250 için 29-33 tür.125 için 25 29 sürücü, 25 33 artçılı
on lastık neden 4psi az olsun diye dusundum sımdı de hmm.olabıler ;)
46 lira vergi , ekstra sigortası bitmiş sanırım . babam 60 lira onu ödedim dedi . her yıl ödeniyor mu bu
Yavuz Sultan Selim Han
Arkadaslar Selamlar. Allah İzin verirse Yarın Zonguldak'a qidiyorum CBR125R 2008 MODEL 12,000 kMDE ki motorumu almaya. motoru qörmedım ama pazarlığını yaptık. motor resimlerde cok iyi duruyor. ama ben görmeden dedm almam ama fiyatı konustuk. yarın sürüşünmü yapacam viteslere bakacam geçişlerine filan. inşallah sorun cıkmaz alırımda burayı doldururum umarım.
Selam beyler..
Motoru kullandıktan sonra alt tarafındaki hortumdan minik ölçülerde yağ bırakıyo, bu normalmi?
Motorumla daha 100 km'yi yeni gördüm
Selenin altından daha kitapçığı yeni çıkarttım
2 adet kitapçık var ama Türkçe yazan bi sayfasına denk gelmedim. Benmi göremedim dersiniz..
@zippo's çok eskide kaldı o yahu(gerçi burada bir arkadaşım var daha source a bile geçiremedim ama nasıl bağımlılık yaptıysa:D):D yalnız bi brooklyn var saatlerdir online,bizim brooklyn mi kafaya taktım valla:D kartalda gördüğüm cbr125 sizin mi gibi oldu biraz:D
Hayırlısı ile gittim Büğün Hondama Kavuştum arkadaşlar. 2008 Model Kara Şimşek Maşallah. Zonguldaktan Karabüke Getirdim. 120 Km Yol yaptım. bazı düzlüklerde motora yüklendım motor 140a kadar çıkıyor. Allah nazardan saklasın çok beğendım. 3500 tlye aldım.Ayrıca daha 12.000 kmde motosiklet. Bu arada 2 sıkıntım var. Sol Sinyal ve Sol ayna yok Bunları yaptırdım mı iş bitiyor. 3,2 megapiksel kamera ile çektim resimleri koyuyorum. ayrıca çok tecrübeli olmadığım için lastiği kesinkes değiştirmek istiyorum bu konudada sizlerden yardım beklıyorum en geç 1 ay içinde arka lastik değiştirtcem. ne almalıyım biraz kalın mı olmalı bu konuda sizden yardım rica edeceğim tecrübeli arkadaslardan.
Buda resimleri ->
Msjlariniz icin tskkr ederim 3000 tl ye bile dustu ama almaktan vazgectim. Benim gibi acemilere yardimci oldugunuz icin saolun. Bir de bu motoru alma otomatik al diyenler var. Scooter kullanan bi tanidigim "bosver ben bile suremiyorum viteslileri" diyor biraz kafam karisti
Öncelikle herkese merhaba. Kanuni windy s kullanıcısıyım 125 lik. yaklasık iki yıllık tecrübem var . Bu motorlar çok hoşuma gitmeye başladı acaba 125 lik cbr alsam yeni kasalarından küçük gelirmi bundan dolayı kafam karışık .
@cx571 Her ne kadar soru sorup sonra,mesajlarına bakmasanda,hayırlı olsun:D Alt sakal değişmiş gibi,stickerlarda yok,gerçi 6 yaşında motorda normal,motordan anlayan biriyle gitmişsindir umarım(gerçi sen senelerce sürmüştün dimi)
pain sana yazıyorum ama senden bana yazılar gelmıyor. mOtoruna anahtar bile değmemiş. Motoru kullandım. vites geçişleri filan süper. müthiş. ayna kırılmıs dibinden bu arada. onu yaptıracam. ufak tefek sıkıntılar elbette olacak sonuc olarak sıfır motor değil. Bu Arada sticker nereden bulabilirim yapıştıralım. + arka lastik değişecek kesin. yeni lastik almam lazım bu konuda yardımcı olursanız süper olacak. K.ATATÜRK İMZası stickeri yapmayı düşünüyorum granaja??
Gp500'den gopro HD Hero2 motorsports edition otoban sürüşü videosu geliyor... coming soon
Makinanın otoban karakteri hakkında Cbr125 düşünenler için fikir vereceğini umuyorum...
Arkadaslar resimlerde gördüğünüz gibi Hondama Kavustum. Ama bir lastik sorunum var. Amaç Kalınlaştırmak bilmem ne yapmak değil. bu konuda bilgim yok. Nereden temin edeceğim lastiği. Karabükte yaşıyorum Motorcu adı altında cok insan var ama Honda yetkili servis yok ne öneriyorsunuz Bi yardım eli uzatırsanız sevınırım.
motorun hayırlı olsun... orj lastik ebatları ön 80 arka 100 dür. Aynı ebat kullanmak en doğru seçim söylediğin gibi. Oturduğun ilde yoksa yakın büyük illerden kargo ile sipariş ver, kamyon lastikçisi kılıklı olmayan güzel bie yerde taktırtırsın.. Michelen, pirelli, metzelerin fiyatı sana uygun modellerine bak internetten araştır
Upload bitti.. FSM-Maltepe arası biraz gazlamalı.. Gopro takılı olduğu için 120-130-140 sürekli bastım aralardan geçtim. Normal sürüşüm bu değil tabi
http://www.youtube.com/watch?v=L8p2ez5x8jw
Video da tesadüf site üyelerinden Glock'un Agusta'sını delmişim 125cc ile tabi glock ilkbahar yaz kreasyonu caprisi ile 100-100 gidiyor
E-5 e girdikten sonra daha önce geçtiğim bi X-max 250 ile oynastık.. 250 scooter CBR125'in verdiği fren ve hakimiyet hissi olmadığından güvenemedi benim kadar motoruna 9.10' da
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)