Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mart 2010, 19:47
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
04 Mart 2010, 21:36
melocann adlı üyeden alıntı
yok dostum yok boşa aramışınız zanten kırmızıya geldimi 2 lt benzin oluyor içinde
ilgin için teşekkürler dostum.Bilgilenmiş olduk.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
04 Mart 2010, 21:37
onur35 adlı üyeden alıntı
belki haklısın ama o pejo%mobileytte'ler artık yerini cbr veya ybr'ye bıraktı kalite/teknoloji değişti,eskiden mobileytte çırçır/turbo egzoz takardık şimdi cbra egzoz takmışız çok mu
ben kullanıyorum tavsiye ederim orjinalinde ses diye birşey yok hiç beğenmiyorum bir motorun geldiği egzozundan belli olmalı bence
video çekemedim bir türlü hep pc başındayken aklıma geliyor camera ayarlarsam arada ki farkı belki anlatabilirim
işte tam olarak bende onu diyorum. pejoda ses değişiyor doğru. değişiklik güzel hissettirebilir. ama güzel ses çıkıyor demek tam doğru değil. 2 silindirli veya 4 silindirliden çıkan sese göre oldukça kötü. ben de de açık hava filtresi var. ses değişiyor. ama takma sebebim ses ten çok motorun sıhhati
-
04 Mart 2010, 23:27
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
işte tam olarak bende onu diyorum. pejoda ses değişiyor doğru. değişiklik güzel hissettirebilir. ama güzel ses çıkıyor demek tam doğru değil. 2 silindirli veya 4 silindirliden çıkan sese göre oldukça kötü. ben de de açık hava filtresi var. ses değişiyor. ama takma sebebim ses ten çok motorun sıhhati
Açık hava filtresi derken? Nasıl taktınız tam olarak? Fotoğraf filan var mı?
-
04 Mart 2010, 23:39
seannnnn adlı üyeden alıntı
Açık hava filtresi derken? Nasıl taktınız tam olarak? Fotoğraf filan var mı?
foto çekebilirim yarın .
performans hava filtresi de denebilir. ucuz olanlardan aldım ben. ses olarak değişik bir ses elde ediliyor.
1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaratmadı. belki çok az motora toz parçaları giriyordur ama çok küçük olduğundan subaplardan geri çıkıyordur.
çok tozlu toprak ypllarda belki sıkıntı gösterir ama asfaltta hiç bir şey olmaz.yakıtım da artmadı
takılış olarak kutusuyla birlikte eski filtreyi karb boğazından çıkarıp, bunu kelepçesiyle boğaza sabitliyoruz
-
04 Mart 2010, 23:49
ya arkadaşlar bişey dikkatimi çekti bilmem sizlerde katılır mısınız? 2010 model cbr da genellikle mavi renk hakim be jantlarda altın sarısı renkte bizde repsollerimizin jantları bu renge boyasak nasıl ayrıca reklamcılardan temin edebilcemiz bi stickerla farlarıda 2010 benzetebiliriz diye düşünüyorum
http://image5.sahibinden.com/photos/...0167750dgt.jpg
-
05 Mart 2010, 00:13
Olabilir
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
-
05 Mart 2010, 01:06
çok tozlu toprak ypllarda belki sıkıntı gösterir ama asfaltta hiç bir şey olmaz.yakıtım da artmadı
takılış olarak kutusuyla birlikte eski filtreyi karb boğazından çıkarıp, bunu kelepçesiyle boğaza sabitliyoruz
hmm.. bende grenajın dısına ya da motorun altına ya da önüne doğru boru filan uzattın sandım. alt devirlerde torkun arttığını, yakıtın azaldığını söylüyorlar. ama sanırım o gerçekten açıkta duran filtreler için geçerli.
yanlış hatırlamıyorsam senin motorunda iridyum buji fln da vardı. dolu dolu bir motosiklet. keyifli sürüşler
-
05 Mart 2010, 01:27
çıkarttığı ses gayet tatminkar hatta senin o dediğin 2 silindirlilerden daha iyi ses veriyor 4 silindirle kıyaslamak zaten saçma olur(hyosung gt250r tiger vb egzozlara göre çok daha iyi hyo tırpotör gibi ötüyor resmen)birerbir gösterebilsem derdimi anlardın ya neyse...
bu arada hava filtresinin fotosunu bekliyoruz
-
05 Mart 2010, 11:49
beyler anes motordan spariş ettiğim metzeler marka 110-70-17 ebatındaki arka lastiğim bugün elime ulaştı,motorunda bu ebatlarda lastik kullanan varmı ?
Her asker yeşil bereli olamaz
-
05 Mart 2010, 14:28
çıkarttığı ses gayet tatminkar hatta senin o dediğin 2 silindirlilerden daha iyi ses veriyor 4 silindirle kıyaslamak zaten saçma olur(hyosung gt250r tiger vb egzozlara göre çok daha iyi hyo tırpotör gibi ötüyor resmen)birerbir gösterebilsem derdimi anlardın ya neyse...
bu arada hava filtresinin fotosunu bekliyoruz
bendeki ucuz olanlardan. maksat taş ve toprak girmesin. toz da pek girmiyor ama bir miktar giriyor yine de.
çok etkilemiyor ama motor rahatladığından belki biraz daha etkileyebilir.
ses olarak dene belki beğenirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
beyler anes motordan spariş ettiğim metzeler marka 110-70-17 ebatındaki arka lastiğim bugün elime ulaştı,motorunda bu ebatlarda lastik kullanan varmı ?
Pazar Kadirli gezisine geliyormusun
-
05 Mart 2010, 19:42
osmaniyeli herhangi bir filtre mi bu yoksa motordan motora değişiyor mu???hani belki boğazları uyan bir kaç değişik motordan birinin filtresidir bulmak kolay olur mu diye sordum...k&n performans filtresi 70tl civarı belki bir alternatif olur diye soruyorum...
-
05 Mart 2010, 19:55
osmaniyeli herhangi bir filtre mi bu yoksa motordan motora değişiyor mu???hani belki boğazları uyan bir kaç değişik motordan birinin filtresidir bulmak kolay olur mu diye sordum...k&n performans filtresi 70tl civarı belki bir alternatif olur diye soruyorum...
simotanın var hepsiburada.comda 27 lira
http://www.hepsiburada.com/simota-38...egoryId=253701
38mm olması lazım bendeki.
birçok motorda aynı karb olduğundan uyar. zaten bir büyüğü 50mm o hiç olmaz
ama aklında soru işareti kalmasın dersen eski filtrenin boğazını ölç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------
eğer ölçtüğünde az büyük veya küçük ölçersen önemli değil çünkü giriş kısmı lastik sünerek yerine oturtup kelepçeleniyor. 38 mm +- yüzde 5 gibi düşün
-
05 Mart 2010, 19:58
çekişte bir fark var mı sende...etkilemeyecekse değiştirmeye gerek duymuyorum zaten motor daha 7.000kmde orjinali kalsın,bu sezon cc yükseltmekte istiyorum ama faydasını görürsün diyosan 27tl de ucuz verilir yani
-
05 Mart 2010, 20:05
çekişte bir fark var mı sende...etkilemeyecekse değiştirmeye gerek duymuyorum zaten motor daha 7.000kmde orjinali kalsın,bu sezon cc yükseltmekte istiyorum ama faydasını görürsün diyosan 27tl de ucuz verilir yani
hepsiburada da ürünün açıklamasında yüzde 2-5 artış yazmış. yüzde 2 lik artışı ayırtedemiyorum.
ama şöyle yapabilirsin 6 taksit kargo ücretsizmiş zaten ayda 5 lira 5 lira ödeyebilirsin.
yada sen al beğenmezsen bana gönder ben sana ödeyeyim ücretini. bende yedek dursun
-
05 Mart 2010, 20:14
ayırt edilemeceyecek derecede bir fark varsa değmez bence,bir üye k&N kullandığını ve motorun kalkışta şaşırtacak derecede tepki gösterdiğini söylemişti bende merak ettim de ondan sordum.
-
05 Mart 2010, 20:16
-
05 Mart 2010, 20:19
ayırt edilemeceyecek derecede bir fark varsa değmez bence,bir üye k&N kullandığını ve motorun kalkışta şaşırtacak derecede tepki gösterdiğini söylemişti bende merak ettim de ondan sordum.
ses olarak evet öyle. motor 660cc tek silindirli sanki ben bu filtreyi 2-3 kere söktüm orjinalini taktım ama her defasında açık filtreye geri döndüm böyle daha çok zevk alıyorum motodan. bir zararı yok, yararı olabilir.
ilk bir hafta sesine alış bir daha bırakamazsın. sesi güzel diyemem ama psikolojik olarak yüksek cc sürüyor izlenimi yaratıyor.
-
05 Mart 2010, 20:25
ses olarak evet öyle. motor 660cc tek silindirli sanki
ben bu filtreyi 2-3 kere söktüm orjinalini taktım ama her defasında açık filtreye geri döndüm böyle daha çok zevk alıyorum motodan. bir zararı yok, yararı olabilir.
ilk bir hafta sesine alış bir daha bırakamazsın. sesi güzel diyemem ama psikolojik olarak yüksek cc sürüyor izlenimi yaratıyor.
bende egzoz var aynı dediğin gibi zevkli hissettiriyor zaten yüksek devirlerde yırtınıyor sanki görende bişi geliyo sanıp aval aval bakıyorlar birde hava filtresi takıp sesi arttırırsam ki düşünemiyorum artıkmahalleden kesin kovarlar zaten bu şekilde ben bile rahatsız oluyorum ses yapmasın diye düşük devirlerde gitmekten motoru boğucamben sesinide beğeniyorum yaaa
-
05 Mart 2010, 20:27
Kınalı kuzumu satıyorum arkadaşlar,Alacak arkadaş şimdiden çok şanslı aşağıya linki atıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post1983445
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 235 kullanıcı var. (0 üye ve 235 misafir)
Bu Konudaki Etiketler