Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ekim 2013, 22:40
okan-olcay adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Ocak ayını ilk haftası bende alım ben Manavgat'ta ikamet etmekteyim motordan memnunumuzun ilk izlenimlerin nasıl bir de motoru hangi bayiden aldım
Saol kardeşim.Motorun kullanımı kolay insanı yormuyor sadece arka frene alışamadım pek tutmuyo tutuncada tekeri kitliyo 82 salıpazarından adliyeye giden yolda trafik bianda kitlendi frene asıldım arka tekeri yanımda görür gibi oldum bıraktım hemen allahtan toparladı kendini yoksa asvaltla ilişkiye giricektim bi ayar çektirmem lazım 2. el aldım.. 2 ay önce manavgat motordan alınmış.
Reklamlar
-
25 Ekim 2013, 11:00
-
25 Ekim 2013, 12:02
bende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş :
-
25 Ekim 2013, 12:32
nabukat adlı üyeden alıntı
bende diyorum bu manavgatımdaki cbr'arcılar nerde meger sidelerde geziyolarmışş :
Dostum Napıosun Aldın Mı sen motoru ?
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
25 Ekim 2013, 12:34
No_MerCy_ adlı üyeden alıntı
Saol kardeşim.Motorun kullanımı kolay insanı yormuyor sadece arka frene alışamadım pek tutmuyo tutuncada tekeri kitliyo 82 salıpazarından adliyeye giden yolda trafik bianda kitlendi frene asıldım arka tekeri yanımda görür gibi oldum bıraktım hemen allahtan toparladı kendini yoksa asvaltla ilişkiye giricektim bi ayar çektirmem lazım
2. el aldım.. 2 ay önce manavgat motordan alınmış.
valla ben hep artçı ile (eşim) gezmenin sıkıntılı olduğunu düşünüyordum taaa ki geçenlerde izinli iken tek çıktığım ana kadar, malum motorlar hafif lastik Rosso 160 lık olmasına rağmen önüme sokak arasından beni gördüğü halde zıplayan kamyon yüzünden ani fren yaptım direk kilitledi bende kasasına poster oluyordum.
çok nazik ve dikkatli olmak lazım ....ani frenajlarda
Dostum bu arada sen eğer değiştirmeyeceksen egzoz kapağını beyaza boyasana çok iyi olur bi arkadaşımız yapmıştı ben çok beğendim resimleri var..
bu arada resimler güzel olmuş ben ilk ikisini görebiliyorum nedendir bilinmez kırık çıkıyor diğerleri
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
-
25 Ekim 2013, 13:15
nabukat adlı üyeden alıntı
Valla gezmeye çok zaman ollmuyor fırsatı bulunca affetmiyorumm
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
C&T adlı üyeden alıntı
valla ben hep artçı ile (eşim) gezmenin sıkıntılı olduğunu düşünüyordum taaa ki geçenlerde izinli iken tek çıktığım ana kadar, malum motorlar hafif lastik Rosso 160 lık olmasına rağmen önüme sokak arasından beni gördüğü halde zıplayan kamyon yüzünden ani fren yaptım
direk kilitledi bende kasasına poster oluyordum.
çok nazik ve dikkatli olmak lazım ....ani frenajlarda
Dostum bu arada sen eğer değiştirmeyeceksen egzoz kapağını beyaza boyasana çok iyi olur bi arkadaşımız yapmıştı ben çok beğendim resimleri var..
bu arada resimler güzel olmuş ben ilk ikisini görebiliyorum nedendir bilinmez kırık çıkıyor diğerleri
Ufak tefek modifi yapıcam pek vakit bulamıyorum. Motor şuan 321 km de rodajını düzgün yapmak istiyorum 5-6 bin deviri geçmiyorum sürekli aynı vitestede gitmiyorum zinciri yağlatıcam hangi marka önerirsiniz? hertürlü tavsiyeye açığım.. Hayırlı Cumalar.
-
25 Ekim 2013, 18:47
Sayin cbr seven arkadaşlar
Bugün itibariyle cbr almış bulunmaktayım
Hakkımızda hayırlısı :-D
-
25 Ekim 2013, 20:14
amat_007 adlı üyeden alıntı
Sayin cbr seven arkadaşlar
Bugün itibariyle cbr almış bulunmaktayım
Hakkımızda hayırlısı :-D
Hayırlı olsun kardeşim.ALLAH kaza bela vermesin.Dediğim motorumu aldın? en kısa zamanda resimleri bekliyoruz..
-
25 Ekim 2013, 20:25
egzozu taktık tam deneme şansım olmadı sadece boşta aragaz ile sesine baktım bayağı kaba bir ses motorun tipine yakışıyor yani apaçi sesleriyle alakası yok
-
25 Ekim 2013, 20:57
Cbr 250 de sellektor tuşu gördüm bugun bizim 125 lerede uygulasak olurmu acaba
-
25 Ekim 2013, 22:38
barrow adlı üyeden alıntı
egzozu taktık tam deneme şansım olmadı sadece boşta aragaz ile sesine baktım bayağı kaba bir ses motorun tipine yakışıyor yani apaçi sesleriyle alakası yok
nasıl bir egsozdu ses ve detaylı resim atabilirmisiniz bende değiştirmeyi düşünüyorum..
-
25 Ekim 2013, 22:55
UqUR_ adlı üyeden alıntı
Cbr 250 de sellektor tuşu gördüm bugun bizim 125 lerede uygulasak olurmu acaba
uygunlanır neden uygulanmasın...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Ekim 2013, 22:56
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
nasıl bir egsozdu ses ve detaylı resim atabilirmisiniz bende değiştirmeyi düşünüyorum..
http://www.youtube.com/watch?v=2UJUlz0p3-s
tiger tri-780 504 tl aldım eğer almak istersen link yollarım ıspartadan kocaeliye 1 günde geldi servise taktırdım hemen
diğer ilanlarda hep 535 tl bu arada video aldanma daha kaba sesi var güzel yani
-
26 Ekim 2013, 00:29
doğrudur o motoru aldım motor baya güzelmiş bugün onu fark ettim :D
fakat her güzel şeyin bi kusuru olur ya adam motoru sağa yatırmış ufak tefek egzosda çizik var ondan başka bişi yok zaten motoru akşamüstü 800 km de aldım 3 saatte yaklaşık 35 km cik gitmişim :D
-
27 Ekim 2013, 21:02
-
27 Ekim 2013, 22:13
-
28 Ekim 2013, 02:49
ben aydından cbr 125 kullanıcısıyım bugun denizliye giderken hız 117 iken en sol serite gecmiştim sağda araba coktu sonra en arkadan bir araba gellyo daha uzak uzunşarla bende sağdaki arabayı geçim die bekliyodumkornalar falan derken el kaldırdım sonra adam benı gecip uzerime uzerime kırmasın mı arkcımda vardı bayan ne yapcamı sasırdım onumde frenler sag sol signaller sonra cek kenara dedi 3 erkek bende durarmıs gibi yaptım adam durdu sonra cıkarken gazladım gittim hala geliyo baktim olcak gibi değil sonra bi aradan girdim bali büfenın onunde ne yapacaksa yapsın dedim adam geldi gene takipte o el ne nie yapıyon derdemez vurdu dovdu kimsede karışmıyo motorcuyuz ya bufedekiler falan geldi ayırdı adam motorcular kim carpsam yapısırsın diyo içmiş bende etraftan aryın diyom polisi arkcım aradı ama adamlar gitti plakayı ne bilen var ne goren herkesadamdan taraf sanki motorcular serseri olyo ya
-
28 Ekim 2013, 03:53
29 Ekim korteji icin sali sabahi sisliden suadiyeye gececegim birlikte gecmek isteyen arkadaslar 0535 507 0446 nolu telefonuma mesaj atabilirler.
-
28 Ekim 2013, 14:00
-
28 Ekim 2013, 21:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler