Motorun çiğerinden gelen ses, egzoztan gelen sesten güzel zaten
Motorun çiğerinden gelen ses, egzoztan gelen sesten güzel zaten
Evet arkdslar 55 liraya aldigim shark egzoz inanilmaz bir ses verdi cok took bir sesi var 😎
O zaman egzoz sevdasından vazgeçeyim ben. Sağolun beyler .
Arkadaşlar bende 2. el cbr125 düşünüyorum vitesli motor tecrübem 1 ay kadar kullandım ama cbr125 değildi bana yardımcı olurmusunuz? izmirde oturuyorum sahibine sorucağım sorular nelerdir? motorun görünüşü ve performansı nasıldır? 2007-2008 model düşünüyorum?
En kisa zamanda aticam video bnce bu İstanbul trafiginde egzoz şart duyulmak fark edilmek lazm arabalara .
hayırlı olsun beklıyoruz vıdeoyu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
arkadaslar uzun zamandır bılgısayarım yoktu nedenını bılmıyorum ama ınternetı ıptal ettırıp pc mı de satmıstım asaa yukarı 9 ay felan oldu telefondan ıdare edıyordum benım cıbırın bı ıkı fotosunu atayım dedım
maşallah erol... bi ara kek al da gel çaylar benden...
valla ozledık ramazanım senın makınayı da goremedık daha
www.erkakurye.com
nisana bi uzun yol yada bi gezi ayarlasak fena olmayacak ne dersiniz arkadaşlar
valla kalmalı olmayan butun gezılere zamanım oldukca gelırım
www.erkakurye.com
Merhaba.ben yeni katildim araniza 2006 kirmizi cbr ile.sormak istediğim bi kac bişey var.2.el aldığım motorun grenajlarini komple degistirmek istiyorum çok yıpranmış catlaklar kırıklar var.ama servisine sordum cok pahali .yan sanayisini veya daha uygununu bulabilecegim bi yer varmıdır.
Fatih kilicli demeyin lütfen adam servis fiyati çıkardı
yenı kasa neden bu kadar cok sattı sanıyosun
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam arkadaslar, dun plastık elcık taktım motoruma oldukca etkılı oldugunu soyleyebılırım ustelık estetıkte durdu cok sırıtmadı, tavsıye ederım 20 lıraya sahıbınden de bırınden bana yakındı gıttım elden aldım, eldıven ve elcıkle ıyı oldu sımdı bıde dızlık aldımmı tamamdır, soguga karsı full korumalı olucam ınsallah, resımlerı aksam atarım telefon e72 olunca,
bıde aklıma takılan bıseyı sorayım, motor asınmalarının yuzde 75 ı motor ılk calıstıgında meydana gelıyormus madem oyle nede acaba motorlara ılk calısmadan once motoru yaglayacak, sonra calıstıracak bır sıstem yapmıyorlar anlamadım, once yag pompası calısıp bı kac sanıye yaglasın ondan sonra motor calıssın yanlısmı dusunuyorum acaba.
iş yerine gelmişken ekliyim kardeşim, boyatırım ilerde ama zaten yazın çıkarırım gibi geliyor, ayrıca sormak istediğim bir soru daha var buda ikinci sorum oldu,
* motorun orjinalden ön fren ve debriyaj kolunun boyları eşit aslında boyları eşit ama biri aşşa meğilli hafif diğer yukarı nedenini bilen varmı ?
Arkadaşlar bir sorum olacak, Bu Radyatör suyu ( soğutma suyu) nu nasıl değiştirebiliriz?
Arkadaşlar cıbır almak istiyorum. Satmayı düşünen ya da çevresinde satan varsa lütfen bana ulaşmasını sağlarsanız sevinirim. Bütçem 30000tl nakit 1000tl de kredi kartımdan çektireceğim. Foto makinemde satılırsa 5 bin bütçeyi toparlıyabilirim. Satılmazsa 4 bin tl... Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)