Sizce sıfır almak mı daha mantıklı yoksa 2. Elmi
Sizce sıfır almak mı daha mantıklı yoksa 2. Elmi
Beyler ilk 5 bakımın kilometreleri sırayla kaç bilen var mı?
1? Km
2? Km ......
Foruma çok takılamıyorum bu aralar, geç farkettim yazdığınızı
Yıllanmış şarap gibiyiz mubarek, nasıl bir 125 aşkı bizdeki anlamadım
Esasen satılacak motor değil, büyük abiler gibi bir yanında güçlü bir tosun olacak, bir yanında da şehrin asil çocuğu az yakan kararınca kaçan bir cbr 125 in olacak fakar gel gör ki hayat Hayalleri gerçekleştirirken bazı şeylerden feragat etmek durumundayız.
Sen de benim kafadansın.Bu kadar zaman 125'i sürdükten sonra 250 500 kendimizi oyalamaya gerek yok.Muhtemelen 650f i de alırsak bir 10 yıl bineriz gibime geliyor, Allah kaza bela vermesin, gönlümüze göre olsun inşallah
Hocam pazarlık payımız elbette vardır, yazdığımız fiyattan gidecek değil.
Bir ikincisi ise herkezin malı kendine değerlidir.Aynı fiyata heryeri modifiye edilmiş 4. 5. sahibi olan değişik yollara düşmüş motosiklerler de bulabilirsiniz, hemde 2013 2014 model, veya 2011 farketmez.
Benim motosikletim dosta gidecek türden bir motosiklet, her türlü bilgisine kefilim.Bunun yanında ilanda da yazdığım üzere yeni akü ve michelin lastiği mevcut.
Kıssadan hisse, motorun aşağı yukarı "benim gözümde" ederi bu
Yok hayır, doğru anlamışsınız hocam.
2 seneye yakın scooter 5 seneye yakındır da 125r kullanıyorum.Çoğu şeyi kavradığıma ve bildiğime inanıyorum açıkcası.Bu saatten sonra 250 likle ne kaybedecek zamanım nede bütçen var açıkcası
Ya Allah bismillah deyip bahar aylarında bir açılım yapmayı düşünüyorum bir mani çıkmazsa hayırlısıyla.Bazen koşmak da iyidir
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yzf ve cbr takibindeydim kısmet cbr dan yanaymış yakın zamanda bende aranıza cbr 125 ile katılmış bulunmaktayım size bazı sorularımda var 100 km de kaç litre yakıyorsunuz ve bende tam olarak 5.5 6bin devirde titreşim oluyor üstünde ve altında sorun yok normal midir acaba onun dışında motordan çok memnunum
aramıza hoşgeldin dostum.
9krş ile 15krş arası yakıt tüketimim var. titreşim rahatsız edici değil ben de . ya da ben rahatsız olmuyorsam demek ki bilemedim
Arkadaslar cbr 125 im varda yakit gostergesi yanip sonmeye basladiktan sonra tahmini kac km daha gidebilirim ?
hayırlı olsun.
3 lt yedek depo vardı yanlış hatırlamıyorsam.
70-100 civarı götürebilir.
hayırlı uğurlu olsun hoş geldin kardeşim
ortalama 11 kuruş yakıyor benim eleman genelde 5-6-7.devirlerde kullanıyorum
8-9 larda titreşim oluyor bende oda arka koltuğa gıçım değerse değmezse oda olmuyor pek
arka koltukta acayip titreşim var bir arkadaşım binince söyledi bende abartıyor sandım
daha sonra bir gün motoru o sürünce ben arkada otururken anladım o an acayip titreşim var arka koltukta çok hissediliyor
Ben oturuş pozisyonuna dikkat ettiğim için benim kıç sürekli değiyor arka seleye tam böyle 5.5 ve 6bin devirlerde titreşim oluyor rahatsız edici onun dışında hiç olmuyor ne arkada ne bende gayet rahat
Birde arka jant özellikle çok boş boş geliyor gözüme jant şeridi alma fikri var ne zamandır kafamda illaki bazı arkadaşlar görmüştür ya da yapmıştr acaba hangi renk güzel gider beyaz büyük ihtimal gider ama kırmızı güzel gider mi onu merak ediyorum
merhabalar çocukluğumdan beri arzuladığım motorsiklete kavuşmama ramak kaldı ama çok kararsızım çünkü motorsiklet üzerinde pek bir tecrübem yok scooter kullanabiliyorum ama bu tarz bir motoru kullanabilir miyim bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz başlangıç olarak bu canavarı mı tercih etmeliyim yoksa biraz ağırdan git şu daha makul mü dersiniz yardımlarınızı bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)