Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 00:42
Hayırlısı olsun beykurt. Ekstralarıyla çok güzel cbr almışsın.
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 00:49
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun beykurt. Ekstralarıyla çok güzel cbr almışsın.
teşekkür ederim ahmet kardeşim.Kısmet buymuş hayırlısı artık
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
14 Nisan 2010, 03:14
Arkadaşlar merhaba K&N Performans hava filtresi alıcam servisten nedersiniz? varmı takanınız kullananız takıpta memnun kalan varmı almaya değer mi? 85 TL ve bir kere alıyorsun yıkanıp temizlenip tekrardan takılyor...
-
14 Nisan 2010, 13:46
-
14 Nisan 2010, 23:17
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba K&N Performans hava filtresi alıcam servisten nedersiniz? varmı takanınız kullananız takıpta memnun kalan varmı almaya değer mi? 85 TL ve bir kere alıyorsun yıkanıp temizlenip tekrardan takılyor...
valla benimkinde var ama ben daha önce orjinal filtresini kullanmadım gerçi motoru daha 1 gün kullandım kullananlar ne diyecek bakalım
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
15 Nisan 2010, 00:13
son hız kaç gördün? düz yolda
-
15 Nisan 2010, 03:09
-
15 Nisan 2010, 04:24
@beykurt
Uzun zamandır takip ediyorum siteyi okur olarak. Planlama aşamadan, satın almana, hatta ekipmanına kadar takip ettim kendim alıyormuş gibi. Utanmasam seninle giderdim galiba motoru almaya. Hayırlı olsun yeni motosikletin. Allah kaza bela vermesin.
-
15 Nisan 2010, 09:32
Beykurt hayırlı olsun motorun güle güle binersin inş.
Hava filtresini ben K&N filtresiyle değiştirmiştim.Yıkanabilir olduğundan aldım.Çok hissedilir bi etkisi yok.İlk taktığımda egzoz sesinin az bişi toklaştığını hissetmiştim.Son hız olarak 130 luk tekerle istanbul ankara yolunda 140 yapmıstım.Bi dahada göremedim o hızı.Şimdi tekeri değiştirdik motoru yaptık buranın yolları iyi olmadığından da deneme yapamıyom.
-
15 Nisan 2010, 13:03
arkadaşlar herkese selamlar size ufak bi sorum olacak. motorda yavaşlarken örneğin 70-80 ile kırmızı ışığa doğru gelirken fren kullanmadan vites küçülterek yavaşlıyorum daha sonra fren kullanıyorum ya da bi viraja gelirken önce vites küçültüp motor freniyle yavaşlayıp daha sonra frene basıyorum sizce bunun motora herhangi bir zararı olur mu? teşekkür ederim şimdiden kazasız belasız sürüşler herkese...
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
15 Nisan 2010, 13:18
DOOM46 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese selamlar size ufak bi sorum olacak. motorda yavaşlarken örneğin 70-80 ile kırmızı ışığa doğru gelirken fren kullanmadan vites küçülterek yavaşlıyorum daha sonra fren kullanıyorum ya da bi viraja gelirken önce vites küçültüp motor freniyle yavaşlayıp daha sonra frene basıyorum sizce bunun motora herhangi bir zararı olur mu? teşekkür ederim şimdiden kazasız belasız sürüşler herkese...
Aşırı yığdırma yapma, yani vites küçültünce devir aralığı yükseklerde olmasın sen mümkün olduğunca frenleri sık motor frenine çok yüklenme
-
15 Nisan 2010, 13:30
Emre18 adlı üyeden alıntı
Aşırı yığdırma yapma, yani vites küçültünce devir aralığı yükseklerde olmasın sen mümkün olduğunca frenleri sık motor frenine çok yüklenme
anladım yani vites küçültünce motor bağırmayacak şekilde ayrla diyosun yani. peki herhangi bi zararı var mı acaba çünkü mesela yavaşlarken de böyle yapıyorum viraja girmeden önce falan
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
15 Nisan 2010, 14:02
anladım yani vites küçültünce motor bağırmayacak şekilde ayrla diyosun yani. peki herhangi bi zararı var mı acaba çünkü mesela yavaşlarken de böyle yapıyorum viraja girmeden önce falan
Soruyu tam adamına sormuşsun.
Motor frenin kullan fakat vites küçültürken deviri 8-9 binden yukarı çıkarmayacak hızda vites küçült.Aslında 8-9 bin de yüksek devir. Bu soruyu sana en güzel emre18 cevaplar.
-
15 Nisan 2010, 14:06
evet motoru bağıttıracak kadar yığdırma.Kısa sürede bişi olmaz ama uzun süreli aşırı yığdırmadan dolayı ben gibi şanzıman sorunuyla karşılasırsın.Vites dişlisini kırdım ama çok zorlardım fren kullanmazdım aşırı yığdırırdım.sen yinede fazla yığdırma yapma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Soruyu tam adamına sormuşsun.
Motor frenin kullan fakat vites küçültürken deviri 8-9 binden yukarı çıkarmayacak hızda vites küçült.Aslında 8-9 bin de yüksek devir. Bu soruyu sana en güzel emre18 cevaplar.
Yav güldürdün beni ahmet Allah iyiliğini versin
-
15 Nisan 2010, 14:47
sayın arkadaslar ilk mesajım ama genel bı cevap olsun
cbr a ne yaparsan yap kn hava fıltresımı takıyosun lastık mı takıyosun yoksa eksoz mu takıyosun ne takarsan tak alacagın ses aynı görecegın max hız 125 km.saygılar
-
15 Nisan 2010, 14:53
holow adlı üyeden alıntı
cbr a ne yaparsan yap kn hava fıltresımı takıyosun lastık mı takıyosun yoksa eksoz mu takıyosun ne takarsan tak alacagın ses aynı görecegın max hız 125 km.saygılar
Ben şimdi yalan mı atıyom.O max hız nasıl 125 oluyo ya.Neyse yine hız muhabbeti olmasın inanmamak istiyosan çektiğim resmi yayınlarım.Konustuğum sözün arkasındayım her zaman
-
15 Nisan 2010, 14:57
jam session adlı üyeden alıntı
@beykurt
Uzun zamandır takip ediyorum siteyi okur olarak.
Planlama aşamadan, satın almana, hatta ekipmanına kadar takip ettim kendim alıyormuş gibi. Utanmasam seninle giderdim galiba motoru almaya.
Hayırlı olsun yeni motosikletin. Allah kaza bela vermesin.
hehehe bak çok mutlu oldum valla sağolasın ustam dimi ama taaa ki bilir kaçıncı sayfalarda yazıyordum cbr125 alacağım diye.1 sene önce yazmıştım çünkü buraya azmettim aldım ve inşallah herkes gönlündeki motoru alır ve kazasız belasız kullanır.tekrardan teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
Emre18 adlı üyeden alıntı
Beykurt hayırlı olsun motorun güle güle binersin inş.
Hava filtresini ben K&N filtresiyle değiştirmiştim.Yıkanabilir olduğundan aldım.Çok hissedilir bi etkisi yok.İlk taktığımda egzoz sesinin az bişi toklaştığını hissetmiştim.Son hız olarak 130 luk tekerle istanbul ankara yolunda 140 yapmıstım.Bi dahada göremedim o hızı.Şimdi tekeri değiştirdik motoru yaptık buranın yolları iyi olmadığından da deneme yapamıyom.
teşekkürler emre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
holow adlı üyeden alıntı
bence haksızsın dostum.benim motorda kn hava filtresi arrow egsoz ve arka tekerleğim de cbf500 ön tekerleği.motordaki ses normal haline göre çok farklı
-
15 Nisan 2010, 15:38
beykurt adlı üyeden alıntı
hehehe bak çok mutlu oldum valla sağolasın ustam
dimi ama taaa ki bilir kaçıncı sayfalarda yazıyordum cbr125 alacağım diye.1 sene önce yazmıştım çünkü buraya
azmettim aldım ve inşallah herkes gönlündeki motoru alır ve kazasız belasız kullanır.tekrardan teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
teşekkürler emre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
bence haksızsın dostum.benim motorda kn hava filtresi arrow egsoz ve arka tekerleğim de cbf500 ön tekerleği.motordaki ses normal haline göre çok farklı
ilahi...bende haksızsın dıye baslayınca tamam bı degısıklık vardır dıye dusunmustum.fayda malıyet analizi yaparsak o kadar para verıp arow takacan ama ses gene tor tor tor...sankı racıng sesımı alıyosun dostum ayrıca 140 km yapan arkadas alınmasın yolda egım vardır denk gelmıstır arkadan ruzgar esmıstır felan bendekı motor cok temız ılk sahıbıyım motorcuyum ama ne yazıkkı max 125...
ybr lerde 125 goruyo zaten ne anladık bu ısten 6 vıtes su sogutmalı racıngten
-
15 Nisan 2010, 17:47
Hız muhabbeti acıldı topic gene karışcak
-
15 Nisan 2010, 17:50
max 125 mi? ya senin göstege bozuk ya bizim göstergeler...ybr kullanmasak ybr nin 125 yaptığınada inancaz..ybr yanımda can çekişirken redline girmeden 6 ya atıyom varın siz hesaplayın kaç yaptığımı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler