arkadaşlar sticker temin edebileceğim neresi vaarrrrrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
kimse yok mu şu stickerını yenileyen
arkadaşlar sticker temin edebileceğim neresi vaarrrrrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
kimse yok mu şu stickerını yenileyen
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Orjinal sitckerlardan bahsediyorsan Honda bayiilerinde bulabilirsin,ancak extradan istiyorsan.
ebay.com bak derim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
stickerlara hiç bakma derim nerdeyse komple grenajın parasını istiyorlar...sadece kuyruktaki repsol yazısına 80 lira dediler grenaj zaten 140 lira...öyle kullan fazla karıştırma derim sticker konusunu
bakacağım sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------
büyük stickerlardan vazgeçtim ama şu linktekini alıp yapıştırcam ne dersiniz?
http://www.motosuperstore.net/index....roduct&pid=228
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
sticker işini reklamcılara da yaptırabilirsiniz galiba bi sorun bence. Bi sorum olacak ben de cbr 125 aldım inşallah yarın elimde olacak motor ama km göstergesi ibresinin oku var ya turuncu, o kırılmış yarısı yok hani ucuna turuncu plastik yapıştırılsa bile olur ama başka çözümü olan var mı yani yenisi bulunur mu fiyatı nedir?
orjınal sticker lar reklamcıları aşan bi durum ben araştırdım....kalıp falan cıkarmalrı gerekiyomuş....sırf bu işlerle uğrasan biriyle konusmustum
ölçüleri verdikten sonra yapamayan reklamcı varsa ben zaten ona reklamcı demem...az cok reklamcı arkadasımın yanında muhabet etmek ıcın takılırken neler yapabıldıklerını gordum...netten aratarak fotosunu göster yeterki hemen ölçüsünü alsın bassın...ha işi yoğundur böyle şeyleri sallama yaparlar parayı koklatınca çaresi bulunur
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Bugün ilk defa motoplus'tan sonra cadede yeni çıkan cbr 125 HRC gördüm.Henüz plakası filan yoktu. Merak ettim o arkadaş bu siteden mi?
daha bu topice yazan olmadı yenisine sahip olan
bnde inegölde yeni kasa krmızı siyah cbr gördüm denk getirirsem çekerim bi foto bide siyah 2010 model yzf r125 süperdi
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
geçen gün marmarise gittim honda bayiine orada vardı siyah rengi yeni kasanın farkı ne diye sordum enjeksiyonlu dedi bunu biliyoruz hepimiz zaten fakat bir de performanstaki artıştan bahsetti sizce çok farkedilecek bir artış var mıdır
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
!!! beyler son 2 ayım kaldı 2 ay sonra sıfır cbr 2010 modelini alıyorum inşallah ama renk konusunda çok kararsız kaldım çok rahatsızım bu durumdan kırmızı-siyah ve siyah-gri arasında kaldım hangisi sizce???
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Kırmızı al derim ben. Zaten avatarındaki de kırmızı ;)
Arkadaşlar 1 saat evvel araka lastiği değiştirdim. 100 lük michelin Pilot sporty vardı bende. Şimdi ona öne aldım arkaya 120 lik michelin taktırdım. Yaklaşık 10 km kullandım. Tecrübemi paylaşıcam sizlerle. herkese selamlar.
sanırım HRC dedikleri beyaz olandan al harika duruyo 125 lik gibi durmuyo....
http://ortasehpa.com/site/wp-content.../10/cbr125.jpg
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)