selam arkadaslar bende 150t-7b var kullanıcıların yorumlarını beklıyorum alalı 500 km yaptım on takımda bosluk var bırde gecen 500 bakımına gıderken hava fılıtresının yanından yag akmıs acaba sebebı nedır neden akmıs olabılır ..tesekurler
selam arkadaslar bende 150t-7b var kullanıcıların yorumlarını beklıyorum alalı 500 km yaptım on takımda bosluk var bırde gecen 500 bakımına gıderken hava fılıtresının yanından yag akmıs acaba sebebı nedır neden akmıs olabılır ..tesekurler
Merhaba arkadaşlar ben hava yeni motor aldım ama çok acemiyim sizlerle bayanlarda buluşuyormu bende gelmek istiyorum ve usta sürücü olmak için çevre edinmek için ama seviyeli dostluklar arıyorum benide motoru siz gibi sürmeye öğretirmisiniz ehliyette aldım motorum mondi rf model hoşca kalın dostca kalın
iyi gunler arkadaslar su ara bi motor almak istiyorum asya 150t 7b cok hosuma gitti bu motor hakkında biilgi sahibi olan arkadaslarımız varsa bizimle paylasmasını rica ediyorum simdiden tesekkurler
Slm arkadaşlar.Bende çok yakında bir as 125 t sahibi olacağım.Müzik tutkumun yanında şimdide motor tutkusu sardı beni.Ve bu siteden motorlar hakkında sizlerin deneyimleri doğrultusunda çok şeyler öğrendim.Sonuçta hepimiz beklentilerimiz ve bütçemiz doğrultusunda bir motora sahip olma çabasındayız.Alacağım motorun eksikliklerini ve kalitesini biliyorum.Ama başlangıç olarak çok keyif alacağımı ve çok hoş vakit geçireceğimi düşünüyorum.Bundan sonra buradan görüşlerimi deneyimlerimi ve iyilieştirmeler için neler yapabileceğimizi konuşuruz.Herkese kazasız günler..
Haftada bir motorcuya gitmek ve parça almak zorundasın.13 ay falan oldu daha sektirmedi 1 haftayı.Bırak parçası da bulunmuyor.Servisin keyfine gelecekte sipariş edecek diye bekle..
olsun ben gene de arkadaşa katılıyorum hafta da bir abartı olur ama ayda 1 kez gidiceksin ve 50 tl civarı bi masraf yapacaksın yok eğer yapmam dersen başını ağrıtıyor ancak yolda bırakmıyor bu yanı güzel en azından.
15 000 km ye geliyorum motora bindim mi 200 km gun içinde kullanıyorum problem yaşatmıyor saglıklı olarak 90 km hız yapıyor ama bence 80 iyidir ancak geçen ay camı sökmüştüm çok rahat 90 km hıza ulaşablir oldu ayrıca 100 km yi gördüm ama motordan dolayı tırstım patlayıp çatlamasın dedim bi de camı sökünce ciddi anlamda serileşti ve yakıt tasarrufu oldu ancak aşırı ruzgardan dolayı geri taktım rüzgarı sevenler bence söksün faydasını kendileri de çok rahat hisseder.
arkadaşlar motor iyi bu fiyata bu kalite bunu kabullenin kabullenmeyenlere tabiki tavsiye etmem ancak ne kadar ekmek o kadar köfte dersek alınabilecek oturması rahat titreşimi olamayan mi motor
slm arkadaşlar babamın as150t si var 2005 model motor tamire gitmedi arada ufak tefek şeylerini biz yapıyoruz şuan motor 3-4 binden sonra gaz yemiyor yüke bindiğinde ama teker havada boş gaza basarsak gez yiyor rolantide ve çalışmasında bir sorun yok karburatörü temizledim taktım gene değişmedi neden olabilir önceden böyle bir sorunu olanlar varsa dönerlerse sevinirim :D
bende 2007 model asya 150T 19A modeli vardı 1.5 sene bindim. buji hava filitresi ve subab ayarı için 1 kere gittim servise. yağınıda kendim değiştiriyordum bana hiç 1 sorun çıkarmadı 7500 km de sattım motoru. şunu belirtebilirim bu makinaların adam akıllı servisi yok. hepsi para canavarı, soyguncu, hortumcu yani ne desem az onlara...
ılk motorum 125 t ıdı mınıkkus negıderdı yolda 15000km de sattım sımdı 6a motorum var guzel hozlı ıstedgım heryere goturuyor ama sunu nutmamak gerekır ÇAN ÇİN ÇON değil bu benımmotorum demelısınız.Bakımını yaptırıp dıkkatlı kullanırsanız yolda hıcbırzmaan kalmazsınız
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
slm arkadaşlar tekrardan .125 t olmadı ama temiz bir 150 t1 aldım.ve iyiki almışım 150 lik diye düşünüyorum.boyuma daha uygun bir motor as 150 t1.ilk defa kullandığım için herhangi bir hata göremedim ve başka bir motorla kıyaslama yapamadım.7000 km de.inş.bir sorun yaşamadan kullanırm.yakında burhan ustaya götürüp bakım yaptırmayı düşünüyorm.eksik benim görmediğim şeyler de aklımdan çıkmış olur.arka fren zayıf tek sorun o gözüküyor.
hayırlısı olsun , ben de yaza girerken almak istiyorum birtane 150t1
arada motor hakkında görüşlerini paylaşırsan seviniriz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36134145/detay
Sizce nasıl bir motor arkadaşım almak istiyor ? Artıları eksileri nelerdir Teknik arızaları var mdır?
arkadaslar asya 125t için hangi yagı kullanıosunuz kullanım kitapcıgı varsa kac numara yağ kullanın yazıyo bilgisi olan varsa paylasabilir mi lütfen
tek kişi için çok ideal, çift kişi için küçük
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum forum a bende bir asya 150T1 kullanıcısı olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarım
hortlatıyorum ama arkadaşlar farları değiştireniniz oldumu hiç hani yetersiz diye eğer olduysa hangi farı taktınız?
oto sanayiye gidip renault toros farı alırsan aydınlatman çok iyi olur. 10-20 liraya halledersin. forumda böyle bir konu vardı. eğer para sorun olmazsa ırmak motorda 140 liraya ybr 125 mercekli zenon far var.
http://www.rialli.com/urunler/190_ya...00k-ybr-125cc/
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)