Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2010, 04:37
mertka adlı üyeden alıntı
demek ben olmazsam buralar hep ölü kalacak böyle
arkadaşlar geçen prohel mont aldım bkz :
http://www.feyizoglu.com/alisveris/i...ts/44841Bl.jpg
gayet güzel umduğumdan daha iyi sadece biraz bileklerden hava alıyor oda normal yahu
ha bide plaka silikti benmim geçen sarsılmaz nickli üye bekir kardeşimle buluşup gidip plakayı karbon yaptırdık sonra plakanın kenarlarını kestirdim etrafına siyah bant gibi bişe çekttirdim reklamcıda ve kırmızı tr yapıştırdım
ön siperliğe siyah film çektirdim fotoğrafları ekleyeceğim yakında inşallah
bide siperlik eskiden zırıltı yapıyordu azda olsa film çektirdikten sonra hiç ses yok diyebilirim
siperliğin zırıltısı gıcık edici (bir kaç farklı cbr sürdüm hepsinde inceden aynı zırıltı var) benim ilk işim siperliği siyah yapmaktı reklamcı arkadaşımdan malzeme temin etmiştim...bu gün yine biraz malzeme aşırtıp fara kırmızı renkte kaş yaptım güzelde oldu ama duruşunu beğenmedim biraz kalsın sökücem...
plakalığı ufaltıp plakanın çerçevesini kestirmek benimde aklımda hatta aliminyumcu arkadaş getir ben keserim demişti ama sanayiye gitmek zor geliyormotoru bu sezon değiştirmeyi düşündüğüm için pekte oynamak istemiyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
03 Nisan 2010, 09:56
gayet güzel umduğumdan daha iyi sadece biraz bileklerden hava alıyor oda normal yahu
ha bide plaka silikti benmim geçen sarsılmaz nickli üye bekir kardeşimle buluşup gidip plakayı karbon yaptırdık sonra plakanın kenarlarını kestirdim etrafına siyah bant gibi bişe çekttirdim reklamcıda ve kırmızı tr yapıştırdım
bide siperlik eskiden zırıltı yapıyordu azda olsa film çektirdikten sonra hiç ses yok diyebilirim
montun hayırlı olsun mert.Motorun son durumunu merak ettim şimdi.Acaba nasıl oldu Resimlerini bekliyoz mertcim
-
03 Nisan 2010, 10:22
merhbalar herkese ben 2500tl'ye 2005 model bi cbr alacağım yalnız motorda çizikler var yan yatmış adam grenajını falan tamir edip verecek. belki boya ister size sorum şu bunları boyattıktan sonra çakma cbrlar gibi mi olur yani f5 varya. yoksa boyatıyım mı? motor bu ilanda
http://www.a2nciel.com/a2teker/detail.php?id=98
ya da boyaya hiç gerek yok mu?
-
03 Nisan 2010, 12:37
bugay adlı üyeden alıntı
merhbalar herkese ben 2500tl'ye 2005 model bi cbr alacağım yalnız motorda çizikler var yan yatmış adam grenajını falan tamir edip verecek. belki boya ister size sorum şu bunları boyattıktan sonra çakma cbrlar gibi mi olur yani f5 varya. yoksa boyatıyım mı? motor bu ilanda
http://www.a2nciel.com/a2teker/detail.php?id=98
ya da boyaya hiç gerek yok mu?
motorun canını çıkartmışlar resmen yazık sen boyadan önce sinyalleri düşün ön sinyaller yok orjinal aırım dersen en aşağı 200 lirayı gözden çıkart
-
03 Nisan 2010, 14:17
onur35 adlı üyeden alıntı
siperliğin zırıltısı gıcık edici (bir kaç farklı cbr sürdüm hepsinde inceden aynı zırıltı var) benim ilk işim siperliği siyah yapmaktı reklamcı arkadaşımdan malzeme temin etmiştim...bu gün yine biraz malzeme aşırtıp fara kırmızı renkte kaş yaptım güzelde oldu ama duruşunu beğenmedim biraz kalsın sökücem...
plakalığı ufaltıp plakanın çerçevesini kestirmek benimde aklımda hatta aliminyumcu arkadaş getir ben keserim demişti ama sanayiye gitmek zor geliyor
motoru bu sezon değiştirmeyi düşündüğüm için pekte oynamak istemiyorum
o siperlik zırıltı sesi motoru ilk aldığımda bile vardı diyebilirim. ama ön siperliğe siyah film çekince gerçekten motora çok yakıştı daha bi sevmeye başladım
bu arada hocam plakalığı küçültmüyorsun ben plakalığı attım sucuların reklamını bu kadar yaptığım yeter plakanın kenarlarını kestirip taktım kesilen yerleri çirkin duruyordu biraz reklamcıya gittim plakanın çevresine siyah bant çektirdim çok güzel oldu
Emre18 adlı üyeden alıntı
montun hayırlı olsun mert.Motorun son durumunu merak ettim şimdi.Acaba nasıl oldu
Resimlerini bekliyoz mertcim
teşekür ederim emre motorun son durumu çok hoşuma gitti benim fotoğrafları yakında eklemeye çalışacam valla bekirin yani sarsılmazın sayesine oldu yoksa ben tek başıma hayatta üşenip gitmezdim
-
03 Nisan 2010, 14:31
aynen 2500 TL ona vericegıne 3ooo TLye tertemizi var bunların dısardan bakılmış masrafı bıle cok motordada sorun varsa cok başını agrıtır hıc gırme derım.
-
03 Nisan 2010, 14:56
casillas00 adlı üyeden alıntı
aynen 2500 TL ona vericegıne 3ooo TLye tertemizi var bunların dısardan bakılmış masrafı bıle cok motordada sorun varsa cok başını agrıtır hıc gırme derım.
aynen arkadaşa katılıyorum o motor baya hoyrat kullanılmış.
-
03 Nisan 2010, 15:06
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
arkadaşllar ebay da 2010 cbr 125 far ve kafa grenajları satan biri var. isterseniz bir ilgilenin. alan kişiden bol miktarda kola içerim yalnız ona göre
kargosu çok tutar. her parçayı ayrı ayrı satıyor. far ayrı küçük park farı varmış ayrı rüzgar camı ayrı bir de çerçeve plastik ayrı satıyor.
Türkiye de nekadar acaba servisten alsak 1000 lira tutar mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
bu adam motoru parçalayıp satıyor fiyatı da çok uygun çoğu parça mevcut. sabırsızlananlara linki atcağım azz soonnraaaa
fakat adamla mesajlaşmam lazım Tr ye yolluyormu
eski kasalara bu kafa grenajı oluyomu ki??
-
03 Nisan 2010, 19:17
onur35 adlı üyeden alıntı
plakalığı ufaltıp plakanın çerçevesini kestirmek benimde aklımda hatta aliminyumcu arkadaş getir ben keserim demişti ama sanayiye gitmek zor geliyor
motoru bu sezon değiştirmeyi düşündüğüm için pekte oynamak istemiyorum
Ön camı nasıl siyah yaptın? Benim de siyah yapmayı düşünüyorum.
-
03 Nisan 2010, 19:29
arkadaşlar o zırıltının camdan geldiğine emin misiniz panzolottan geliyo olabilir... benımkınde zırıltı yoktu panzolotu değiştirdim zırıldamaya başladım...benim cam aldığımda siyahtı ama siyah yapmak isterseniz film yerine reklamcılardan alabileceğiniz malzemeyi öneririm sudan rüzgardan etkilenmez..aynı malzemmeyi jantta kullandım basıçlı su tutuyom bilerek yinede bana mısın demiyo
-
03 Nisan 2010, 19:55
melocann adlı üyeden alıntı
motorun canını çıkartmışlar resmen yazık sen boyadan önce sinyalleri düşün ön sinyaller yok orjinal aırım dersen en aşağı 200 lirayı gözden çıkart
sinyaller olcak öyle anlaştık güvendiğim birisi satıyo tek sorun boya kalcak boya işi nasıl olur hiç boya yaptıran var mı aranızda?
-
03 Nisan 2010, 21:03
bugay adlı üyeden alıntı
sinyaller olcak öyle anlaştık güvendiğim birisi satıyo tek sorun boya kalcak boya işi nasıl olur hiç boya yaptıran var mı aranızda?
Hayırlısı olsun o zmn grenaj birşekilde halledilir yapılır, ama motorda problem varsa bıraz başını agrıtır.
-
03 Nisan 2010, 21:11
bugay kardeşim bence biraz daha sabret 500 lira daha koy sahibindende çok daha temizleri var ordan bak derim.
-
03 Nisan 2010, 21:14
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
03 Nisan 2010, 23:17
bugay adlı üyeden alıntı
eski sayfalarda yazıyordu. repsolün renklerini bulmak tutturmak epey zormuş...
-
03 Nisan 2010, 23:18
-
03 Nisan 2010, 23:20
hayırlı olsun mert, aynı montun ben de siyahını kullanıyorum. yalnız yağmurda uzun süre kalırsan yağmur geçiriyor, yazın da omuz kısmı çok terliyor. ama saatte 50-60 km hızda giderken test etme imkanı buldum. yerler halı kilim maşalah umarım test edemeden eskitirsin. güle güle kullan.
-
03 Nisan 2010, 23:25
arkadaşlar boya badana demişken bugün kuyruktakı repsol yazısını yaptırmak için bi abiye sordum bu işlerle ilgileniyormuş motorsiklet stickerlarının yapımının çok zor olduğunu ve de tuzlu olduğunu söledi sadece kuyruktaki sticker için 80 lira gözden cıkarmasılın dedi...MOVISTAR ın komple sticker larının 2500 TL olduğunu biliyormuydunuz ben duyunca şok oldum...bu neden boya badana işleminde iyice düşün derim...
-
03 Nisan 2010, 23:38
saol kardeşim biraz daha bekleyim en iyisi
-
03 Nisan 2010, 23:45
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ön camı nasıl siyah yaptın? Benim de siyah yapmayı düşünüyorum.
reklamcı arkadaştan stickerlarda kullandıkları film gibi yapışkan malzemeyi alıp kendimiz yaptık biraz uğraştırabilir baloncukta kalabilir ama güneşte durdukça kendiliğinden geçiyor patlatmaya gerek yok sonrası işte foto....
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 165 kullanıcı var. (0 üye ve 165 misafir)
Bu Konudaki Etiketler