Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Nisan 2010, 15:50
[QUOTE=beykurt;2034085]
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
durunca çift debriyaj yapcan ben öyle yapıom bende de oluyo takılmalar debriyaj balatasına değiştirmeme rağmen oluyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
atmaca bişi sorcam sana.şimdi durdum debriyaja bastım ve frene bastım tamam.e vitesteyken çift debriyaj nasıl yapacam? durunca elim debriyajda oluyor.elimi çekip ikinci kez debriyaja basacağım zaman istop ediyor motor.onu çözememiştim aldığım gün.kaldı kafamda öyle soru işareti olarak?
yolda giderken yapamazsın ama ufak bi ara gazı sorunu azaltabilir..istop etmesinin debriyajla alakası yoktur muhtemelen rolanti sorunu olabilir.çok fazlada yükseltme aşırı ısınma benzın yakmada artma kompresöre binmede sorun yaşarsın ufak ufakta debriyaj balatanı yersin
ben motorumu yıkamaya gidiyorum görüşmek üzere..kendi bilgilerime dayanarak yardımcı olduysam ne mutlu
Reklamlar
-
18 Nisan 2010, 15:56
[QUOTE=atmaca_35;2034091]
beykurt adlı üyeden alıntı
yolda giderken yapamazsın ama ufak bi ara gazı sorunu azaltabilir..istop etmesinin debriyajla alakası yoktur muhtemelen rolanti sorunu olabilir.çok fazlada yükseltme aşırı ısınma benzın yakmada artma kompresöre binmede sorun yaşarsın ufak ufakta debriyaj balatanı yersin
ben motorumu yıkamaya gidiyorum görüşmek üzere..kendi bilgilerime dayanarak yardımcı olduysam ne mutlu
teşekkürler
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
18 Nisan 2010, 18:47
Beyler , Kafa grenajı , Yan kapaklar Fiyatları nelerdir ? 0 Ve 2.el olarak yardımcı olabilicek ?
-
18 Nisan 2010, 19:18
netten bir arattır kardeş sanırım vardı ben geçen gördüm de fiyatlar aklımda değil.
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
18 Nisan 2010, 21:12
Arkadşlar sonunda düşündüm taşındım normal ince veya kalın bez alıcam örtücem egzozda sorun olmayacak:D nasıl derseniz:DD: arka ayaklık varya artçının basdığı sol ayaklığı açıcam arkada kalan bezi oraya sıkıştırcam böylece egzosa değmemiş olacak nasıl mantıklımı?arka sol kısmı arka selenin üstüne kıvırcam dmek istedim bu işte
-
18 Nisan 2010, 21:29
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bi sorum daha var benim motoru almadan önce 1 ay kadar yatmış ve aküsü bitmiş motorun. biraz gezdikten sonra marş basınca çalışıyo ama sabah ilk kez çalışmıyo iterek çalışıyo. aküyü değiştirmeli miyim ya da şarj ettirebilirim ya da biraz yol yapınca dolar mı? daha en uzun 15 dk mesafelik yol yaptım 1 saat falan gezsem dolar mı?
-
18 Nisan 2010, 22:02
farlar sürekli açık olduğu için yeterli olmuyo sarj ettır benımki 2 kere bitti sarj ettırdım her seferınde düzeldi..orjınal aküsü baya tuzlu..sarjjjjj
-
18 Nisan 2010, 22:32
teşekkürler
-
18 Nisan 2010, 23:12
kafa grenajı buldunuzmu 2010 model değiştirten varmı
-
18 Nisan 2010, 23:16
mertka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kazasız belasız gittim geldim toplam 600 km falan yol yaptım gezi fotoğraflarını falan ekler link veririm halil sağolsun fotoğraf makinasını deneme amaçlı verdi
Ooo maşallah senin adına sevindim mert duygularını paylaşmanı bekliyoz.Merak ettim fotoları.Nasıldı yolculuğun çok ağrılı sızılı geçmemiştir inş kaç saatte vardın,benimde böle bi düşüncem varda o yüzden soruyom
-
19 Nisan 2010, 15:09
Emre18 adlı üyeden alıntı
Ooo maşallah senin adına sevindim mert duygularını paylaşmanı bekliyoz.Merak ettim fotoları.Nasıldı yolculuğun çok ağrılı sızılı geçmemiştir inş
kaç saatte vardın,benimde böle bi düşüncem varda o yüzden soruyom
Ağustos ayında benim de böyle bir gezi planım var. Tekirdağ-Muğla 1500 km civarı. Benim için büyük bir deneyim olucak.
Mertka fotoğrafları bekliyoruz.
-
19 Nisan 2010, 16:17
bende bu haftasonu kısmetse uşak tarafına doğru gitcem..yaklaşık 700 km de ben yapıcam makınam yok foto beklemeyın baştan söyliyeyim
-
19 Nisan 2010, 17:10
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
bende bu haftasonu kısmetse uşak tarafına doğru gitcem..yaklaşık 700 km de ben yapıcam makınam yok foto beklemeyın baştan söyliyeyim
canın sağolsun atmaca.kazasız belasız git gel..hayırlı yolculuklar
-
19 Nisan 2010, 17:30
bugay adlı üyeden alıntı
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bi sorum daha var benim
motoru almadan önce 1 ay kadar yatmış ve aküsü bitmiş motorun. biraz gezdikten sonra marş basınca çalışıyo ama sabah ilk kez çalışmıyo iterek çalışıyo. aküyü değiştirmeli miyim ya da şarj ettirebilirim ya da biraz yol yapınca dolar mı? daha en uzun 15 dk mesafelik yol yaptım 1 saat falan gezsem dolar mı?
Şarj tutacağını sanmıyorum. Ben olsam yeni akü alırdım. Kafan rahat olur hem. Bu arada 3 günden fazla çalıştırmamazlık etme. Bunun aküleri araba aküsü gibi değil. Sulu değil yani. 120 tl ye sıfır mutlu akü var sanırım. Yuasa 160 civarı olması lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
kafa grenajı buldunuzmu 2010 model değiştirten varmı
Ben de fuarda görünce farıma modifiye yaptım. Ama yeni kasa kafanın 600 tl den aşağı olacağını sanmam. Kimse de o parayı vermez bence. )
-
19 Nisan 2010, 17:56
kaç sayfa önce eski kasalara yeni kasaların kafa grenajı oluyomu diye sormuştum ama cvp vermeye tenezzülü brak ilgilenen bile yok ayıptır...
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
19 Nisan 2010, 18:31
hondastar adlı üyeden alıntı
kaç sayfa önce eski kasalara yeni kasaların kafa grenajı oluyomu diye sormuştum ama cvp vermeye tenezzülü brak ilgilenen bile yok ayıptır...
kardeş fuar zamanı sayfalarına dönersen biz konuştuk onları.eski kafa yeni kafa uyumluluk diye.burdan başlayıp geriye doğru okuyun hem bilgi olur hem meraklarınız gider.bir arkadaş yapacaktı.haber verecekti.ama yapmadı sanırım.öyle kaldı o konu.forumun yoğunluğuna bağlı cevaplanma işi.topicte fazla kişi yoksa yazarsan kaynayabiliyor sorun
-
19 Nisan 2010, 21:27
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ağustos ayında benim de böyle bir gezi planım var. Tekirdağ-Muğla 1500 km civarı. Benim için büyük bir deneyim olucak.
Mertka fotoğrafları bekliyoruz.
Maşallah ahmet sendemi gitcen cıbırla uzun yola,bu sene cıbırla uzun yola gitcekler çoğalıyo benimde 1400 km gibi bi yol yapmayı düşünüyom.
-
19 Nisan 2010, 22:06
cıbırcı arkideşler selamunaleykum cümleten hayırlı akşamlar efendiler güçük bi sorum olacaktı. ben yazın mont alacağm motosiklet montu şöyle 100-200 tl arası sağlam güzel bişey. e malum motor da kırmızı siyah, kaskda öyle. o renge uygun kaliteli bi mont var mı bildiğiniz. şimdi yeni bi konu açcaktım bu sefer sanki sitede aradığını şap diye bulabiliyomuşsun gibi o kadar sayfanın içinden, biri çıkıp kardeşim bu konu açılmıştı araştırsaydın diye bilgiçllik taslayacak diye buraya yazayım dedi şimdiden teşekkürler
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
19 Nisan 2010, 22:16
revit al 250 civarında gayette güzel
-
19 Nisan 2010, 22:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler