Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mart 2010, 16:07
onur35 adlı üyeden alıntı
dostum bende motogen marka bir kask var onun vizörü hafif koyu renkli ve hafif büyük tam kapanmıyor belki LS2 ye olur diye şey ettim
renkli vizör alıcam en kötü ihtimal ama takmasını bilmiyorum ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
LS2 güneş vizörü nereden bulabilirim bilen yok mu?
Ls2 Kask satan her yerde vardır. 10lira mı 20 lira mı öyle bişidi.
sahibinden deki ilanlar da bunlar pazarlıkla daha ucuza alabilirsin kanımca.
takıp çıkartması çok basit. vizör tamamen açıkken, bir tık kadar aşağı indir sonra orda mandal gibi bişi var onu çek sonra vizörü dışarı doğru çekebilirsin. ilk kez çıkartacaksın vizörü kırılcakmış gibi gelebilir korkma kırılmıyo.
@sarsılmaz verilmiş sadakan varmış. çok geçmiş olsun.
Reklamlar
-
21 Mart 2010, 20:31
__sArSıLmAz__ geçmiş olsun.Ucuz yırtmışsın. Lastik konusunda bugün pirelli mt 75 siparişi verdim. Ne yapsam acaba siparişi değiştirsem mi? Zaten ikisi de aynı fiyat. Kararsız kaldım şimdi..?
-
21 Mart 2010, 21:45
@Boşnak Semko
geçmiş olsun. kötü olmuş
@Sarsılmaz
sana da geçmiş olsun Bekir. demirler gerçekten büyük tehlike
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
http://www.vidivodo.com/28596/feci-motor-kazasi
video yu keendisini kötü hissedecekler izlemesin. 18 den küçükler izlemesin.
-
21 Mart 2010, 21:54
zincir
arkadaşlar bu cbr 125 ın zincirini kac binde degiştirmek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
birde motor yuksuz ken plastık varya ona değmesi normalmı
-
21 Mart 2010, 21:59
Zincir oranın iç bölgesine değiyor zaten; ama korumaya değmemeli !
ben CBR zincirini 21000 de değiştirmiştim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
21 Mart 2010, 22:03
seannnnn adlı üyeden alıntı
Ls2 Kask satan her yerde vardır. 10lira mı 20 lira mı öyle bişidi.
sahibinden deki ilanlar da bunlar pazarlıkla daha ucuza alabilirsin kanımca.
takıp çıkartması çok basit. vizör tamamen açıkken, bir tık kadar aşağı indir sonra orda mandal gibi bişi var onu çek sonra vizörü dışarı doğru çekebilirsin. ilk kez çıkartacaksın vizörü kırılcakmış gibi gelebilir korkma kırılmıyo.
@sarsılmaz verilmiş sadakan varmış. çok geçmiş olsun.
arkadaşım gerçekten saol ben aradım o sitede ama ne hikmetse bulamadım,bir alayım nasıl düşe kalka motora binmeyi öğrendiysek değiştirmesini de kıra kıra öğrenicez artık
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
21 Mart 2010, 22:28
Arkadaşlar; Sıfır ambalajında aldığım caberg marka artcı kaskımı ufak geldiği için satıyorum...
150 TL; Sıfır vizöründeki etiketler bile durmaktadır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
22 Mart 2010, 01:39
bekir çok geçmiş olsun kardeş ağzına sağlık iyi yapmışsın sövmekle ama beklemekte en güzelini yapmışsın o halinle yola devam etsen belki çok daha kötü şeyler olurdu
arkadaşlar aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda olay sonrasında sağa çekip 5 10 dk sakinleşmek çok iyi oluyor o sinirle yola devam ederseniz istenmeyen sonuçlar oluyor kendimden biliyorum.
-
22 Mart 2010, 16:40
Arkadaşlar yarın cıbırımı istanbula götürüyorum.Otobüsçüyle anlaştık.Size sormak istediğim bi konu var.Motorun 1.vitesi hareket ettiriyo.Otobüsten inipte gideceğim yer 1 km fln belki ondan da az.Sabah 3,5 - 4 civarında (sabah ezanı vaktinde)istanbula ineceğimden haliyle hava biraz karanlık olacak.Motoru iterek götürecektim ama istanbuldaki olayları düşününce (tinercisi fln) 1. viteste gitmek geldi aklımdan.Lakin motordan kalan yağ yarım litreden biraz az.Bunu motora koyup çalıştırsam bi sorun olurmu.Zaten bi bayır cıkacak.Sonrasında kontağı kapatıp salcam bayır aşağı.
Yani motorun calışma süresi 2 dk belki ondan az.Fikirlerinize göre kalan yağı koycam motora.
-
22 Mart 2010, 20:21
halil nerden gönderdin o videoyu arkadaş kendimi nasıl kötü hissettim bir bilsen allah düşmanıma göstermesin öyle birşey.
emre gideceğin yere önceden haber verdin dimi durum hakkında bilgilendirdin.
valla o konu hakkında pek birşey diyemem ama sanırım bir sorun olmaz. allah yolunu açık etsin inşallah sorunun hallolurda keyifle dönersin evine.
-
22 Mart 2010, 20:35
mertka adlı üyeden alıntı
halil nerden gönderdin o videoyu arkadaş kendimi nasıl kötü hissettim bir bilsen allah düşmanıma göstermesin öyle birşey.
emre gideceğin yere önceden haber verdin dimi durum hakkında bilgilendirdin.
valla o konu hakkında pek birşey diyemem ama sanırım bir sorun olmaz. allah yolunu açık etsin inşallah sorunun hallolurda keyifle dönersin evine.
Teşekkür ederim mert sağolasın
Servisi aramıstım gecenlerde.Adam benim anlattığıma göre debriyaj balatanda sorun debriyaj telini biraz çek dedi.Ama olmadı başka bi yerinde sorun var.Randevu türünde bi arama yapmadım servise.Artık onlara vercem cıbırı, amcamlar olduğu için istanbulda kalmak sorun değil.
Götürceğim servis Konşuk motor 8bin ve 12bin bakımlarınıda orda yaptırmıstım.
Hemen ilgilendiler sağolsunlar Ankara için 15 dk tel görüşmesi yaptım arada yüzüme kapatıldı bi türlü bağlayamadılar motosiklet servisine.Hatlarında sorun mu varmış ne.Bende o yüzden ist götürüyom.
-
22 Mart 2010, 20:35
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
@Boşnak Semko
geçmiş olsun. kötü olmuş
@Sarsılmaz
sana da geçmiş olsun Bekir. demirler gerçekten büyük tehlike
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
http://www.vidivodo.com/28596/feci-motor-kazasi
video yu keendisini kötü hissedecekler izlemesin. 18 den küçükler izlemesin.
Merak ettim videdakiler ölmüş mü yoksa yaşıyolar mı?
-
22 Mart 2010, 21:03
s.a arkadaşlar ben bursa inegölden muharrem motorsiklet.net ailesine katılalı fazla olmadı hedefimdeki motor cbr 125 olduğundan siz cbr 125 kullanıcılrı olaraktan tanışmamızn gerektiğini düşünerekten aranıza katılmış oldum tabii kabul ederseniz
-
22 Mart 2010, 21:03
hadi hayırlısı emre orda kalacak yerinde varmış iyi pek sorun olmaz sorunu en az senın kadar bende merak ediyorum
-
22 Mart 2010, 21:18
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Merak ettim videdakiler ölmüş mü yoksa yaşıyolar mı?
ölmemiş olabilir. fakat o boru girdikten sonra akciğer, kaburga kol büyük hasar almıştır. ölsem daha demişir belki de elemanlar
-
22 Mart 2010, 21:48
hondastar adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar ben bursa inegölden muharrem motorsiklet.net ailesine katılalı fazla olmadı hedefimdeki motor cbr 125 olduğundan siz cbr 125 kullanıcılrı olaraktan tanışmamızn gerektiğini düşünerekten aranıza katılmış oldum tabii kabul ederseniz
önümüzdeki pazar inegöldeyiz bursa MT olarak sende katıl istersen aramıza..
-
22 Mart 2010, 22:34
ya laser hotcam egzos ların fiyatı ne kadar? sevdim bu egsozu sağlam bi sesi var
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
22 Mart 2010, 22:51
antifiriz
arkadaslar bu cbr 125 e normal otomobile kullanılan antıfırız koyulmazmı tamamlama amacı ile
-
23 Mart 2010, 08:51
-
23 Mart 2010, 11:51
döjovu adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu cbr 125 e normal otomobile kullanılan antıfırız koyulmazmı tamamlama amacı ile
dostum bi oto tamircisine git antifirizi -40 dereceye ayarlatacam de eksikse zaten o sana aldırır ve tamamlar ama ayarlıysa iyi der yollar ve bunu yapması en fazla 5 dakikasını alır
söylemkte yarar görüyorum radyatör kapağı vidalı o yuzden sağ orta grenaj sökülmesi gerek yoksa vidayı çıkartıp kapağı açamıyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 264 kullanıcı var. (0 üye ve 264 misafir)
Bu Konudaki Etiketler