mrb arkadaslar cbr 125 in takım contallatını arıyorum yardımcı olabilirmisiniz fiyatı da ne dir
mrb arkadaslar cbr 125 in takım contallatını arıyorum yardımcı olabilirmisiniz fiyatı da ne dir
eğer vidaları ölçü ölçü biliyorsan metrik kaç vsvs murat pul civata satan yerler var daha ucuza alırsın yaptırırsın vssv
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkadaşlar merak ediyorum cıbırla bir yere gittiğinizde kaskı napıyorsunuz?
elimize alıyoruz.D gidiyoruz ne yapılırki her motorda ne yapılıyorsa bundada öyle yapılıyor
mesela okula motorla gidip gelirsem ilerde ehliyeti alınca kaskı sınıfamı götürücem :D
hadi ceket tamam onu askılığa asarız ama kask çok kafamı karıştırıyor
sınıfın camın kenarına(mermerine varsa) koy yeğenim olmadı okulun çay ocağına oda olmadı güvenlik(bekçi,dayı:D) ona bırakırsın dert değil bunlar yada yanındaki sırandaki elemana hadi git diyeceksin:D:D kaskını arkadaşın yapacaksın:D haha
güvenliğe bırakmak mantıklı geldi
teşekkürler
güvenlik yoksa KANTİN var:D:D kantine korsunuz.D abiyi kafalarsınız iş olur biter al sağlık huzur versin pek dert edilcek şey değil;) 4 aydır ağrı çekiyorumm:( bunlarda dertmi
http://www.hondamototal.com/pinfo.asp?pid=133
şu montu kullanan, bilen var mı? nasıldır?
bu montun kampanyalı fiyatının 250 tl oldugu zamanları hatırlıyorum..şimdi 140 olmuş
o zaman gerisini siz düşünün:D 300 km iyi yol az yol değil yoruyor evet kaza geçirdim sağol varol arkadan çarpmıştı minibüs bacağım kırlmıştı belki bliyorsundur demiştim yazmıştım buraya
işte işin guzel tarafı o ya kaskla sınıfa girince herkesin gözler sende olacak her girdiğinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------
ben takip etmiştim kazayı yazdığında.tekrardan geçmiş olsun umarım bian önce geçer ağrıların
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------
ekipman listesi oluşturulmaya başlanmış demek he bende 5 6 gibi alacağım motoru servise götüreceğim sahibiyle.inşallah hiç bir sorunu çıkmaz da yarın notere gidip işlemi bitiririz.
Bu arada alım satım için vergi numarası lazım dediler.vergi numarası almaya gittim bugun.vergi numarası kaldırıldı tc kimlik no ile hallediliyor dedi ordaki bayan.Yeni motor alacaklar boşuna vergi dairesine gitmeyin yani
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
sahibinin bugun toplantısı varmış.5 6 gibi biter dedi.bende dedim yarın sabahtan gel o zaman.servisten sonra notere gideriz dedim.yarın öyle yapıcaz.
sonra da trafiğe gidip ruhsatı hallederim.sonra motoru başakşehirdeki eve bırakıp sakaryaya gitcem:((( motoru alıyorum ama süremiyorum
Ehliyet haziran başı elime geçecek.o yuzden garajda duracak zavallım
beykurt motorun hayırlı olsun gerçekten çok güzelmiş,belli çok temiz,Allah kaza bela vermesin...
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)