bende xenon ampül kullanıyorum + park lambası 7 renk + egzoz abartı yakında neon ile sis lambası takıcamm saygılar
mrb arkadaslar,ben acemı bı asya 150 t1 bınıcısıyım aldıgımdan bu yana hıc bı bakım yaptırmadan bayagı bı kullandım sımdı bakım yaptırmak ıstıyorum ama ne yapıcagımı bılmıyorum yagı kac km de degısıo fıltresı kayısı ne zaman degıstırmelı bılgı verırsenız sevınırım malum kışa gırdık.
Damla motorun nesini savunuyorsun sen ben anlamadım işçilik yok müşteriye
karşı ne çalarsam kardır mantelitesi usta diye çoluk çocuğa parça söktürüyorlar
vs vs daha bir sürü sorun ben iki kez gittim ve ikisinde de kavga etdim allahtan
teknisyenim de işin püf noktlarını biliyorum yoksa ayak üstü kaz gibi yolacaklar
gitmeyin arkadaşlar hatta Damladan motor almayın başınızı ağrıtmayın.
motor gurplarının en iyisi denile bilir ve çok kilasik motorlar.
as 150 t ile uzun yola gıden varmı. 5-6 saatlık bı yola gıdebılırmıyız bu arada motor gayet bakımlı daha 4500km de debrıyaj ve kayıs degıstı
çabuk değiştirmişsin kayışı ben 8 binden 8 bine değiştiriyorum uzun yola birgünde maximum 300 km gittim daha fazla gidilirde çok yorucu oluyor
ya benim öntakım boşluk yapmış öne oğru değilde direksiyonu sağ sol yapınca belli oluyor sanki amortisörlerden boşluk yampış gibi onu nasıl yaptırırım komple amortisörler değişmez dimi veya fiyatını bilen varmı?
300km haa. sastım valla sısme yıgılma falan oldumu?
uzerındekı lastık cın oldugu ıcın ısınınca genıslıyor ve takılıyordu bende degıstırdım normalde daha yenı ıdı
ben marmarıste calısıyorumda sezon baslayacak motoru evde bırakmak ıstemıyorum bırader halleder onun ıcın goturmek ıstıyorum
benım on masada bıraz yamukluk var onemlı degıl dedı tamırcı arkadas ancak senın onemlı
bu motorların parcasını bulmak cok zor ancak mondıal parcaları oluyor
Merhaba Arkadaşlar!
Bizim 150 T-1 ile ilgili parçaları araştırmalarıma rağmen en kolay www.rialli.com sitesinden temin edebildim.Belki size de lazım olur düşüncesiyle veriyorum.
walla dostum ben 310 km gibi bir yol gittim daha da yolum olsa giderdim bandırma-bergama arası eşim ben ve arkada orta boy ağır bir valiz ve gerekmedikçe elimi gazdan hiç çekmedim 2 kere yakıt ve ihtiyaç molaası verdım ınan cok zevklı oluyor bakımını yaptır gozun kapalı cık.
okay kardeşim benımde gıdonda bosluk var frene basınca resmen gidon ılerı gıdıyor amortisorden değil gidon bilyalarından yapıyor.Foresight arkadasında dediği gibi rialli sitesınde bilyelerın takımı 14 ytl gibi birşey.değiştirmek lazım.ayrıca ben lastiklerimi michelin gold standart ile değiştirmiştim daha oncede yazdım buraya aradı fark cook buyuk fren mesafesı bıle cok fark ediyor.
benım size sormak istediğim benım araka balatalar disk uzerıne tam gelmıyor 3/2si disk uzerınde sizlerdede bu şekildemi. ben bu yaza girmeden oraya bir metal ayak yaptırıp balataların disklere tam oturmasını sağlamak istiyorum yoksa arka fren cabuk bıtıyor bellı bır sure sonra balata bıtmesede asınmayan kısımlar bırbırıne dokunduğu için disklere baskı yapmıyor.
erdemet valla bırak şişmeyi şişeceğine daha çok açtı motor kendini ibremin yetmediğini gördüğüm güzel ve uzun bir yolculuktu hemde 2 kişi gitmiştim gittiğim süre içinde nereyse hiç gaz kesmeksizin gittim arada ufakbir mola 1 2 dk kadar yine devam bakımınıyaptırdıktan sonra gider yani
kardeşim sen arka frenini ayarlattır benimkisi diski tam karşılıyor kesinlikle tam karşılaması gerekir
benim gidon öne doğru gitmiyor öyle bir problem yok sadece hızlı birşekilde sağ sol yapınca bir boşluk var oda sanki amortisörlerin ordan gibi geldi bana gidon bilyelerinden olucağını sanmıyorum
yok dostum motorum yaklaşık 8000 km de daha once 3 kere felan arka balata değiştirdim en sonuncuyu kontrolederken farkettim dedi bunlar bole orjinal hatta daha sonra kendım soktum taktım yerıne oturtunce 3/1 i diske denk gelmıyor ozaman bende problem var ama ben ayak yaptırım duzelteceğim bu olayı ınsallah
8 000 km de 3 kez balatamı değiştirdin benim 13 000 yaklaştı hala orjinal balataları frenlerden dolayı hiç sıkıntı yaşamadım yetkili servistemi öyle dediler sana
evet serviste dediler. ayrıca 13000km bence balataları bı kontrol et istersen sonra diskleri çizdirme bence.
beyler http://www.rialli.com cok guzelmis sagolun...
fakat burda grenaj bulamadim ben.. malum asyanin grenaj parcalari cok pahali
istanbulda nerde bulunur uygun fiyata???(servisler kazik onun disinda)
selamlar, uzun süredir yazmasamda topic i yine takip ediyorum..
bir kaç sorum olacak...
1- yetkili servisler haricinde aksaray/fatih civarında bildiğiniz güvenilir bir usta var mıdır ?
2 - sirkeciden yedek parça alıp kullanan var mı ? kadirli adlı parçacıyı nasıl bilirsiniz. saatğı parçaların kalitesi nasıldır.(özellikle alan olduysa karbüratör için soruyorum)
3 - 9 amper akü takıpta zararını gören oldumu ?
renault sport
guveli slm hemşerim. benım aku 14 ah ben hiç bir zararını gormedım aksıne daha iyi oluyor guclu aku guclu marş.
ben en son yenibosna sevisine gittim
ustasi iyi ama servis cok kazik grenaj parcalari hele el yakiyor motor parcalarini tam bilemiyorum yinede telefonla sorulabilir ulasim kolay topkapidan 12-13km falan e5yolundan gidiyorsun enson havalani sapagi var gunesli tarafina donuyorsun kavsaktan gunesli kavsagina gelincede saga donuyorsun okadar
aku normal kendi akusu kadar bir aku kullaniyorum 1seneoldu fena gitmiyor kuru aku 30a almistim suan 36filan marka ya para vermede ne alirsan al
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)