beyler şu alarmlı disk kilitlerinden kullanan varmı
Her asker yeşil bereli olamaz
Arkadaşlar motorlarınızın kıymetini bilin, bugün hava müsait olup motora binemeyişimin 5. günü.Normalde en fazla 2 gün oluyodu.Gözümde tütüyo kereta, bugünden itibaren motoru yaptırmak için bi yerde çalışmaya girdim, gitmem dediğim yere sırf motoru yaptırmak için gidiyorum.Ama bi yapılsın bunların acısını cıkartacam.
Ama en kötüsüde 1 ay kadar binemiyecem :( motoru düşünmekten uyuyamıyom ya erkenden kalkıyom.
Büyük ihtimal sevise götürcem ya Ankara yada İstanbul.Artık onun hayalini kuruyom hergün.
abiler motorsikletli bi film wardı harleyciler fln wardı ismi neydi o filmin
:pl::bestmt:
beyler film olarak Tork (böylemi yazılıyo bilmiyorum) bide Efsane Adam filmini izlemenizi öneririm
Her asker yeşil bereli olamaz
Bana gore motorun tek anlami viraj.
Son hiz falan tirt cafe gazcilari yapar onu 299 u duz yolda gorup sonra ne gazladik be abi derler kendilerini arabalarla kiyaslarlar.
120 kglik motorla 130la viraja girmek bana daha eglenceli geliyor.
Ama iste ne olurdu su arka salincak az daha genis yapilip lastigi kalin koysalardi.Fazla beygirde istemiyorum 2 beygir versinler yeter ekstradan.Goruntusude yine boyle kalsin o da umrumda degil benim derdim virajda cok sakat olmasi bu motorun.
Valla lastik fotosu vardi bende bi tane viraja nasil yattigimi gostermek icin ama Turkiye deki bilgisayarda kaldi o zaman belki anlasilirdi dediklerim.
We are many...
Gecen sene balık tutmaya giderken cıbırla iki kişi virajlı yerlerden geçmiştik.Çok güzelde yatmıştım (belki bana öle geldi çünkü zevk almıstım).Yol bittikten sonra lastiklerin fotosunu çekmiştim.Belki çok yatmış olmayabilirim ama konu açılmışken göstermek istedim.
Ön tekerler çekim hatası yüzünden cok net cıkmadı ama azda olsa belli oluyo
@Emre18
oldukça çok yatmışsın az daha yatsan düşersin tahminim. ben ön tekeri o açıya getiremiyorum
Bende yatarken o duyguları yaşamıştım.Biraz daha yatırsam tekerler kayacak gibi hissettim.Motorla yattığım yollar anayol değildi tali yoldu.Çok fazla arabanın geçmediği bi yer.
Teşekkür ederim yorumun için
emre18 : motorumun yattığı zamanları hatırlıyorumda anlıyorum seni bende 40 gün kadar binememiştim motora bir ara motor serviste yatmıştı.
ama bu arada sana öyle gelmemiş iyi yatırmışsın motoru her babayiğit bu motorla o kadar yatıramaz arka lastiğin markası falan nedir sanırım ona güvenip o kadar yatırdın orjnal lastiklerle bu kadar yatırmayı gözüm kesmiyorda benim
ya ben viraj konusunda titan ımı arıyorum valla bununla yatamıyom.geçen yatırayım dedım karşı şeride geçtim allahtan araba gelmıodu
Teşekkür ederim dostum sağol
Lastiğin markası pirelli mt75, birazda ona güvenerek bu kdar yatmıştım.Ama her yolda böyle yatıramıyorum.Mesela yol çok parlak duruyosa (yağ dökülmüş gibi) yatamıyom bi kaç kez denedim ön tekerleği kaydırmıştım, zor toparladım.Buda biraz güven meselesi.Yatabileceğime inandığım yerlerde yatıyom.Her yolda fotodaki gibi yatmayı denesem çok düşerdim.
arkadaşlar size 1 sorum olucak cok fazla ınceleyemedım daha önce yazıldıysa kusura bakmayın
1-cbr 125 sehır ıcınde km kac kurus yakar(lütfen yaklasık yada tahmin degil gerçek ölçen arkadaşlar yardım
benzin aldım dün 3.80 olmuş. tam bir rakam söylenemez kuruş olarak çünkü kullanıma göre değişir. son gaz sürüyorsanız motoru başka yakar, sakin kullanıyorsanız başka yakar. 110 kilo iseniz daha da başka yakar.
şöyle denebilir. trafiğe uyarak kullanıyorsanız, km de 12 kuruş civarı
Arkadaşlar motoru 1-2 hafta içinde yaptırmaya götürcem inş.Götürmüşken lastiklerinide değiştimek istiyorum.Yol tutuşu zayıfladı.Belki asfaltın ve lastiklerin soğuk oluşundandır ama yinede değiştircem.Lastikler bu yaz 4. senesini tamamlıyacak.Linkteki lastik nasıldır.Yada önerebileceğiniz lastik varmı 120-70 ebatında.linkteki lastiğin diş derinliği iyi gibi o yüzden ilgimi çekti.Ön tekerleğin ebatını değiştirmiyecem.Bana önerebileceğiniz ön arka lastik modeli varmı yada linkteki lastiği almaya değermi 2.el lastik almayı pek istemiyom ama motora baya bi para bayılacağımdan düşündürmeye başladı.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdikten teşekkürler
http://www.sahibinden.com/2_el_cikma...XQQdisplayitem
evet bekir türkçe okunuşu tork ortaokuldayken falan izlemiştim sanırım o filmi fena değildi
evet usta o lastiği biraz araştırdım şimdi önüde değiştir aynı modelle adam yağmurda yanlamaya çalışıyordum kaymıyordu diyor bu lastiği düşünebilirim nasıl memnunsun dimi lastikten ben ön arka almayı düşünüyorum
tabi birde viraja odaklanıp güzel bir şekilde yatıracağını inanırsan çok daha güzel oluyor
http://www.sahibinden.com/askerlik_n...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu motora bakan,gören,bilen,inceleyen oldu mu acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)