bu arada ozaktaşının arka selede çantamı var yoksa seleyimi kaplatmış ben çözemedim???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ben 2003den berı araba sürüyorum motorada biniyordum motorumda var ama kücük mondial araba hastasıyım normalde bızım sürücü kursumuz var işte şimdi a2 ye yeni yaşım tutuyor ALLAH'a şükür şimdiye kadar ehlıyette sıkıntı olmadı ceza yemedim nazar değmez inşallah 92/aralık benim o yüzden ehliyette şansızım 93 lü gibi bişeyim sağlık olsun artık nabalım
Merhaba arkadaşlar yeni 2008 cbr aldım daha önceki sahibi düşmüş ama sadece bu cizik oluşturmuş başka bir sorunu yok benim sorum ise devir yükseldikçe ön cam bölümü aşırı şekilde titriyor rahatsız edici bir ses oluşuyor bunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.
Bir başka sorum ise aranızda arka çamurluğu çıkaran arkadaşlar var mı varsa örnek teşkil etmesi için benimle paylaşa bilir mi?
arkadaşlar geçenlerde bahsettiğim yolculuğun ilk etabını gerçekleştirdim yaklasık 300 km yol yaptım şu an uşaktan yazıyorum.yolda kıçımın acımasından başka bi sorun olmadı çok şükür
kısmetse yarın öğlende bursaya döncem
tebrikler aman aman dikkatli ol ALLAH kazadan beladan korusun kardeşim tek ağrı o olsun başka ağrı olmasın hadı gel bakalım hayırlısıylaa aeo
salih valla hiç dikkat etmemişim mudanyadaymışın...msn varsa eklesene fatihatmaca1986@hotmail.com
Beykurt ve Ahmet93 arkadaşlar iyi dileklerinize teşekkür ederim..Cümlemize Allah kaza göstermesin..
Bu arada arka selde portatif çanta var...hem görünüm hem kullanım 10 numara.Tavsiye ederim..
Ben cıbırı çok seviyorum.hepsi değişir cıbır herzaman yerinde kalır.
tamam atmaca_35 ekledım konusuruz ..
arkadaşlar akşam bursaya döndüm sorunsuz bi şekilde 700 km tamamladım
selam arkadaslar . İlk defa motor alacagım ve bilgilerinize ihtiyacım var Sorum satın alma işLeminde. CBR 125 alacagım sıtesınde 6 mılyara yakın bır para yazıyor. Sormak ıstedıgım su satın alma ıslemı nasıl gerceklesıyor ? Yane ben bayıye gıttım ıste fıyat 6 mılyar bu taksıtlemı odenıyor ? pesın paramı sayıyoruz ? ve satın alma sonrası plaka vs ıslemlerı ıcın ne yapılmalı.. Biraz detaylı anlatırsanız mınnettar olurum saygılar
maşallah ya taş gibi motor bu cbr senın motor yirmi bin km falan olmuştu herhalde
23780 sanırım unuttum yorgunluktan
bişey sorayım sizin cıbırların ayak bastığınız yeri yüksek devirlerde titriyomu uzun yolda baya farkettım yuksek devirlerde.direksiyonda falan titreşim yok ama ayaklıktakı hissediliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 ----------
bunlarda geziden
ayaklarda bende hissediyorum ama uzun yolda 8 9 bin devirden sonra rahatsız ediyor
evet bende de oluyo 9 bin devirde falan ayaklarım karıncalanıyo gibi
ya bi de benim bi sorunum var ibre bazen 8-9bin devir arasını göstermiyo 8bin'de 0'a iniyo sonra 9'a çıkıyo ne olabilir?
beykurt ne yaptın alıştınmı motora ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------
kafayı komple söktür düşmeden dolayı grenaj bağlantılarında kırılma olmuştur kırık yerleri güzelce yapıştırıp silikonlarsan sesi tamamen kesmiş olursun
Arkadaşlar, bir kaç sayfa önce yazılmış ama yine de fikrinizi almak istiyorum?
sahibinden.com'daki fiyatlar yükselmedi mi sizce de?
Forumda ya da çevresinde cbr satan var mı bir de?
onur35 kardeşim bi konuşamadık senınle msne ekledın ama gelmıyorsun goremiyorum şu motor işini konuşalım anlaşalım yardım et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------
tabi ki yükseldi bende motor arıyorum ne zamandır ve iiyice şişirdiler motoru olan ilan veriyor belki şu fiyattan gider diye 2005 2006 model 30 35. km ye gelmiş motor hala 3.500 3.750 isteyen var anlamadım gitti bu hafta bulup artık almam lazım arkadaşlar tabiki genede cümlemiz için hayırlısı olsun..
Şu an bu konu içerisinde 138 kullanıcı var. (0 üye ve 138 misafir)