cbr deyilde sym wolf 250 lige geçiş yapacam ben cbr 250 görsel olarak aynı .
cbr deyilde sym wolf 250 lige geçiş yapacam ben cbr 250 görsel olarak aynı .
valla herkesin malı kendine altın gibi görünürmüş bütün arkadaşların motorlarına nazar değmesin ... lakin bizzat denk geldiğim nerdeyse herkes renk konusunda aynı fikirde bende kısmetse büyütmeyi düşünüyorum fakat kıyamıyorum mümkünse satmadan alıcam
(bu arada geç oldu şehir dışındaydım geç dönüş yapabildim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
ben 250 yi es geçip xj 6 ya atlamayı düşünüyorum fakat bunu satmadan nasıl olcak valla çıkmazlardayım :(
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
Teşekkürler arkadaşlar, hyosungun riskini almayi ya da iyi gidişinin dişinda yorumları duymayi kimse sevmiyor ve kawasaki fiyatina yetisemiyor hondaya kaliyor diye dusunuyorm en azından benim durumum bu 125 ilk Cbr ise görünüş olarak : benim turuncu vardi 250 den 100 kat daha çok dikkat çekiyordu, ama araç sollarken de motoru biri arkadan çekiyordu
valla doğru aynen katılıyorum
hele artçı varsa arkada sen şu kenarda in aracı sollayıp ilerde alıyım seni diyesim geliyor
Teşekkürler cevaplar için demekki bir tek ben yaşamıyormusum bu sorunu,o zaman dişli takımını değiştirelim en yakın zamanda
Güzel olmuş elinize saglik, Kong egzozu boğazdan nasil takdirdinz ? Orjinale egzoza dokunmadan mi yoksa keserek biçerek mi
Abiler ön camı nasıl sökebiliriz? Siyah yapmak istiyorum ama bi türlü sokemedim
Arkadaşlar selam,aranıza yeni katılmaya çalışıyorum. Eskişehir veya yakın çevresinde Beyaz 5-6 bin kmye kadar 125 r satmak isteyen var mı ? 7 bin verebilirim maksimum.
Beyler yeni kasası çıkarmı ?
Arkadaşlar motorum yeni 200km civarı.motoru yıkamak ve yikadiktan sonra malum zinciri yağlamak gerekiyor sanirim.Bu islemleri nasil yapacagiz.Zinciri silecek miyiz? Bi yerde okudum fircayi gaz yagina bitirip zinciri temizleyin diyor.Bu islemler hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve en önemlisi yagi ne marka ne kullanacaz.Bu konularda bilgi 0.Yardimci olabilir misiniz? İyi günler
Motorun rodajda fazla zorlama ani hızlanmalar red line filan yapma,motoru yıkama,motoru sil,sıvı sabun,şampuan vs.ile olur,önce bi sil kabasını al,sonra deterjanla sil,sonra durula,kurut,zincir içinde gerekli malzemeler:gazyağı(zincir temizleyiciler var onlarda çok iyidir ama pahalı),motul c2 zincir yağı,boya fırçası,önce boya fırçasıyla zincirin kabasını alıyosun,sonra bir tur motul yağ sıkıyosun,fazla sıkma bir tur yeter,en kötü 1000km'de bir yağla,mesela yolda kullandın yağmurda kullandın yağ eksilmiş zincirde,500 km olmuş,bir tur gezdir temizleme yapmadan,1000 km ye kadar öyle kullanırsın,anlaştık ?
Motoru neden yikamiyim usta anlamadim.marka olarak mi motul link var mi
Motor yıkanmaz diye birşey yok ben baştan belirtiyim eyer zarar vericek bi etken olsaydı japon mühendis bunu kitapcıkta belirtmezdi (tabi düzgünce yıkanmalı bilinçli bir şekilde.) her yıkamada zincir yağlanmaz çünkü zincir yağları silikon bazlıdır bu yüzden kolay kolay su geçirmez.
Marka olarak soruyorsan aslında piyasada çok marka var würth-berner-İphone vs. her markayı kullandım bana kalırsa en baba marka iphone ve motul heleki iphonun 750 ml lik olanı var 45 TL zırt pırt zincir yağı almak zorunda kalmassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Hocam motor kuru kuru silinmez boyasını çizersiniz aynı zamanda öyle deterjan veya kimyasal etkili şampuan vs. ile silindikten sonra adam akıllı bol suyla durulanmalıdır.
ön camın içine doğru tozlar vs var su döksek bez ıle kurulasak vs sıkıntı olur mu zincire dokundurmadan? benim yağlamam gerekir mi motoru bin bakımına kadar.Motora özen gösteriyorum gerekli ise bana direk zincir yağı linki atın :D ayrıca aklımda bulunsun diye soruyorum fırçayı gaz yağına bandırıp temizliyoruz zinciri değil mi? Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)