Beyler bu modelde devir kesici varmı?
Beyler bu modelde devir kesici varmı?
Bu makinede dizini yere sürtebilen varmıdır?
IRC sponsorluğunda hastane acillerinde bolca vardır :D Allah korusun tabi
Eyw kardesim ayrica onerebilecegin bir urun var mi
maalesef baska bilgim yok bi boyacıya uğramanda fayda olabilir belki dur bakalım şunu bi sürelim der,orası kapanır para da istemez mutlu mesut dönersin :D
koray boyacıdan birşey cıkmadı olmaz dedi Arexons Çizik Kapatıcı Kalem alasım var kullanan var mı acaba forumda
Uğraşmak istememiştir belki denk gelirse başka boyacilarda sansini dene derim, ben hic kullanmadm ama bildiğim kadarıyla firca izlerini kapatmaktan öteye gecemiyorlar
dun yagı kendim degistiriyim dedim . yag deposunun altındaki vidayı acamadım bir türlü.Servise goturucem sanırım yag degisimi icin.
Yağ değişimi kolay bir işlemdir ancak dikkatsizlikle sonra çok uğraşabilirsiniz. Kalitesiz çin malı anahtar takımlarıyla ya da pense v.b uygun olmayan ekipmanlarla yağ tıpasını kullanamaz hale getirmek sonra başınızı çok ağrıtabilir. Eğer varsa halka anahtar-kapalı anahtar-cırcır anahtar diye tabir edilen anahtarla kolayca açabilirsiniz. Eliniz bu işe yatkın değilse serviste değiştirmek daha mantıklı kolay gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Arkadaşlar sabah hayırlısıyla motorumu satıp inşallah 250 cbr alıyorum 2013 7500 kmde siyah herkese kazasız belasız sürüşler
2013 cbr 125 6500 de, bu aralar zincirden şakır şakır ses geliyor.Yağlamayı yaptırdım zincir gerginliğine baktı normal dedi usta .Özellikle motosikleti ilk çalıştırdığım 10 15 dakika iken ses duyuluyor ,sonra kesiliyor ara ara tekrarlıyor felan.Yağı felanmı değiştirsem varmı fikri olan .Şırr şak şakur şukur arada tribe sokuyor adamı
Zincir dişli takimindan , ben 10 000 deki motoruna d.i.d. taktim hic ses kalmadi, eğer doğru yağlama yapiliyorsa zincire dişli değişimi sesi giderebilir bir de yağlama yeterli bir bakim değildir, zinciri tamamen firca veya kimyasalla temizleyip tüm kirlerden arindirmak oldukça etkili olacaktır.
Motorunu sattim 250 Cbr aldim herkese nasip olur inşallah farisi basiniza
arkadaşlar bende motosikletimi satılıga çıkardım sym wolf almayı düşünüyorum buradan alacak arkadaşlara indirim yaparım motor temiz ve kazasız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-temiz-gorulmeye-deyer-motosiklet-164659945/detay
125 satıp 250 alma zamanı gelmiş baksana satan sanata.... büyük makineden küçüğe geçip memnun olan bir tek ben varım galiba....
her zamanki sözüm... makine büyüdükçe dertleride büyüyor... ben evlenenlerede bir kere daha düşün derim... bekarlık sultan lık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
forum üyelerim Cbr 250ye geçen arkadaşlara hayirli olsun diyorum fakat neden Cbr125 ten 250ye kayiliyor.zaten ayni görünüşü acaba hyosung para varsa ninja daha cazip değil mi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)