Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Mart 2010, 21:41
fena deil şık durmuş ama biraz çıkıntısını abartmışlarmı??
Reklamlar
-
19 Mart 2010, 21:48
bencede aynaların biraz daha kibar bir görünüme ihtiyacı var selocanların antenleri gibi duruyor bizim aynalar
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
19 Mart 2010, 21:54
arkadaşlar dün tatsız bi kaza yaşadım cbr ımla :( :(
kontrolsüz kavşağa en az 70-80km hızla giren bir ford connect bni alıp götürdü :@ :@sağ bacağmın kaval kemiğinin bulunduğu yerde ödem oluştu ayağım davul gibi şiş..
üstüne birde durmadan kaçtı şerefsiz :@:@:@
plakasını aldım..
motorumun sol aynası ve sol sinyalin camı kırıldı..
ön çamurluğumdada küçük bir çatlak var.. resmleri yüklerim birazdan...
-
19 Mart 2010, 22:00
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ............ler allah bilir bilerek çarpıp kaçmıştır
-
19 Mart 2010, 22:00
FiqhteR`_CbR adlı üyeden alıntı
fena deil şık durmuş ama biraz çıkıntısını abartmışlarmı??
yok dostum abartılı değil bende ondan korkmuştum ama yakından daha ii belli oluyo.. motora tam bi SS havası kattı ama aynanın yapısı itibariyle kütükler yatırdım manetler aşağı sarktı kullanımıda güzelleşti gibi...yanlız aynayı takarken fren hidroliğinin yatağında farklı bi yere takılmış olduğunu gördüm onu yaparken ön fren hava yapıp boşaldı ufak bi uğraşla onuda hallettim.. bu aynadan kullanmanızı tavsiye ederım sadece 25 lira...
-
19 Mart 2010, 22:03
-
19 Mart 2010, 22:04
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ............ler allah bilir bilerek çarpıp kaçmıştır
salasın..
vuran herif 55 yaşlarında yaşlı bi adamdı :@ :@ :@
plakasını aldım..
bi ayağa kalkiiim gereken yapılıcak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------
funkyboys adlı üyeden alıntı
cok gecmiş olsun dostum.
doktora gittinmi snn tarif ettiğin sey benim diz kapagımda olmusdu kosarken kaymısdım. içerisindeki sıvıyı küçük bi operasyonla alıyorlar. ağrı sızı kalmıyo tavsiye ederim
sağol dostum..
doktora gittimm..
-
19 Mart 2010, 23:26
neresindensin
pm attım kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
bugun arkadasın motorunu servisinden almaya gittik içeride dolanırken aynlar gözüme çarptı modellerine bakarken arasından birisini beğendim SS aynasına çok benziyordu benım motora olur mu diye sordum olur dedıler bende taktırdım bakalım beğenecek misiniz? uzun zamandır aynaları değiştirmeyi düşünüyodum tam denk geldi....
aynalar güzel duruyo kardeş hayırlı olsun.Güle güle kullan
-
19 Mart 2010, 23:30
bosnak_semko adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün tatsız bi kaza yaşadım cbr ımla :( :(
kontrolsüz kavşağa en az 70-80km hızla giren bir ford connect bni alıp götürdü :@ :@sağ bacağmın kaval kemiğinin bulunduğu yerde ödem oluştu ayağım davul gibi şiş..
üstüne birde durmadan kaçtı şerefsiz :@:@:@
plakasını aldım..
motorumun sol aynası ve sol sinyalin camı kırıldı..
ön çamurluğumdada küçük bir çatlak var.. resmleri yüklerim birazdan...
Geçmiş olsun kardeş ALLAH şifa versin.Üzüldüm adına.İyiki kırık yok.Bide durmadan gitmiş ş...siz kendi oğluna yapılsa öle bişi kim bilir ne yapardı.Tekrardan geçmiş olsun inş kısa zamanda iyileşir
-
19 Mart 2010, 23:30
-
19 Mart 2010, 23:31
Emre18 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeş ALLAH şifa versin.Üzüldüm adına.İyiki kırık yok.Bide durmadan gitmiş ş...siz kendi oğluna yapılsa öle bişi kim bilir ne yapardı.Tekrardan geçmiş olsun inş kısa zamanda iyileşir
sağolasın dostum :( :(
-
19 Mart 2010, 23:34
cbr cılar bilgi
arkadaşlar bır cbr 125 var motor biraz sesli çalışıyor.sibob ayarlarından dediler yaparsak düzelir dediler.aynı metal sesi çarpması gibi şıngırtılı ve seslı calısıyor birde eksantirikdendir dediler bunun parça fiyatını bilen varmı yada temin edebileceğimiz bir yer
bu arada bosnak_semko kardeş cok cok geçmiş olsun keşke o anda trafik çagırıp tutanak tuttursaydın.masraf için değil en azından böyle şerefsizler vurup kaçmaya cesaret edemesinler diye
-
19 Mart 2010, 23:41
dynner adlı üyeden alıntı
Beyler motorsuzluk adama koyuyor ya,aşağıda garajda eski motorum duruyor ama sahibi karşı komşum cidden çok duygulu anlar
koymazmı kardeşim.Benimkide aşağıda yatıyo ama süremiyom.Önümden mondial fln geçince içim gidiyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bır cbr 125 var motor biraz sesli çalışıyor.sibob ayarlarından dediler yaparsak düzelir dediler.aynı metal sesi çarpması gibi şıngırtılı ve seslı calısıyor birde eksantirikdendir dediler bunun parça fiyatını bilen varmı yada temin edebileceğimiz bir yer
bu arada bosnak_semko kardeş cok cok geçmiş olsun keşke o anda trafik çagırıp tutanak tuttursaydın.masraf için değil en azından böyle şerefsizler vurup kaçmaya cesaret edemesinler diye
şıngırdama ise sübap ayarından olabilir.Benimde başıma geldiğinden biliyorum.Kompresör zayıflıyodu.Cbr 125 e göre emme ve egzost ayarlarını yaptır.Daha iyi bilen arkadaşlarda cvplar
-
19 Mart 2010, 23:43
daha ben yerdeyken bastı kaçtı...
arkasından plakasını alabildim bitek...
eğer dursaydı zaten daha hiç bir yere gidemezdi altındaki arabasını alırdım onun :@ :@ :@
-
20 Mart 2010, 00:03
Emre18 adlı üyeden alıntı
koymazmı kardeşim.Benimkide aşağıda yatıyo ama süremiyom.Önümden mondial fln geçince içim gidiyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
şıngırdama ise sübap ayarından olabilir.Benimde başıma geldiğinden biliyorum.Kompresör zayıflıyodu.Cbr 125 e göre emme ve egzost ayarlarını yaptır.Daha iyi bilen arkadaşlarda cvplar
Hadi gelin 1 tur veriyim benim motoru size.
Ama yeni motor alırsanız acımam 100 km benimdir.
Bosnak_semko geçmiş olsun, plakasını alabilmen iyi olmuş.
-
20 Mart 2010, 09:26
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Hadi gelin 1 tur veriyim benim motoru size.
Ama yeni motor alırsanız acımam 100 km benimdir.
Bosnak_semko geçmiş olsun, plakasını alabilmen iyi olmuş.
tmm kardeşim anlaştık.Başka bi motor alamıyacam ama şimdikten söleyim
-
20 Mart 2010, 11:34
bu sorun sadece bende var diye hayıflanıyordum yanlız değilmişim benimki şıngırtı değilde motor soukken metal metale carpıyor gibi bi ses cıkartıyor ısındıktan sonra ses kesiliyor saat gibi calısıyor motor.hangi servise gittiysem servise gidene kadar motor ısındığı için ses kendini gostermedi hiç.egzantirik zinciri diyen var debriyaj tası değişicek diyen var var olu var yani??ben subab ayarını yaptırdım subabtan değil sen cozum bulursan buradan paylasırsın
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
-
20 Mart 2010, 12:05
CBR 125 r 'nin 2010 Modeli Çok Güzel Olmuş Enjeksiyon Sistemi Takmışlar da 100 Km de Kaç Litre Benzin Harcıyo Bilen Var Mı??
-
20 Mart 2010, 12:40
@spawnem @fearlesboyy
dynner zamanında ekzantirik zincir sesi kronik olarak var demişti. bir sorun teşkil etmiyor demişti. haberiniz ola...
-
20 Mart 2010, 15:20
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)
Bu Konudaki Etiketler