aga hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşlerr!!
aga hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşlerr!!
:pl::bestmt:
beykurt motorun hayırlı olsun sen kırmızı düşünüyordun diye biliyorum. güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
arkadaşların yarın motorla malatyaya gidiyorum sabah gibi çıkarım herhalde uzun zamandır ilk defa uzun yola gidecek motor hadi hayırlısı
teşekkürler kardeşim.ufak çizikleri çok ama ciddi cizigi yada motorunda sorunu yok.inşallah uzun süre de sorun çıkarmadan kullanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------
teşekkürler
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
vay hafızan iyiymiş dostum eet kırmızı istiyordum ama bu motorda extra olarak çok şey vardı.iridyum buji,performans hava filtresi,arow egsoz var diye bunu tercih ettim
amin inşallah kaza bela bulmaz hepimizi.
sende dikkat at allah kazadan beladan korusun seni çok dikkat et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
arkadaşlar daha acemi olduğumdan bişi soracağım.yardım ederseniz sevinirim.
şimdi sürerken kalktım 1,2,3,4 diye vitesi arttırdım.sonra yavaşladım ama çok değil.vitesi ufaltmak istediğimde aşağı doğru basıcam ama 1 e attırmayacam değil mi.onu çözemedim bi türlü.denedim kafama yatmadı.sonra da durduğumda vitesi boşa alamıyorum.motoru 1 e alıyorum sonra ufak yukarı kaldırım boşa çekemiyorum.illa motoru kapamak gerekiyor.sonra tekrar kontağı açtığımda boşa alabiliyorum.kafam çok karıştı denerken.oturtamadım sistemi.siz tam olarak yazabilirseniz şunu yaparsan şöle olur bunu yaparsan böle olur diye çok faydanız olur.şimdiden teşekkürler
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
eyvallah bekir yazın bi gitmiştim motorla benim bi bodrum işi var o olmadan gidip akrabaları falan göriyim dedim 2 3 gün kalıp dönecem
tekrar hayırlı olsun beykurt yavaş yavaş gdiip gelmeyi düşünüyorum geze geze gidip gelecem
usta vites düşmen için durduğun yerde motoru devirlendirmen lazım yada yerinden hareket ettir ileri geri falan geçer ilk sıralar bendede olmuştu o zamanla alışırsın merak etmedurduğun yerde vites geçmesi sorun oluyorsa motora gaz ver çok daha rahat geçer ben hep öyle yapıyorum bende ilk sıralar senın gibi boşa almakta zorlanıyordum ama bir kaç güne alışıyorsun
kardeş bazen vites geçmeyebilir ozaman yapacağın şey : debriyajı sık hafif bırak ( tam bırakma yarım debriyaj yap zaten bi tıkırt sesi gelir ) tıkırt sesini hissettikten sonra vitesler rahatça geçecektir,ayrıca bunu problem olarak algılama ben 3 tane cbr aldım sattım bu olay üçündede vardı yani normal bi durum...
Her asker yeşil bereli olamaz
bekir bi aralar bende öyle yapıyordum ama bu cıbır şanzıman dağıtma olayları arttıkça o tıkırt sesinden korkar oldum pek öyle yapmıyorum
beykurt ilk zamanlarda vitese alışmak zordur ayağın zamanla alışır dert etme ama vitesin eklemlerinide wd40 ile bir güzel yumuşat o zaman tadından yiyemezsinsanırım bu arada motoru yeni aldın galiba hayırlı olsun...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
yok zaten ben motora sorun biçmedim hiçdedim cahillik bende
anladım mantıgı bakalım ayın 23 ünde gelince sürerim yine.şimdi apartmana soktum bağladım.yarında sakaryaya gitcem okula.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------
eet bugun aldım.teşekkür ederim inşallah herkes kazadan beladan uzak olur.
Tavsiyene uyacağım
Beykurt hayırlısı olsun,Bu motorun değerini çok iyi bil dostum piyasada buna benzer motor yok fiyat olsun kalite olsun ne olursa olsun kesinlikle sınıfında tek
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
beykurt hayırlı olsun.ne kadara aldın model,km falan nasıl?
A p s u v A
bilmem mi ya bilmem mi benim için ayrı bi önemi daha var bu motorun.Ailemden maddi ekstra bir miktar almadan kendim uğraşarak aldım motorumu.o yuzden benim göz bebeğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
dimi biraz hızlı oldu ama hayırlısı olmuştur inşallah artık yaz başı ehliyet aldığımda gezi düzenliyoruz cbr125 team olarak ona göre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
2008 model 16.000 km.elcik,arow egsoz,iridyum buji,performans hava filtresi exraları vardı.o yuzden kaçırmak istemedim bu motoru aldım hemen
eski motoruma iyi bak sen üzmediğin sürece o seni hiç üzmez sürüş tecrüben arttıkça motor sana çok daha fazlasını verecektir merak etme
Çok şanşlısın valla abi siteden birinin motorunu almak güzel.Bakalım hayırlısıyla bende Bu C.tesi ehliyet sınavına giriyorum Mayıs-Haziran gibi bende alıcam yazın bol bol gezeriz
herkese iyi geceler beyler yarın görüşürüz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
aynı dönem giriyoruz sınava demekki.bende bu hafta giricem sınava.valla içim bi yandan rahat bi yandan da içim gidiyor ya.yarın motoru evde bırakıp sakaryaya gitmek çok zor olucak:(
hayırlı olsun beykurt kazasız belasız inşallah...darısı benım basıma.. işler yüzünden ve yağmur yüzünden bir türlü gidemedim motoru bakmaya..
Şu an bu konu içerisinde 134 kullanıcı var. (0 üye ve 134 misafir)