arkadaşlar merhaba ben sinan.17 yaşındayım motor ehliyetimi yeni aldım,uzun zamandır HONDA CBR 125R İSTİYORDUM.siZCE BAŞLANGIÇ MOTORU İÇİN İYİ BİR TERCİH OLURMU? TEŞEKKÜR EDERİM..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=super-sport-cbr-125-r
formu renklendırelim biraz iyi gider ;)
dün cektiklerim egsoz değişmeden önce.
Arkadasim biz motordan anliyoruzda senin hesaplaman biraz zayif, sifir da alsan ikinci elde alsan sigorta plaka masrafi vereceksin arasindada cok fark oynamaz. Ekipman isinde haklisin ama konumuzla alakasi yok ikinci elde alsan ekipman masrafin olacak buda motora verecegin fiyati etkilemez. Cbr ihtiyac degil zevk motorudur kendi motorunun rodafi eziyet degil keyif verir en azindan rodajinin tam yapildigindan emin olursun, ikinci elde bu muammadir. Bu motoru alacak insan zaten biraz da olsa maddi durumu elverislidir o yuzden 6 yi veren 7 yide verir. Senide anliyorum motorunun deger kaybetmesini kimse istemez ama ikinci el her esyada bu gecerlidir. Sadece su soruyu sorcam 1yada 2 yasindaki bir motora 6000 lira isteyen sahis kendisi olsa alirmi o fiyata
video gerek yok ya sesi gayet iyi tok susturucuyla kullanıyorum şuan yinede çok cıkıyor artık mıllet fark edebiliyor en azından gıderken araçlar falan :D ama iyiki tiger almamışım hiç bir farkı yok yanyana tigerla bunu getirdik sesler birebir aynı. bi tek sıkıntım şuan duyduğuma göre garantiden cıkıyormuş egsoz değiştiginde motorda :S komple set far xenon taktım kendim alıp h4 ampul tipide.
Arkadaşlar Hepinize Hayırlı Ramazanlar. Bende cbr 125 imle Aranıza Katılmış Bulunuyorum Uzun Zamandır Foruma Üye Olup Yazılanların Büyük Kısmını Okudum. Ne kadarda 250 Cbr Almak İstesem de Maddi İmkanlar Bu kadarına Yetti. Henüz Ehliyetini Almamış Biri Olarak İlk Kez Motorla Tanışan Biri Olarak İyi kide Cbr 125 Almışım Diyorum Henüz Mahalle Arası Turlamaları Devam Ediyor. Bu Ay Sonunda Son Sınavı da Geçince Ağustos Başında Ehliyet Elimde Olacak İnşallah Neyse Ağustos İtibarı İle Yavaş Yavaş Açılmaya Başlayacağız İnşallah Bir Kaç Resim Yüklemeyi Deniyorum Bakalım Becere bilecek miyim Motorda Olduğu Gibi Bu Konuda da Acemiyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Evet Resimler Biraz Küçük Olmuş Ama En Kısa Sürede Telafi Edeceğim
bu arada kardeşim kardeşler motordan bende sehbanın aynısından aldım sana çok teşekkür ederim uygun fiyata oldukca kaliteli sehbam oldu yanlız benimkine 65 değil 70 TL aldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
H4 de arkasındaki tırnaklar uyuşmuyor bana o lazım geçen kardeşler motora gitdim 32 TL dedi adam :S bu arada garantiden çıkması hiç iyi olmamış yanlız motora ayrı bir hava katmış
Zaten bende baya bi pazarlik ettim zar zor dustu o fiyata. Orayi 2 kardes isletiyor birinin oglu var faruk ismi o bizim grubun etkinligne gelmisti orada tanismistik.onlarin dukkanda bide begendigim bi eldiven var venomun 3 hafta once sormustum zar zor gene 85 tl fiyat almistim. Gecen hafta sordum 90 tl dedi gene zar zor 85 e indirdim bakalim oteki ay onu alicam bson olarak dizligim eksik kaliyor bi. Eldivenim var ama yeterli korumasi yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Mobilden yazmasida zor oluyor ya I harfleri falan cikmiyor acayip seyler
nasıl uyuşmuyor ya ben kendı arabamdaki ampulu cıkartıp taktım uydu h4 yani 3 tırnaklı :S 32 tl normal ampulemı dedi yuh xenon takımı zaten 50-60tl yanı hemde baya iyi ışık verıyor.garanti olayı zaten pek motorlarda olmuyor ama bellı değil yani çıkıp cıkmadığı.1000km bakıma gıttımde bellı olur adamlar der bu egsoz garanti dışı bırakıyor diye bi durum olduğunda o zaman orjınal egsozu takarız yerıne garanti yine devam eder :D zaten satarken boyle vermem herşeyle orjınal veririm alıcak kişiye.
Selam Arkadaşlar Uzun Süredir Takip Ediyorum Sizi Bende Honda Cbr 125R 2013 Kullanıcısıyım 4200 Km Oldu Daha Önce Mondial Mcx 150 Ve Mh Drift Den Geçiş Yaptım Çokta Mutluyum Sıkıntı Yok Yani Arkadaşlar Bi Sorularım Var Debriyaj Kolu Boşluk Yaptığı İçin Ses Yapıyo Bunu Yaşayanlar Oldumu Ve Birde Ön cama Far Folyosu Çektiren Arkadaşlar Ön Camı sökerken KM Panosudamı Sökülüyor ? Buda Benim Makina Kendi Çapımda Modifiye Uyguladım
Dün kırmızı cbr aldım birinci vitesten 2 ye gecişlerde tak dıye ses gelıyor
işte herkez böyle düşündüğü için fiyatlar normal. Herkez ne kadar az zarar edersem o kadar iyi düşüncesinde yani senin gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Normal 1. vites ile 2. vites arasındaki vites boşluğunu direk atladığı için yapıyor. En kral makinalarda bile var
Beyler şu arka sehpanin bi linki varsa alabilir miyim ?
Yolda olmak; Özgür olmaktır....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)