iyi akşamlar beyler nasılsınız
iyi akşamlar beyler nasılsınız
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyi akşamlar benim motor yattıgı yerde aküyü bitirmiş cumartesi çalıştırayım dedim tırt oldu bakalım yaza takviye aküyle çalıştıracam artık başka fikri olan varmı?
Geçen mototal sevise gittiğimde bu borular ne diye sordum? her motorda olurmuş dediler, kesek filan dedim yakışmıyor diyince, adam japon boş yere uzun bırakmamış herhalde diye cevap verdi
benim hayvanda yatıyor iki gündür... bugün hava güzel olada dışarıya çıkarym bende
arkadaslar elımde cok temız kappa çanta mevcut 35 lıtre sırt dayama ıle bırlıkte
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-renault-19-europa-far-takim-cift-fiyati-147925317/detay/
slm millet bugün bu soğuk da motora bindik.. her zaman başka zevk veriyor bu icat...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bayram senlık bu
http://www.youtube.com/watch?v=BBAJMUqg6fs
erol her yola gelir bizim motorlar.. :D
kanka suna bak adam konusturuyor valla
http://www.youtube.com/watch?v=WFFJafOR9ZA
herkese merhaba arkadaşlar, bu başlığa ilk defa geliyorum sizden tavsiyelerinizi bekliyorum,
2 ay sonra 2013 cbr 125r almayı düşünüyorum.
benim istediğim renk kırmızı ama 2. el maalesef yok galiba, sıfır alayım dedim stoklarda da kalmamış. 2014 modeller ne zaman gelir? kırmızı bulamazsam 2. el hrc renklerinde mi bakayım yoksa bekleyip 2014 kırmızı renkte mi alayım?
herkese merhaba arkadaşlar, aranıza iki gün önce katılmış bulunmaktayım
2006 repsol 34binde aldım.
dün ilk kazamı da yapmış bulunmaktayım(motoru olduğu yerde düşürdüm :( )
sağ sinyal ve ayna kırıldı :(
şuan en önemli problemim : bu sabah normal çalışmasına rağmen, bir saat sonra tekrar çalıştırmamda akü bitikti, iki kez vurdurmak zorunda kaldım. vurdurmak zarar veriyor mu motora ? akü için ne yapablirim?
düşürdüğüm için motor zarar görmüş müdür?
bu arada ilk motorum olduğu için tecrübem hiç yok :( ama kolay alıştım makineye
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
arkadaşlar termal içlik almam gerek sanırım. öneriniz nedir?
[QUOTE=agrasiwe;3255754]vurdurma var sanırım bizde..[COLOR="Silver"]
enjeksiyonlu motorlarda vurdurmak problem çıkartırmı zarar verirmi buda ayrı bi sorun neyse bu hafta sonu farın söketini çıkartıp deniyecem olmadı kuru akü var onunla takviyeyi deniyecem
Tamamen boş akü ile vurdurmaya çalışırsanız illaki zararı olurda kuralına göre oynadıktan sonra sorun olmaz.. ybr 125 ve klx 250 aküsüz de vurur bildiklerim bu kadar
akü tamamem boş bile olsa düzgün ve mantıklı bir vurdurma ile motor çalışır.. zarar vermez bir kaç seferde.. ama sürekli yapılıyorsa bu işlem işte o zaman sıkıntı olur... sıkıntı genelde debraj tası ve milinde oluyor.. geri kalan sistem de sıkıntı yok.. ama eğer motorunuz eski tip elektirik tessisatına sahip ise ( platin meksefe kullanılan jawa - mz - pejo 105 gibi) akü tamamen boş iken vurdursanda çalışmaz... bizimki gibi sisteme sahip olan motorlarda krank döndüğü zaman direk elektirik üretimi başlar ve motor çalışır...
2014 modeller ne zaman satışa çıkar bilginiz var mı
Benzin zamlandıkça daha çok yakıyormuş gibi hisseden tek ben miyim?
slm arkkadaşlar
nasılsınız belki gruba dahil olmak isteyen olur..
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126757-motosiklet-bisiklet-ve-aksesuarlari-fuari-2014-a.html
Beyler kedilerle başım belada Motoru geçen hafta yıkadım üzerine brandasını çektim kitledim, bugün biraz gezeyim dedim brandayı kaldırdım aman allahım ne göreyim motorun heryeri çamur içinde ulan nolmuş bu motora demeden seledeki tırmık izlerini gördüm Brandanın içine girmemeleri için ne yapabilirim önerisi olan varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)