teşekkür ederim tavsiyen için ama buğu önleyici pek işe yaramıyor diyorlar sanırım kaskın camına yapıştırılan şeffaf bir şey varmış o kesin çözüm demişlerdi ama olmaya vakit olmadı yine de spreyi de deniyecegim
teşekkür ederim tavsiyen için ama buğu önleyici pek işe yaramıyor diyorlar sanırım kaskın camına yapıştırılan şeffaf bir şey varmış o kesin çözüm demişlerdi ama olmaya vakit olmadı yine de spreyi de deniyecegim
vayy beee. az daha geçen sene asyamotor alıyordum.allah korumuş beni.
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
Asya Motor un yeni modeller ne zaman tanıtılacak ?
Mart ayını mı bekleyeceğiz
sanırım yeni model filan olmayacak,herhalde mondial gibi 3-5 uyduruk model getirecekler.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
ben ikitelli asya motora sordum subatta geliyormus yeni modeller. cross falanda olacakmıs.
E günaydın sana... öğrenmiş olduk...mertdg adlı üyeden alıntı
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
dostlar ASYA motordan beklentiniz nedirki hata yapmışız diyorsunuz ilk kullanıcılar için mükemmel bir motor...
tabi SUZUKI-YAMAHA nın modellerinin bir kopyası mondial ve ASYA fakat bin gezz...
NUrguldemirbay : cevap : motorunu 2 haftada bir çelıştır şajr problemi çekmezsin birde şarj olsun diye 5dk yetmez 15,20 dk binmen gerekiyo
Dostlar benim T-1 beni hiç yolda bırakmadı.. tabi gerektiğinden fazla zorlamamak kaidesiyle
ben otobana çıkıyorum paralı otoban 115KM yi görüyom rahatlıkla ve şimdiye kadarda sadece periyodik bakımlara gidiyorum... tabi burada motor şansıda olması gerek...
Selamlar ben de as125T sahibi olarak uzun zamandır forumu takip ediyorum, yazmaya pek fırsatım olmadı malum ilk motorum oldugu icin biraz daha tecrübe ediniyim sonra yazarım dedim aslında, sonuç olarak motorumu ramazanda aldim ekim ayında ve o günden beri de üstünden inmedim su anda neredeyse 700km oldu ve 260 km de ilk yag degisimine gittim 4 zamanlı tam sentetik yag koydurdum fren ayarlarını yaptırdım bir iki sıkılacak vidası vardı onları sıktırdım, gecenlerde bogaz koprusunden gectim ilk defa ve 125 cc bir motor için bana göre hiç de fena degil, ayrıca o kadar da kotulemeye gerek yok bence125t yi cunku google da honda joker olarak arama yaparsanız ne demek istedigimi anlarsınız, bu motor bire bir replikadır honda jokerdan ve chopper-scooter olarak bir klasiktir. Motorunuza iyi baktıgınız sürece bir sorun cıkartmaz, Çin malı demissiniz üzerindeki aynı karburator Honda dada var cogu parcası da diger 125 cc lerle aynı ve onların uzerindeki malzeme de çin malı.
:cat: ::evil::
kartal23benim motordaki sorun marş bobininden kaynaklanıyormuş.marş bobini arızalı olduğu için durduğu yerde aküyü bitiriyormuş bugün kardan dolayı servise götüremedim yarın inşallah bir kere de marş motoru arızalanmıştı değiştirdiler ama motordan memnunum en azından servise prıglemi hemen çözüyor.motor beni hiç yolda bırakmadı bir kere benzin bitmesi haricinde
şu havalar da düzelmedi gitti motora binmeyi özledim
asya 150 t1 motoruma yakışıklı bir kask arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olacak varmı teşekkürler motor rengi siyah
ALIENLOVE adlı üyeden alıntı
hay azına saglık be dostum ...
arkadaslar ben damla goztepe servısten murat satıral.
okudugum msjların cogunu dogruladım cogunu ıse gulup gectıom servıs ve motorla ılgılı sıkıntı sıkayetlerınızı bana ıletmenız ıcın suıze bı msn adresı verıorum burdan bana yazarsınız. ole bazılarının dedıgı gıbı bız bagırma cagırmayla ıs yapmıoruz gereken neyse onu yapıoruz. haksız olupta bagırarak bıze ıs yaptırıcak kımseyıde tanımıorum.
damlamotor@hotmail.com
Selamlar,okhantolga adlı üyeden alıntı
Sanirim HELD kasklar isini fazlasiyla gorecektir.
AS125T mail grubu:
[url]http://groups.yahoo.com/group/Asya125T[/url]
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
bilmiyorum aranızda ne kadarı beni tanır ben damla motor pendik bayisi showroom sorumlusuyum adım FATİH SATIRAL.buğün dolayısıyla hava muhalefetinden dolayı bilgisayarımın başında bu adresi bularak haklı ve haksız yorumlarınızı hem sevinerek hemde üzülerek okuyarak göztepe servis sorumlusu olan murat beyi arayarak bu konu hakkında birşeyler yapmamız gerektiğini düşünerek bu siteye sizlere destek olmak olabilmek isteğiyle hemen üye oldum.arkadaşlar her türlü sorunlarınız için murat beyin size belirtiği gibi yada bu site üzerinden bize ulaşmanızı dileyerek iyi günler dilerim.
ısallah bu destek olayı mondıal destek hıkayesı gıbı olmaz..kolay gelsın sıze.. conqueror ve baran08..
mail we msnden bana ulasabılırsınız
saol praetorain ama bakın arkadaşlar bu aralar yazmazsanız size cevap veremem yazın sonra sizinde vaktiniz olmaz bizimde anca yüz yüze görüşmek zorunda kalırız buda benim için daha faydalı olur tabi sizin içinde arkadaşlar bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)