hocam eğer motorun T1 ise, bende de ona benzer bi sorun var ama ben aldığım hafta kaldırımda dururken gecenin saat 22' sinde dana arkadaşımızın biri semi otomatik vitesli olan namıdeğer şu iğrenç motorlardan biriyle tepe takla motorun üstüne devrildi hala aklıma geldikçe sinir olurum koca yol bomboş geldi benim motor kaldırımdayken üstüne devrildi zibil... neyse velasli kelam o içerideki büyük esnek plastik parçanın sağ üst köşesinin vida yeri komple kırıldı ön plastikte kaldı malum öyle olunca anahtar deliği de yer değiştirdi senin dediğin hesap oldu, artık gözüm alıştı o şekil kullanıyorum ben
anlıyacağın büyük ihtimal zibilin birisi senin motorun üstüne devrilmiş veya devirmiştir... bir kontrol et vida yerlerini
bu arada km. davası baya bi tartışılmış,
ben 150 T1 den bahsediyorum, arkadaş gelmiş diyor ki motorunuzun kilometre göstergesi vasat, dikkatini çekerim tekrardan ben 150 T lerin göstergelerini kıyaslamıyorum 150 T1 kullanıyorum ve bu motorunkiden bahsediyorum ve yine söylüyorum 150T leri bilemem ama 150T1 lerin kilometre göstergeleri doğru gösteriyor...
yav arkadaşlar bu 150T1 lerin ön plastik camını düşünüpte yapanlardan Allah razı olsun yav ne güzel bişeymiş
kış geldiydi camı açık araba gibi valla hiç üşütmüyo saolsun tek sorun eller onlara da bi eldiven devamm
))) 150T ciler donun bre siz donun
)
bu arada motorumun eksozunu söktüreli 2 hafta oluyor fabrikada eksoz yokmuş gümrükteymiş kimi diyo 6 ay gelmez
bende o süre içinde abarth eksoz yaptırcam... ne mütiş olur heee 150t1 ve abarth eksoz
))))) ama ne yapalım üstüne zaten emanet bi eksoz taktılar heralde ilk sürüm çıkanlardan gören tarihi eser sanıyor, eksozun içini boşaltmışlar yandan keserek her tarafı kaynaklı yav sesi bir duysanız yıkılırsınız fitil oldum 2 haftadır motordan soğudum kafamı bozdu gittim 4 tane delik daha açtırdım patır patır geziyorum
))) eksozunuzun kıymetini bilin valla, özledim yaav sessiz sessiz gitmeyi :(
neyse ben yine yazdım ha yazdım kimse okumazda "kim okicak la bunu" deyip geçersiniz şimdi
Benim küheylanın bi kaç resmini gosteriyim bari