ya akşam akşam ön far çat die gitti ya.. meğer 5 lira sıkışmış yeni ampuL aLdm takiim die ne kaRışık bi faRdıR bu yaa? içinden resmen 3-4 tane conta çıktı.. motorun tek kaLiteLi yeRi öN faRı gaLiba nys yaptım soNuNda keNdimLe guRuR duydum bi an
ya akşam akşam ön far çat die gitti ya.. meğer 5 lira sıkışmış yeni ampuL aLdm takiim die ne kaRışık bi faRdıR bu yaa? içinden resmen 3-4 tane conta çıktı.. motorun tek kaLiteLi yeRi öN faRı gaLiba nys yaptım soNuNda keNdimLe guRuR duydum bi an
selamun aleykum ya kafaya yıyıcem acaba zat 150 mı alsam yoksa as 150 t1 mı alsam yardımcı olurmusunuz
vaLLa bu zat mı t1 mi muabbeti evomu,imprezamı muabbetine döndü madem soruyosn bence zat al. içimden geLdi.. bu aRada evo diiL imPReZa
t1 al derim...
güzel motor...
bende hiç problem olmadı....
baba impreza dan wazcaymam...
beyler cevap ıcın sagolun ama bence de ımpreza derım
abı yapmayın allah askına ya..evo varken ımpreza bılmıorum zevk renk meselesı galbaımpreza aıle arabası:D(bu dedıgıme ben bıle ınanmadım)
yaa bu motorların benzın deposu ıbrenın altında oldugu ıcın az gosterıo fakat kırmızıda ıken depoda hala 5 lt benzın mewcuttur.
--------------------------------------------------------------------------------
Teknik Özellikleri:
Motor Kapasitesi : 250 cc
Araç Boyu :1950 mm
Araç Genişliği : 925 mm
Araç Yüksekliği : 1500 mm
Araç Net Ağırlığı : 140kg
Max. Güç : 18 Hp
Motor Tipi : Tek Silindir, Hava Soğutmalı, 4 Zamanlı
Çalıştırma : Elektrik ve Ayaktan Marşlı
Ateşleme : Elektronik C.D.I.
Yakıt Deposu : 7Litre
Akü :12V-9AH
Fren : Ön: Disk Arka: Disk
Ön Lastik : 350-12
Arka Lastik : 350-12
PEŞİN FİYATI(ÖTV DAHİL);2,900.00 YTL
250lik çin scooterları gelmeye başlamış iiyide olmuş.Fiyatı iyi,performansı bence tatminkardır keşke başka bi kasaya koysalarmış bu motoru
bu motora da bır bakın derım bu da ıı zaten cınlıler sınıf atlıyo baslıgında resım de var bır bakın tavsıye ederım
bıraz once yazdıgım teknık ozellıklere sahıp olan motor bu
abi şu linkteki haberi okuyun,resimdeki motora bakın.. bu asya motormu ya? eğer yeni modellerin arasında bu varsa hemen değiştiriyorum motorumu
http://www.sabah.com.tr/gny/gna104-20060228-200.html
Forumda çok bilgi var kardeş, burda sorsan herkes sana impreza al der..erman_erkan adlı üyeden alıntı
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
nvd27 adlı üyeden alıntı
Bu adrese tıklayınca hicbirsey cıkmıyor bir yanlıslık mı var acaba bende merak ettim dogrusu motoru
Kara Kedi
ya kusra bakma ya dün gece link koydum ama o sırada sağlamdı.. sayfa güncellendiği için şimdi göstermiyor :( ama dünkü sabah gazetesinin ekinde vardı o resim.. motor baariz racing gibi duruyo yaJoJo adlı üyeden alıntı
Asya Motor Yenİ Model Motorlariyla 30-03-2006dan 02-04-2006 Ya Kadar Motoshow'06da Sergİlenİcektİr.detayli Bİlgİ Ve Davetİye İÇİn
0(216) 5662854 Damla Motor GÖztepe Servİsten Temİn Edebİlİrsİnİz...
mutlaka davetiye alıp motoshow06 ya gidicem...
baran08 dostum benzin deposu yardımın için teşk. fakat. bunun ibresinin kablosunu biraz motorun içinde doşaltırsak (biraz daha uzun bir bağlantı ile ) ibre normale denrmi...
hayır samandıranın sokulup ayarlanması lazım gozcubaba servıse gelırsen ayarlarız.
baran08 teşk.. 1000 km bakım da ne kadar tutar ödemek gerekiyo.... sadece yağ parasımı alınıyo...
Dostlar Motorlarin Aksozundakİ Kromajli BÖlÜme İyİ Bakim Yapin Yaz Gelİyoo Pasli Pasli DolaŞmak İstemezsİnİz Sanirim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)