Haklısın abi kusura bakmayın acemiliğime verin ilk motor heyecanı bilgiler için sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Öneriler için sağol abi bu rodaj donemini iyi araştıracağım
Bulursun kardeş Eskişehirde grup olmaya az kaldı çamlıcadan bir abi birde guray kardeşim aramıza katılıcak hayırlısıyla gezip tozcaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Ben kimseden daha iyi bildiğimi veya profesyonel olduğumu idda etmiyorum Pain-EneS-Zippo ve bir çok arkadaş daha var bu işte en iyileri ve motor işini iyce öğrenmişler boş konuştuğum oluyor ama bende öğrenme çabasındayım benimle problemin nedir ben kendi yöntemlerimden diğer kullanıcılar ise kendi yöntemlerinden bahsediyor bizler burada en doğru yolu ve bakımı bulma yolundayız yeni başlayan arkadaşlarada öğretme amacımız bu form bu yüzden var biz tatlı tatlı tartışırken sen neden gerginlik yaratıyorsun ? Şu yazdığın şey yüzünden çok kırıldım şu yaşımda ben böyle birşey yazmam yaşca büyüksün abimsin saygımdan seninle kavga etmicem şunuda eklemek isterim ben yinede bir hata yapmışsam özür diliyorum.
Arkadaşlar Abant GEzimizin fotoğraflar yayınlandı isterseniz takip edebilirsiniz .. Daha nice gezilere inşalllah ..
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/114044-istanbul-abant-gezimizle-sezonu-actik-2.html
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Enes kardesim Gezi fotograflarinizi inceledim,baya yol tepmissiniz,hava sartlarida eklenince isiniz iyice zorlasmis.eger ciktiginiz arkadaslarla yakinsaniz yolculuk muhabbet falan 10 numara olmustur yaz doneminde yolunuz balikesire duserse mutlaka goruselim yada bu guzergahta bi gezi duzenlersek katilmak isterim tekeriniz dus bassin kazasiz belasiz...
Ordaki arkadaşlarla hep Mt de tanıştık .. Apache vardı hepimizde o zamanlar .. şimdi değişti çoğunun motoru ama dostluk baki kalıyor işte .. İnşallah sık sık farklı yerlere düzenlicez .. Ortamda çok gzeldi muhabbette öyle .. sık sık mola verdik sohbet için .. Şükür güzel bi gezi oldu o Kara Çamura değdi doğrusu kaçkez yaşıcaz sanki böyle şeyleri .. Umarım beraberde bişeyler yapmak nasip olur .. Start böyle gerisi Allah kerim ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Pazar gününe denk qelirse bende sizlerle qeziye katılmak ısterım aslında Bolu bana yakın. Karabükteyim bende. Geçen Pazar şans kaza Celil Bey ile Karabükte denk qeldık bizi qeziye davet ettiler. Ben ve Arkadaşım CBR 125 R 2008 Model motosikletimizle Katıldık. Resımler gelirse burayada atarım. Şimdilik 1 resım var elimde
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
arkadaşlarım abilerim kardeşlerimm bi sorum olarak motorsiklete hgs aldım ama nereye yapıştırcam öndeki küçük camdan okunurmuki alan ve yapıştıran arkadaşlardan yardım isticektim birde zincir için en makul yağ markası isticektim yardımınız için teşekkür ederim
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
Ben berner kullanıyorum alman malıdır onun dışında castroll-würth genelde kullanılan markalar oluyor bunların dışında ıpone-motul çok kaliteli ve tuzludur bana kalırsa motosiklet zincir yağı olsun bide avrupa malı olsun yeterli olur herhalde ama en kalitelisi olsun diyorsan Motul dur bence bu arada sae 80-90 zincir yağıda kullana bilirsin ama 90 biraz kalın olabilir hgs konusunda ise hiç bir bilgim yok :(
hocam cbr 250 kullanan bi abimiz var oda castrol chain wax'ı önerdi...yinede senin motulda en iyisi diyorsan denerim ikisinide çok sağol.... Bu arada HGS için yardım lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
hocam cbr 250 kullanan bi abimiz var oda castrol chain wax'ı önerdi...yinede senin motulda en iyisi diyorsan denerim ikisinide çok sağol.... Bu arada HGS için yardım lütfen
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
sayın arkadaşlarım
size 2 tane model söylesem bana bişeyler söyleye bilir misiniz
merak ettiklerim:
1-CBR125R lar yağ yakma problemi var mı?
2-2005-2006 model 30 bin km de sorun çıkartırmı (yağ yakma veya başka bişey)
3-bu modeldeki motorlar da 6 vites mi
4- 2binden 4 bine kadar 125R satan bi tanıdığınız var mı
sahibindende bulduklarım şunlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bayandan-honda-cbr-125-cc-tertemiz-bir-motor-118417061/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-2006-yepyeni-boyaa-gicir-gicir-118301338/detay/
ben istanbulda yım arkadaşlar
bilgilerinizi bekliyorum
izmirde olup bu motorlara göz atabilecek olan varmı
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
1. Yağ yakma sorunu yok ..
2.Güzel kullanıldıysa ve cidden 30bin kmdeyse sorun çıkarmaz .. 150bine kadar rahat gideri var diyor tüm ustalar ..
3.6 vites bendeki de 2006 ..
4.Ben satardım ama yeni aldım sayılır ve tadını çıkarıyorum hala :D
Ve ayriyetten fikrimi söyliyeyim sana .. O ilandaki motorların 2 side çöp .. Bakma bile .. para verilmicek aletler .. En bariz grenajlar 1500 lira eski kasanın toplam .. orjinal olmayan parçalarada bakman lazım .. eski kasa parçaları çok pahalı .. motor ve şasiyi hiç bilmiyoruz zaten onu söylemiorum bile .. Eğer üsküdara yakınsan yanıma uğra Benım motordan örnek veriyim sana .. Mükemmel değildi tabi ama parasına göre iyiydi .. az buçukta ben bişeyler yaptım memnunum kaya gibi makineler .. Ve de istanbulda düzgün motor bulman çok zor .. ben 8 Cbr baktım alayı pert olmuştu en düzgünü bulabıldiğimdi ..
teşekkür ederim
bilgilerin için
ben pendikte oturuyorum
motorumu sattım şuan motorsuzum gelmeyi çok isterdim ama aracım yok
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)