dyneer sen motorunu bir arkadaşına 3750ye satmamışmıydın hatta parayı vermiş ama birkaç ay sonra alacaktı ne oldu iş bozuldu galiba....neyse ya hayırlı müşteriler diyelim ayağını sürt satarken de motor değiştirme sırasına bizde girelim
dyneer sen motorunu bir arkadaşına 3750ye satmamışmıydın hatta parayı vermiş ama birkaç ay sonra alacaktı ne oldu iş bozuldu galiba....neyse ya hayırlı müşteriler diyelim ayağını sürt satarken de motor değiştirme sırasına bizde girelim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bunlar insan mı. photoshop mu acaba. ohaa
osmaniyeli,pazar günü kadirli gezisine yağmur yağmazsa kesin gelirim,çünkü yağmurlu havalarda motoruma kıyıp maalesef binemiyorum
Her asker yeşil bereli olamaz
dynner siğerliği diyorsun sanırım sen.
halil yarın hava güzel olursa bahadır buraya gelecek burdan geçecez ne diyosun gelirmisin sen sarsılmazda gelsin burda buluşalım işte ?
vallahi biraz önce kulüp başkanımız aradı,sen gel ben sana yağmurluk ayarlarım dedi inşallah gelmeye çalışıcam,ayrıca osmaniyeli ve mertka ylada tanışmak istiyorum...
hocam hangi kulüp o bizde onla gelelim bana bi yağmurluk ayarlasın fizana gitmeyen ajdar olsun usta hava iyi olursa tanışırız inşallah
inşallah tanışırız kardeş,bizim kulüp seyyahriders.com (Seyyah riders motor kulübü)
bende oraya üyeyim usta hatta yarınkı buluşmaya az önce mesaj attım orda üye adım mert ama
hmm anladım kadeş,benim nick ordada aynı,inşallah yarın hava güzel olur kadirlide görüşürüz
istikamet ters kalıyor. Adana ya gidecek olsak gelirim sonuçta yol üzerinde . ama önce ceyhana gidip tekrar kadirliye gidersem 40 km yerine 140 km gitmek zorunda kalacağım. yaz yeni başlıyor busene bol bol gezeriz merak etme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------
bak bu resimdeki benim gelince hemen tanırsın beni
40 fırın ekmek yedim ondan böyleyim.
hava şuan çok güzel yıldızlar var maşallah cam gibi,inşallah yarında hava böyle güzel olur kadirlide görüşürüz
Mart ayında, sokaklarda 5 cm kar var
tamam halil o zaman kadirlide buluşuruz kardeş sana baya ters düşüyor doğru.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Cbr'ın ön ve arka fren balatalarının güncel fiyatlarını bilen var mı?
(orijinal veya uyumlu olan yan sanayi de)
beyler ben cbr almayı düsünüyorum size bir kaç sorum olacak koltuk altı bagajı varmı bide en fazla kaç km hız yapıyor?
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)