HONDACI ARKADAŞLAR, AKŞAM 7 DE MAÇKA PARKINDA BULUŞUYORUZ DEĞİL Mİ ? ÖLEN ARKADAŞIMIZIN DURUMUNU PROTESTO ETMEK VE MOTORCULARIN SESİNİ DUYURMAK İÇİN ? KİMLER GELİR
HONDACI ARKADAŞLAR, AKŞAM 7 DE MAÇKA PARKINDA BULUŞUYORUZ DEĞİL Mİ ? ÖLEN ARKADAŞIMIZIN DURUMUNU PROTESTO ETMEK VE MOTORCULARIN SESİNİ DUYURMAK İÇİN ? KİMLER GELİR
sedat bu farklı olmayı sever ... bu gün beyaz yarin siyah kırmızı hepsi olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
ben akşam 6,05 de maslak dan personeli alıyorum. 20 00 gibi tuzlada işim bitiyor.. istesemde gelemem ama kalbim sizlerle..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sonunda mercek far çalışmamız sona erdi düşüncelerinizi bekliyorum..
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Çok güzel olmuş
www.erkakurye.com
en büyük korkum bu mercek farın yolu nasıl aydınlatacağıydı yani yeterli olması konusunda endişelerim vardı. öncelikle merceğin içinde xenon far var ve uzunlu kısalı.
xenon devamlı yanmasın diye aşağıdaki resimde kontağın yanındaki kırmızı ışıklı düğmeye bağladım ki istediğim zaman kapatıyorum. uzun kısa düğmesi yine orijinal yerinde duruyor tabi
---
şimdide kısa ve uzun nasıl aydınlatıyor onu göstereyim
- KISA -
- UZUN -
---
angel'ın gece görünüşünden de bir kaç kare atayım
yorumlarınızı bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
ayrıca normal farlara takılan xenonlar kadar göz almıyor mercek fara takılan xenon
Çok güzel olmuş led şeritleri alt kısımda birleştirirseniz görüntü bakımından daha da güzel olur diye düşünüyorum.
süper bişey ortaya çıkmış fakat muayenede parklardan dolayı sorun çıkartırlar rengi sarı olacak diye geçirmeyebilirler haberin olsun
muayeneye daha 3 yıl var 3 yıla kim öle kim kala Allah en kötüsünden korusun tabi. zaten motosikletin üzerinde gelen orijinal farı, ampulü hepsi duruyor bi güzel paketledim çalışmayı tamamen yeni far üzerinde yaptım satacak olursam yada muayene kadar bende olursa geri takarım
günaydın arkidaşlar...
günaydın arkadaşlar motoru kar yağıyor diye eve kapattım o gün bu gün hava güneşli tam niyetlenip dışarı çıkarsam yüz yılın en sert kışı en fazla karı yağacak diye korkumdan evde tutuyorum bendeki bu şansla bakalım daha ne kadar bekliyecem
istanbulda ne kadar kar yağacakki.. bence bu korku yersiz... ve şunu unutmayın ben şuan motora binmek istesemde binemiyorum.. yani motora binecek durumda iseniz korkmayın binin.. ağzınızda diş varken çiğneyerek yemenin tadını çıkarın... her şey yerinde ve zamanında güzel...
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA
kuryelik zamanımdan bir video.. keşke o zamanlar daha çok tadını çıkarsaydım...
2014 model fuarda tanıtılacakmış mart nisan gibi satışa sunulur dediler. 2013 model 2 aydır ellerinde yokmuş yükselişin 14 modelinde fiyatı farklı olacakmış
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)