bendede baya resim var geliyor yakında....
bendede baya resim var geliyor yakında....
Geçmiş olsun bunlar uyuz köpek gibidir çok olunca birbirlerinden güç alırlar takma kafaya geçen de bizim burada bi benzeri gerçekleşti bmw enduro kullanan birini sıkıştırdılar adam arabadan indi yerdeki motorcuyu tekmeledi sonra motorcular bi toplandı adamı linç edeceklerdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Beyler geçen motor kırmızı ışıkta elimi biriz hızlı çektim stop etti fakat aklımda bi soru kaldı acaba tekrar kontağı kapatıp açtıktan sonramı marşa basmam daha doğru olur yoksa tekrar marşa basmamda bi sakınca olurmu
arkadaşlar bu motoru büyütme kit 176 lık olandan takan varmı hiç .125 oluyormuş 175 20 hp güç deniyor .ebay da varmıymış tam olarak bilemiyorum .bu konuda bilgisi olanlar yaptıranlar varsa güç hız bide dayanıklılık .artı maliyet
stop ettirdiysen bas marşa çalıştır sıkıntı yok .
bak burada kit var. http://www.youtube.com/watch?v=Eg01YjFI0WI
bu kit bu motora uygun sorun yok bide yarış kitleri varmış 45 hp güç üretebiliyormuş alt kısın deyişmesi gerekmiyormuş üstaraflan oynanıyormuş az bi güç artısı az bi yakıt artısı olur dayanmaya dayanır 20 hp beklentim maliyet ne olur ve kim yapabilir
orada motorla oynama yapıyor sizin üst taraf dediğiniz silindirin ta kendinsidir bu saten motorun ana hattıdır bununla birlikte en küçük civataya kadar uyumlu hale getirmeniz gerekir mesela bu motorun dişlisi,zinciri,lastiği 125 cc ye göre ayarlanmıştır şase yapısı dahil mühendislik harikasıdır yani orantısız olmaz bana sorucak olursanız hiç bulaşmayın temiz temiz binin yada cbr 250 alın
ben bu kasanın sasisini daha beyeniyorum 250 bu kadar saglam durmuyor .bide elimdeki motorumu satacam yeniden başka motor alıcam diye ugraşana kadar daha düşük maliyetle aynı performansı yakalayabilirsem bu bana yeterli .ben kim parcaları satar kim toplar ve kim bunu yaptırmış sorun yaşamamış maliyet 1000 liranın üzerine çıkarmı güven verirmi .
Uploaded with ImageShack.us
Tekeriniz düz bassın. 300'ü geçmeyin.
aramızda bende başka İZMİR ' li varsa bu pazar gezi var. bekleniyorsunuz !!!
bkz. [İzmir - MT]
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/26670-%5Bizmir-mt%5D-motosiklet-grubu-762.html
sağol dostum dediğin gibi güzel ses v motor gibi bağrıyor tam bi racing sesi motorun tipine yakışıyor yani :D artı olarak birde zenon far ve 3 lü renkteki jant şeridi çektim yalnız bir sorun yapıyor mesela 3 te giderken birden gazı veriyorum teklemeye girdi 3 4 kere ileri geri attırdı sonra düzeliyor hiç yapmıyor 1 2 gün sonra tekrar yapıyor 4 te sabit hızlı giderkende yaptı 4 000 bakıma baktırırım artık
merhaba herkeze kazasız sürüşler dilerim öncelikle siteyi bi süredir takip ediyorum yavaştan üye olayım dedim . yeni yılda ehliyet almayı düşünüyorum ondan sonrada motor alıcam inş. fakat aklımda cbr 125 veya cbr 250 (scoterle biraz trafik ögrendikten sonra) var iyi kötü herşeyini araştırdım ikisininde fakat tek bişeyi ögrenemedim yolcu için yolculuk rahatlıgı nedir bilgi paylaşırmısınz özellikle uzun yollarda şimdiden teşekkürler
1. Vitesten 2 ye geçerken çıkan sesin Allah belasını versin çat çut kat bu nedir ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)