyorun buda tüyo olsun
Kask tak!
yeni dostlarımıza hoş geldiniz diyorum ve motor almak isteyen arkadaşlara da bu motorlar uzun zaman idare eder ve artık kes memeye başlar benim gibi...
aklımda vitesli modeller var...
ilk başlarken vbiteski kullanamam diye scotter aldım çok ta iyi yapmışım.. çünki ilk kez motor kullanıyordum ve heyecanlıydım... ASYA 150T1 resmen beni eğitti... ve şimdi vitesliye terfi edebilirsin dedii ama ben motorumu çoookkk seviyommm...
asyamı satmam ama 2. bir motor daha alabilirim... cbr125 veya 150 cc... haydiii hayırlısı....
dostlarım lütfen dikkatli sürün... he birde gene gelecek bir soruya pişin cevap vereyim... bu motorlar en iyi şartlarda 100 km hız yapıyor ve üzerine çıkıldıkça bir titreme ve zırıltı duyuluyor... 100km bence sınır... aşmayın.. trafik kurallarına uyun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
evet herkese hayırlı olsun ve dıkkatlı kullansınlar..bende bu yaz ısallah bı terslık cıkmazsa yenı motor alıcam pırpır durcak(yada kız arkım kullanıcak)
kahraman34 arkadaşım doru motoru götürmeye kalkmışlardı ama götürememişlerdi.. götüremeyincede parçalamışlardı her yerini.. sora toplatıp tekrar kullanmıştım.. işte sattım motoru,şimdide 150 liğe alışmaya çalışıyorum.. 125 t den sora bu motor kamyon gibi gelio bana nys görüşelim bi ara ya aynı semtte oturuyoz,birbirimizden hbrimiz yok görüşmek üzre..kahraman34 adlı üyeden alıntı
eğer vitesliye yeni başlayacaksan ilk defa çok kaliteli ve motoru saat gibi çalışan yamaha ybr 125 ile başlayabilirsin gerçekten şık bir motor asla seni yolda bırakmaz ve fiyatıda uygunKartal23 adlı üyeden alıntı
Stavros fm Istanbul
arkadaslar yorumlarınızla sagolun var olun. eger benim aldıgım gibi vadeli alacak arkadaslar varsa. ve benim gibi rs 151 ile as 150t arasında kararsız kaldınısa hangisi butcenize uyarsa onu alın. ben bugun artık düsün düsün nereye kadar dedim. as 150 t pesin = 1650 12 ay world kart la +4 ay taksitle toplam= 1897 ytl toplam ödeme 16 ay
rs151 pesin fiyatını hatırlamıyorum bonus karta 16 ay taksit toplam 1800ytl
arkadaslar fiyatlar yukarıda verdigim gibi olunca ben rs151i sectim hepimize kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun ebleksin...
Bu forumdaki tüm yazışmaları okuduktan sonra memnun olan ve olmayanların yüzdesine baktım,
gittim bir adet as150t-1 aldım,
plakası yarın çıkacak,
hoşbuldum.
Hoşgeldin aramıza,yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...modin adlı üyeden alıntı
modin
hayırlı olsun....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlar artık bende bir Asya T-1 ile aranızdayım.Motosikletden memnunum.İnşallah gelecekte de böyle devam eder.Hepinize kazasız sürüşler...
forrap ve kartal23,
teşekkür ederim.
foresight, sana da hayırlı olsun.
(1 saatte eskidim, yenisi gelince)
modin, foresight motorlarınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın kask takmayı unutmayın
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
ne yani memnun olanlar dahamı çok hayretmodin adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun
öncelikler hayırlı olsun modinmodin adlı üyeden alıntı
ne renk aldın ?
ben geçen hafta satın aldım ama henüz teslim alamadım çünkü gümüş rengini bekliyorum
Stavros fm Istanbul
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)