Arkadaşlar aranızda Adanadan Asya 150 t kullanıcısı varmı bana özel mesaj atarmısınız lütfen???
Arkadaşlar aranızda Adanadan Asya 150 t kullanıcısı varmı bana özel mesaj atarmısınız lütfen???
valla iyi yazmış arkadaşlar, eski yazılarımı okuyanlar bilir, ilçedeki servis aile dostum olur iki günde bir uğrarım servise (çay içmeye) bir buçuk aydır üç motor parça bekliyo biri RİALLI marka 150T gibi olanlardan biri 125 lik mondial, digeride motozeta denilen 150 lik bi makina hala bekliyolar. Asyada bi sorun yok yaz sonu fren müşürüm bozulmuştu, bi çay içene kadar hemen yenisini taktılar(Hiçbir ücret talep etmeden) daha öncede egzosu değiştirmişlerdi bu şekilde.
YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞLARA TAVSİYEM SERVİS VE YEDEK PARÇA AMAN DERİM ÇOK ÖNEMLİ
Ayrıca bu motorda tek sevmediğim yer arka amortisörler çok sert.
ZORU BAŞARIRIM; İMKANSIZA BİRAZ ZAMAN GEREKİR
evet çok sert ufacık bir tümsekte minibüs gibi sallanıyorum.. amotisörlere bir çare yokmu aceppp...
arkadaşlar ben busiteyi bir haftadır takip ediyorum bir motor almak istiyorum
tercihim t1 ama bizim memlekette servisi yok galiba ben muş'ta oturuyorum
en yakın elazığ ve batman'da var oyüz den biraz karamsarım ne yapmam lazım
birde t1 tafsiye ediyormusunuz.iyi günler.
arkadaşlar hepinize merhaba bu siteyi birkaç gündür takip ediyorum ben bugüne kadar hiç motor almadım almaya niyetim var niyetim t1 ama sorunum
bizim muş'ta ne satış nede servis var.o yüzden karamsarım.Birde t1 tafsiye ediyormusunuz,en yakın elazığ ve batman'da var alsamda servis sorunu cıkacak
sizlerden okuduğum kadarıylada servislerlede işiniz baya olmuş yorumlarınızı bekliyorum. iyi sürüşler
baran08; dostum bu arka amartisörler için bir çare varmı...
Kirve selamlar..hangi motoru alırsan al mutlaka servisi yakınında olmalı diye düşünüyorum ben..sana sorum şu olacak:Muş'ta başka markaların bayisi hiç varmı?varsa buraya yaz da ona göre bişey tavsiye edelim sana...çünkü bırak normal arızaları,rutin bakımları içinde servise gitmek gerekecek ve zorluk çekiceksin...
ha biraz mekanikten motordan anlıyosan ve elin bu işe gidiyorsa o başka...ben T1 kullanmıyorum,kullanan arkadaşlar yorum yazsınlar..senin hoşuna gittiyse beğendiysen al..ama başka markalarada bakmayı ihmal etme..
electricsky selamlar sağol arkadaşım bizim burda sadece mondial satışı ve
servisi var şu an.ama normal tamircilerde bulunmakta başka markalara bakmamamdaki sebep ise maddi imkanlar, bu markalar fazla insanı zorlamıyor
o açıdan yinede yorumların için teşekkürler.kendine iyibak kazasız günler
Kirve dostum servisle işin olacaktır kesin (ben t1 imle 12.000 km deyim ve servisle ilk zamanlarda çok işim oldu). Servisin olmaması büyük bi dezavantaj...Bence başka seçenekleri de değerlendirmelisin.Ben 2 kere kasalı arabanın üzerinde motosikletimi servise götürmek zorunda kaldım,bunları göz önünde bulundurmak lazım...Servis çok uzak olsa götürmek işgence olurdu sanırım...Belkide çin malı olmayan bi scooter tercih etmelisin en azından onlarla servise daha az ihtiyacın olur...Vitesli istersen mesela t1 parasının üzerine biraz daha ekleyip Yamaha ybr125 alabilirsin ve servisle fazla işin olmaz böylece basit bakımlarını kendin bile yapabilirsin.Veya çin malı olmayan başka bi scooter bakabilirsin 2. el ama temiz bişeylerde olur.Karar sana kalmış ama servisin olmaması büyük bi dezavantaj.Ama illa ki ben asya almak istiyorum dersen bence bi ana merkezi ara ve durumu izahet belki bi çözümleri olabilir bu konuda...Senin için hayırlısı neyse o olsun
erman_erkan adlı üyeden alıntı
Kim getiriyor bu motoru varsa int. adrei varmı t1 düşünüyordum bun bi bakıyım
cevap:beto_977 adlı üyeden alıntı
walla kım getırıyo bılmıyorum. zaten bende motoru cınlıler sınıf atlıyo baslıgında buldum sızınle paylasmak ıstedım ne kadar gercek ne kadar yalan ben o baslıgın yalancısıyım ıstersen o baslıga bak orada konusmalr yazıyo
bıde celık motor tıger 150 ye bak derım. oda fena motor sayılmaz.
Wuxi getiriyor sanıyorum...Ama benim bilgilerim de forumdan okuduğum kadar...beto_977 adlı üyeden alıntı
İstanbul'daysan Nuhkuyusu'nda Wuxi bayisi var bir tane...Gidip bakabilirsin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Dostlar Asyaların Yagı her 1000 km demi değişiyor....Sitede öyle yazıyorda...Bilgisi olan varmı...1000 cok erken yaw Mondiciler her 4000 de değiştiriyor...
Asyacılar ne oldu sizlere dün bi soru sordum.....Bi Allahın kulu bişey yazmamış.........
Jetix, Asya'lar her 1000 de değişiyor.
Bu arada fiyat rekabetine kanmayın, fiyat düştükçe motorun işçiliği de düşüyor, motrun görünmeyen aksamlarının kalitesi dibe vuruyor haberiniz olsun. Ucuzun ucuzu olmaz. Mesela 125 cc'lik aynı scooter'a 150 cc takılınca motor daha iyi olmuyor, daha sakat oluyor .
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Olcan, kullandığın motorun değil, bütün 125 T lerin hız göstergesi 20 km düşük gösteriyor. Tamir ettirene rastlamadım hiç, kiimse gerek duymuyor. Bu arada as125T Asya'ların en problemsiz motoru. Hatta tüm modellerde fiyat indirimine gitmelerine rağmen bu modelde indirmediler, dikkatinizi çekerim.olcan138 adlı üyeden alıntı
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
SuperDude cok sagol be dostum..Allah razı olsun........
hadi beyler- bayanlar bahar geliyo motorcular nerdeee........
as150 t1 in başka markalar 250 cc liğini getiriyor acaba asya getirecekmi bilen varmı getirirse kesinlikle alırım ama acele etmesi lazım
yeni asyaları www.asyamotor.com da görebilirsin..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)