Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mart 2010, 11:38
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı oolsun kardeşim.İnş istediğin fiyata satabilirsin.Banada çok ısrar ediyolar sat diye.Hayırlısı olur inş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------
tetikçi adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar bende yarıotomatik lifan var 3500 km yaptım 7 ayda acaba cbr ye geçsem ne gibi zorluklar yaşarım sırf uzun yol için almak istiyorum
Çok fazla zorluk cekeceğini zannetmiyorum.Viteslere alıstıktan sonra tamamdır.Zaten motor kullanma tecrüben olmuş.Uzun yolda biraz oturduğun yerler ağrır.Hevesle gidersen uzun yola sorun olmaz.
Reklamlar
-
27 Mart 2010, 12:28
-
27 Mart 2010, 12:41
senin için hayırlısı neyse o olsun mantıklı alıcılar varsa zaten seni seçeceklerdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Vaybe topiğimize bak 975 sayfa ya ulaşmış
Efsane motor efsane özledim valla
Görkem 1000 sayfaya ulaşınca bi tatlısını yiyelim topiğin
bir dilimde ben isterim...1 yıl olucak cbrlanalı
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
27 Mart 2010, 12:44
kardeş yakın bir şehirde olsan gelir bakardım motoruna bu fiyata kaçırmazdım bu motoru korumaları tekerleri falan hesaba katınca 2.400 tl ye falana geliyor fiyat
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
27 Mart 2010, 12:51
beyler herkes lastik konusunda bi muammada kalmış (pirelli ve metzeler) ama ben lastik almadan önceki yaptığım araştırmalarla ilgili sizlere bir iki şey daha söyliym: pirellininde metzelerinde kalitesi tartışılmaz ama metzeler yurtdışından geliyor ithal lastikdir,pirelli ise inovanın irc nin (böylemi yazılıyo bilmiyorum) fabrikasında Türkiyede üretiliyo demişti burdaki lastikçiler ama sonuçta pirelli kalitesi standardının dışına çıkacaklarını sanmıyorum,ben sadece arka teker aldım metzeler aldım şimdilerde bide ön teker düşünüyorum ama dediğiniz gibi metzelerin 90-80 ebatları yoksa takım olmaz,eğer ön arka almayı düşünüyosanız tabiki takım olsun pirelli alın derim...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
27 Mart 2010, 12:58
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
beyler herkes lastik konusunda bi muammada kalmış (pirelli ve metzeler) ama ben lastik almadan önceki yaptığım araştırmalarla ilgili sizlere bir iki şey daha söyliym: pirellininde metzelerinde kalitesi tartışılmaz ama metzeler yurtdışından geliyor ithal lastikdir,pirelli ise inovanın irc nin (böylemi yazılıyo bilmiyorum) fabrikasında Türkiyede üretiliyo demişti burdaki lastikçiler ama sonuçta pirelli kalitesi standardının dışına çıkacaklarını sanmıyorum,ben sadece arka teker aldım metzeler aldım şimdilerde bide ön teker düşünüyorum ama dediğiniz gibi metzelerin 90-80 ebatları yoksa takım olmaz,eğer ön arka almayı düşünüyosanız tabiki takım olsun pirelli alın derim...
Ben Pirelli Sport Demon kullandım çok memnundum tavsiye ederim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 ----------
onur35 adlı üyeden alıntı
senin için hayırlısı neyse o olsun mantıklı alıcılar varsa zaten seni seçeceklerdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------
bir dilimde ben isterim...1 yıl olucak cbrlanalı
Olur yeriz.... Allah CBR ını sattırmasın
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
27 Mart 2010, 13:37
evet bende takım alıyım dedim masraf yapmısken tam masraf oldu.Pirelli sport demon alıyım dedim onun ön tekere göre olanı yok.Arkaya sport demon önede mt75 alıyım diye düşünüyodum.Amcam alacaksan takım al diyor.Sizce napıyım arkadaşlar arkaya sport demon öne mt75 mi alıyım yoksa iki tekerede mi mt75 alıyım.Mt75in arkaya olan ebatıda (100)110/80 var 110/70 yok.Sizce yatarken bunun bi dezavantajı olurmu.Yardımınıza ihtiyacım var ona göre sipariş etcem
Başka bildiğiniz modeller varsa onlarada bakabilirim.
-
27 Mart 2010, 14:09
bu yazın çok geçerli oldu bekir lastik alma arifesinde ben sadece arka lastik alacam ya pirelli sport demon alacam görsellik olarak gerçekten çok hoşuma gitti yada senın lastikten yani metzeller ama 110 70 olması önemli benim viraj yapmayı seviyorum.
Emre18 adlı üyeden alıntı
evet bende takım alıyım dedim masraf yapmısken tam masraf oldu.Pirelli sport demon alıyım dedim onun ön tekere göre olanı yok.Arkaya sport demon önede mt75 alıyım diye düşünüyodum.Amcam alacaksan takım al diyor.Sizce napıyım arkadaşlar arkaya sport demon öne mt75 mi alıyım yoksa iki tekerede mi mt75 alıyım.Mt75in arkaya olan ebatıda (100)110/80 var 110/70 yok.Sizce yatarken bunun bi dezavantajı olurmu.Yardımınıza ihtiyacım var ona göre sipariş etcem
Başka bildiğiniz modeller varsa onlarada bakabilirim.
emre 110-70 olursa virajlarda çok daha iyi olur sen mt75mi alacaksın kesin.
-
27 Mart 2010, 14:13
evet pirelli sport demon görsellik olarak bencede metzelerden güzel duruyor,ayrıcada emre kardeşim pirellinin 110-70 var demekki senin sorduğun yerde o ebattan kalmamış
-
27 Mart 2010, 14:25
peki öne mt75 arkaya sport demon olurmu arkadaşlar.Sport demonun deseni fln hosuma gidiyo mt75i son çare düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.
-
27 Mart 2010, 14:31
eğer takım yapmiycaksanız metzeler öneririm çünkü anes motor hariç hangi motosiklet lastiği satan siteye bakarsanız 110-70 pirelli 150 tl metzeler 280-300 falan vede metzelerin 120-70 vardı bi sitede şimdi baktım bulamadım 420 tl yazmışlardı şok oldum,diğer sitelerde karşılaştırmaya bakın derim ama en ucuz satan anes motor vede kargo ücretsiz...
-
27 Mart 2010, 15:59
arkadaslar ayrıca motorumun tüm ağır bakımlarını yaptırıp satıyorum hatta şu anda tamircimin bilgisayarından bağlanıyorum...debriyaj balatası contaları egzantrik zinciri sibop lastikleri ve tüm sezon hazırlık temizliklrini yaptırıyorum masrafım 530 lira
-
27 Mart 2010, 16:37
-
27 Mart 2010, 16:55
ama hala cok pahalı dıye arayan arka ayakları üzerinde yürüyenler var...harry potter ın arabası varya onunla takas edelim diyenler var keşke yüzüme karşı yapsa o teklifi kaskı kafasında parçalasam
-
27 Mart 2010, 19:32
bu motorun piyasasını ister istemez düşürmeyin arkadaşlar bu motor para etmeyecekte hangisi edecekhem kalite,hem görünüş,hemde ekonomik ararlar iş paraya gelince ölücülük yapanları hiç sevmem
-
27 Mart 2010, 19:49
-
27 Mart 2010, 20:32
Arkadaşlar motoru bugün aldım.Yaklasık 1 aydır kullanamama hasreti bugün sona erdi.Motor gayet güzel olmus arka kalın teker olmasına rağmen sanki ön kaldırcak gibi oluyo bazen.Aldıktan sonrada temizledim güzelcene pasparlak oldu.Özlemişim keretayı.
-
27 Mart 2010, 20:37
allah bi daha böle şeyler göstermesın emre kazasız sürüşler... bu arada ben sana dedim ya servis dışında da fiyat al die bugun motorun parcalarını sordum sadece parcalara 530 dediler dışarda aynısını 350 ye buldum
-
27 Mart 2010, 20:40
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-CBR-125-...item3efe405a70
10 pound yazdığına bakmayın artar fiyatı. diğer parçalar da satıcının ilanları arasında
-
27 Mart 2010, 23:00
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
arkadaşllar ebay da 2010 cbr 125 far ve kafa grenajları satan biri var. isterseniz bir ilgilenin. alan kişiden bol miktarda kola içerim yalnız ona göre
kargosu çok tutar. her parçayı ayrı ayrı satıyor. far ayrı küçük park farı varmış ayrı rüzgar camı ayrı bir de çerçeve plastik ayrı satıyor.
Türkiye de nekadar acaba servisten alsak 1000 lira tutar mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
bu adam motoru parçalayıp satıyor fiyatı da çok uygun çoğu parça mevcut. sabırsızlananlara linki atcağım azz soonnraaaa
fakat adamla mesajlaşmam lazım Tr ye yolluyormu
güzel görünüyor halil benım motora yapsak nasıl olur eğer makul bir fiyat olursa sana kolada içiririm baklavada yediririm hatta buraya gelirsen kebap bile yediririm yani :D:D
Emre18 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru bugün aldım.Yaklasık 1 aydır kullanamama hasreti bugün sona erdi.Motor gayet güzel olmus arka kalın teker olmasına rağmen sanki ön kaldırcak gibi oluyo bazen.Aldıktan sonrada temizledim güzelcene pasparlak oldu.Özlemişim keretayı.
emre hayırlı uğurlu olsun daha 500 km yol gideceksin sanırım. lastik aldınmı sen arkaya. artık vites yükseltip düşürürken artık daha dikkat edersin herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 241 kullanıcı var. (0 üye ve 241 misafir)
Bu Konudaki Etiketler