benim makina 5000 km de düz yolda 120(125) ama bayır aşşağı 140 kesinlikle geçmiyor;)
benim makina 5000 km de düz yolda 120(125) ama bayır aşşağı 140 kesinlikle geçmiyor;)
düz yolda rahat 120 125 görüyorum...ha 140 derseniz çok nadir rüzgarsız havalarda ara sıra görüyorum düz yolda eğim olmadan
Motordan motora fark var arkadas rodajını bakımını güzel yaparsan 120-130 rahat gidersin.Ben kalın lastikle uzun yolda 120-125 gördüm düz yolda.Seninki nasıl max 125 görüyo.
Eski cbrcılardan @Ertech'in fotoğrafı var. Cbr 125 ile 150 km/h da fotoğrafını çekmişti.
Cihan_34_ist var.Oda fazer 600 157 ile giderken, arkadaş cbr 125 ile fazerı sollamış.
Ben ise eğimsiz yolda 125-130 km civarı çıktığım oluyo. Eğimli yolda ise bir kez 145'i geçtim. Tabi o hızı bir daha göremedim ama otoyola her çıktığımda 135 kmye zorlanmadan(biraz zorlanarak) çıkıyorum.
Bu arada topik bayağı karışacak
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Hız hız hız hız,Hey yavrum hey hız istiyen şu motoru almasın arkadaşım ya,bu motorda 140 basanda var 150 basanda ama şu bir gerçektir ki bu motorda 125ten sonraki hızlar motosikletin aerodinamiğiğ olsun frenleme mekanizması olsun tehlikelidir bunu herkes bilsin.Bu motoruda hız yapmak için almayın akradaşım hız istiyorsan ya 2 zamanlı 125lik alırsın yada buyuk cc li bir alet.
Ben 148 gördüm ancak bi daha da asla görmek istemedim,nedeni ise belli güvencen yok motor zaten hafif o hızlar bile cok tehlikeli.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
sana katılıyorum dynner.bu motor geçiş motoru.yuksek cc li race'e geçmeden önce tecrübe kazanmamız için bir fırsat.hız isteyenler için tek anlamı budur bu motorun.onun dışında boyu kilosu fazla olmayan yani yüksek cc li race leri kontrol etmekte zorlanacaklar için uzun süreli kullanılacak bir motor.
eti budu bu.seven öyle sevmiş zaten daha neyini konuşuyoruz
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkdaslar hazır hız konusu acılmısken araya soru yapıstırıyım
motorun duz yolda rahatca gıttıgı son hız kac acaa ?
6 vitestede ağırlık çöküyor kendi kendine 90 80 70 km hızlara iniyor sizdede öylemi? 100 km hızla gidiyorum 6 ya attığım zaman vitesi kendi kendine hız iniyor ?
bende de öyle bende fark ettim 90-80 yavaş yavaş iniyor bu motor düşük cc ve hafif oluşundan dolayı dış etkenlerden çok etkileniyor mesela rüzgar yada ağırlığımız mesela ben 80kg civarıyım yani bu motorun benim altımda 140/145 yapmasını beklemiyorum zaten...hız konusunu geçin artık arkadaşlar hız isteyen 4 silindire binsin bu motorun herşeyi 4x4
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak ilgilenirseniz sevinirim.motorumun dışı biraz çizik.stickerlar da çizik tabi.en azından stickerları yenileyip biraz daha güzel bi görüntü olsun istiyorum.bu hondanın stickerları nerede satılır istanbulda bilen varsa söyleyebilir mi gidip alayım ve yapıştırtayım.yada stickerların pdf halleri varsa reklamcıda bastırayım.
Bi de pasta cila yaptık mı mis gibi olur mis
Herkese merhaba, forumda Honda CBR 125 R sayfasının kurucularından olan bir arkadaşımızdan aldığım ve 2 yılda 4000 km yapabildiğim, kış mevsiminde kapalı garaj ve çoğu zaman oda içinde muhafaza ettiğim motosikletimi enduro tarz almaya karar verdiğim için satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Kazasız ve belasız sürüşler...
İlan bilgileri : Sahibinden ilan numarası 24110500
http://www.sahibinden.com/_repsol_ka...XQQdisplayitem
slm arkadaslarrr 15000 km bakımm ne kadara patlar bana biliyormusunuzz
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
kardesım yanlıs anladın heralde motoru zorlmadan demıstımAlıntı:
yigido_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yukarıda yazıldı ne kadar gittiği baksaydın bi
yukarıdakı arkdaslar genellıkle duz yolda zorlayarak son hız demısler
ogrenmek ıstedıgım duz yolda motor rahat sekılde en cok kacta gıdecegı ??
yınede tesekkur ederım
120 rahat görüyom ben sonralarında zorluyoz
kardesım yanlıs anladın yukarda yazan arkdaslar motorun duz yolda zorlanarak yaptıgı son surat ı yazmıslar okudumAlıntı:
yigido_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yukarıda yazıldı ne kadar gittiği baksaydın b
sızden ıstedıgım duz yolda motorun rahat gıttıgı son hızn kac oldugu 6. vıteste?
cevaplarsanız sevınırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------
ınternet kafayı yedı 2 kere yayınlıyor aynı seyı ozru dılerım
Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)