stavro o yokuşa göre değişir mesela ben bizim okulun yokuşunda 60ın üstüne çıkamıyorum ama bayagı dik bizim yokuş arabayla bile 70 yapamıyorum o yokuşta ama orta ölçekli bir yokuşta kaptırarak çıkarsan 90 civarı çıkarsın
stavro o yokuşa göre değişir mesela ben bizim okulun yokuşunda 60ın üstüne çıkamıyorum ama bayagı dik bizim yokuş arabayla bile 70 yapamıyorum o yokuşta ama orta ölçekli bir yokuşta kaptırarak çıkarsan 90 civarı çıkarsın
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Nurguldemirbay çok geçmiş olsun en büyük kazan bununla kalsın...
teşekkür ederim arkadaşlar allah sizi beterinden saklasın.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurgüldemirbay
çok çok geçmiş olsun ekdi köpek bunlara dikkat edilmesi gerek...
bir de şuna dua edelim... hindistanda filler ve inekler neredeyse kutsal hayvan.. her yerde serbest serbest dolaşıyorlar... düşünsene önüne fil çıkıyo...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
teşekkür ederim nurguldemirbay yorumların içinnurguldemirbay adlı üyeden alıntı
bu arada geçmiş olsun kaza için aman dikkat beyler bu işin şakası yok kediyi ezmiyeyim derken canınızdan olmayasınız
Stavros fm Istanbul
slm arkadaşlar ben buraya yeni takılıom.benim motorda as150t .gerçekten iii bir motor .kulağına kurşun hiçbir sorun çıkarmadı.sürüşü ve yol tutuşu gerçekten mükemmel.yakıt durumuda güzel 100kmde 3,2 lt yakıyo yani 88 bin tl gibi.iki kişi tek kişi hiç fark etmio.bide ışıklarda ilk kalkan ben oluyom:motor uçuyo ya..şiddetle tavsiye ediyorum....
maslaktan yeni geldim bugun motoru satın aldım ruhsat işlemleri p.tesi günü yapacaklarmış .
Dediğim gibi AS150-T1 aldım Gri renk olarak istediğimden şu anda ellerinde yokmuş. Ondan biraz bekleyecem galiba ama olsun . Çok sewinçliyim en azından satın aldım ya rahatladım . Artık 1 Hafta sabredecez
Stavros fm Istanbul
nurgüldemirbay umarım hayatındaki tek kaza bu olur.geçmiş olsun
stavro
haydi hayırlı olsun...
teslim alınca kazasız kullanışlar dilerim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
nurgüldemirbay,kaza yapmana üzüldüm ama iyi yanı kendinde birşey olmaması,dilerim bu son kazan olur,yaz geldi motorcu arkadaşlar çoğalacaktır,aman kendimize dikkat!!!
Motorun marş yapabilmesi için zaten frene basman gerekli sanırım heyecandan falan unuttun frene basmadan hiç çalışmaz bilgine servise gitmene gerek yokCaBRioLeT adlı üyeden alıntı
Dostum bu servisler hep böyle 40 milyara peugeot araba aldım serviste yüzüme bakmıyorlar garantinin bitmesini bekliyorlar biraz motordan anlıyorsan kendin yapmalısın ben motorun (150t)herşeyi kendim yapıyorum kimseyede minnet etmiyorumKartal23 adlı üyeden alıntı
nurgüldemirbay dostum geçmiş olsun....
Bende bugün benzer bi kazayı bi köpek yüzünden yapıyordum...hemde eşim arkamda idi..ben korna ile birlikte öyle bi bagırdımki hayvan kaldırıma nası kaçtıgını bilemedi....
Bugun benim T-19 ile güzel bi istanbul turu yaptım eşim ile birlikte gayet güzel idi...Tam 90 km yaptım sahil boyunca...Ama gün sonunda keyfim kaçtı benim alet şanzımandan yine yağ kaçırmaya başladı...Pazartesi yine servisteyim eger bu seferde halledemezlerse tanıdık bi kanuni servisi var aynen solugu orda alıcam...
arkadaslar yaklasık 3 saatttir asya gecmisini ve sizleri tanıdım. aslında kafamdaki bir cok soru işareti kalktı ama ilk agızdan sizden tavsiye almak istiyorum.
asya as 150 t ile mondial 151 rs arasında karar veremedim.
aslında as 150t 1 almak istiyorum ama malum maddi durumum el vermiyor. dıs görünüş olarak as 150 t ile mondial 151 rs aynı ama motor aksamı ve frenlerde faklılık var
as 150 t 9,5 hp ön disk arka kampana , mondial 151 rs 7,5 hp frenler on arka disk . sisce hangisinin motor aksamı daha dayanıklı.
teşekkür ederim kartal23Kartal23 adlı üyeden alıntı
hepimize kazasız belasız günler dilerim
Stavros fm Istanbul
stavro güle güle kullan motorunu bu arada stavronun anlamı ne rum ismi öyle değil mi
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
stavro adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
hayırlı oolsun dostum kazasız belasız surusler..
yesss öylenurguldemirbay adlı üyeden alıntı
teşekkürler mostwanted_57 / praetorian
hepinize
Stavros fm Istanbul
arkadaşlar bayağı uzun zamandır sizlere yazamıyordum.. 1 hafta önce kuşhu yani motorumu sattım (as125t) satarken hiç acımadım ama sonra yavaş yavaş gerçekten içime oturdu evde resimleri fln gördükçe kötü oldum ya.. demek evdekilere çok belli etmişim ki babam gidip bana bitane daha motor almış.. eski motorumu ufak olduğu için satmıştım,babamda gidip asya150t-1 in tıpkısının aynısı salcano marka olanını almış .. bende inceledim gerçekten plastik kalitesi olsun,rahatlığı olsun 150t1 den daha üstün.. ön - arka disc fren,arka çift amortisör,alarm..hem üzerinde fazla markada yazmıyo sadece 160 kadran koymuşlar ona çok güldüm hemen söktüm üsstündeki yazıları.. siyah renk olduğu için çokta güzel oldu valla şimdi çok mutluyum.. akşam olsa da eve gitsem diye can atıyorum resmen.. plakası çıkmadı henüz çıktığı zaman nickimide değiştircem bu arada benim motorun arka sinyaller sarı renkte sinyal kısmını siyahamı boyasam yoksa asya motorun arka stop lambasınımı alsam karar veremedim.. asyanın ki beyaz. bu arada çok yazdım eğer haala okuyan varsa helal olsun walla hepinize kazasız günler,,çukursuz yollar
nurguldemirbay çok geçmiş olsun.
Evet arkadaşlar benim motor 100 km oldu, Şimdilik bir sıkıntı yok ama bazen sert gazla kalkınca bir kayış sesi geliyor bu normalmi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)