Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Yahu 2010 Model alan yok mu Hani yeni kasa olandan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu motor yatmış ve sürüklenmiş dimi..
ufak hızla yatıp sürüklenmiş.egsozun bağlantı yerine bakarsan yamulmuş sürüklenmeden dolayı.takma kafaya benimki de aynı şekilde.hem sağdan yatıp sürüklenmi hem soldan yatıp sürüklenmiş.cigeri sağlam olsun yeter.çizikler kapatılır
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
evet aynen öyle vitese alışırsın berkut valla en kalınından yanmayan bi bez alacam
motorun yattığını bu fotodan nasıl anladınız bravo. hiç aklınıza egsozu ikinci el alabileceği gelmedimi...ayaklıklar gayet düzgün duruyo.değişmiş mi bilemem
özür dilerim beykurt kusura bakma berkut yazmışım mantıklı aslındada daha basit prtik yolu olması lazım yaa:(:( ahh ahh bee neden egzostlarımız koltuk altında değilki:(
yanmaz kumaştan branda yaptırmayı deneseniz.ıslak bez koyarsanız sararma yapar ve o kadar etkili bi çözüm olmaz..havluyu sürekli ıslakmanız gerekır bı süre sonra egsoz sararır
bak burda işaretlediğim yerler sürüklenmiş olduğunu gösteriyor diye öyle düşündüm.ikinci el mi diye sorsun arkadaş sahibine ama ikinci el değilse bu yatmaktan çok ufak hızla az bişi sürüklenmiş ihtimali daha yüksek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
mantıklı
evet yanmaz kumaş olabilir nerede yaptıreabilirim 2 metreye 2 metre?güzelce kapatacak? varmı bildiniz yerler
Merhaba.Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese bende cbr 125 aldım bir süre önce vites geçişleri problemsizdi ama dünden beridir boşa geçmiyor motor hareket halindeyken geçişlerde problem yok ama durduumda vites pedalı hareket etmiyor sizce nedeni nedir?
gelll gelll gel vatandaş gel yanmaz yapışmaz kumaş var gellllll 2 metre alana 1 metre hediye gellllll
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullan.bir iki sayfa geride aynı sorunu bende yaşadım demin de bir arkadaş yaşamıştı.o sayfaları okursan sana yardımcı olur tamam
durunca çift debriyaj yapcan ben öyle yapıom bende de oluyo takılmalar debriyaj balatasına değiştirmeme rağmen oluyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
[QUOTE=beykurt;2034053]gelll gelll gel vatandaş gel yanmaz yapışmaz kumaş var gellllll 2 metre alana 1 metre hediye gellllll[COLOR="Silver"]
arkadaşlar forumun yeni kurallarını okumadınız anlaşılan..
hem konunun başlığınada bakın arada = Honda Cbr 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
[QUOTE=atmaca_35;2034075]durunca çift debriyaj yapcan ben öyle yapıom bende de oluyo takılmalar debriyaj balatasına değiştirmeme rağmen oluyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
atmaca bişi sorcam sana.şimdi durdum debriyaja bastım ve frene bastım tamam.e vitesteyken çift debriyaj nasıl yapacam? durunca elim debriyajda oluyor.elimi çekip ikinci kez debriyaja basacağım zaman istop ediyor motor.onu çözememiştim aldığım gün.kaldı kafamda öyle soru işareti olarak?
Eğer herkes sadece soru cevap şeklinde bu topicte iletişim kurmaya çalışırsa kimse samimiyet kuramaz ve soğukluk olur.
Paylaşım sadece bilgi ile olmamalı.Başlığa bilgi ve sohbet diye yazamazlar tabi ama biz içerde kendi aramızda çıvıtmayacak şekilde ufak espri takılmalar vs gibi yüzü güldürecek şeyler yapmak kural dışılık değil.
Yeni kuralların gelme sebebi bu gibi ufak esprilerden dolayı değil daha derin sorunlardan dolayıydı.
Ayrıca teknik servis diye bir bölüm var ki orda her türlü sorun halledilmek için uğraşılıyor.
Ama burda CBR 125R kullanıcılar sohbet destek ve bilgi paylaşımı olarak daha geniş bir topic.
Umarım açıklayabilmişimdir.
Teşekkür ederim arkadaşlar peki bu yawrucağın debriyaj balatası kaç para ?(orjinal)
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)