Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Şubat 2010, 13:48
bencede düşmez ikinci el de fiyatlar
Reklamlar
-
26 Şubat 2010, 14:03
cbr de gitti
-
26 Şubat 2010, 14:35
-
26 Şubat 2010, 16:09
jelauraus adlı üyeden alıntı
osmaniyeli, yazın falan çok mu sıcak oluyor? sonuçta ben motoru havalar iyi iken kullanacağım ,hiç de sevmem öyle başa bela terleten şeyleri, bu sefer çıkartmak isteyeceğim ama korumasız motora binilmez... ceket hakkında biraz daha bilgi verirsen sevinirim...
terletme konusunda 2 fermuar var ön kısımda. yolculuk anında onları açıp serinliyorsun. İzmitte çok rahatsız etmez fakat adana da tişörtten şaşmayacaksın
korumaları çok ağır. dirsek ve omuzlarda çift derinin yanında koruyucu parçalar konmuş. akşam müsait olursam fotosunu atarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------
mertka adlı üyeden alıntı
halil hayırlı olsun arkadaş üzerinde eskisin allah korumalarını test etme fırsatı vermesin iyi günlerde kullan
jelauraus : arkadaş ben bak şu ceketten almayı düşünüyorum beyaz olanından yaz kış rahatlıkla kullanılabilir sırt bölgesinde tulumlardaki gibi korumada var oda ayrı bi hava katmış ben giydim denedim bana çok yakıştı yakın bi zamana almayı düşünüyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44841
Teşekkür ettim. iskenderuna gitmeden 1 gün önce bana haber ver belki ben de gelebilirim. ama yarın yağışlı gibi duruyor hava
-
26 Şubat 2010, 16:58
halil hayırlı olsun arkadaş üzerinde eskisin allah korumalarını test etme fırsatı vermesin iyi günlerde kullan
jelauraus : arkadaş ben bak şu ceketten almayı düşünüyorum beyaz olanından yaz kış rahatlıkla kullanılabilir sırt bölgesinde tulumlardaki gibi korumada var oda ayrı bi hava katmış ben giydim denedim bana çok yakıştı yakın bi zamana almayı düşünüyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44841
ben kullanıyorum memnumum :D
sadece içliğin kola takılan çıt çıtı koptu
-
26 Şubat 2010, 17:02
halil ben evde hasta yatıyorum ayağa kalkayım direk bakıma gidecem zaten sana haber ederim ben gitmeden muhakkak
funkyboys : peki yazın nasıl oluyor terletiyormu usta
sendeki beyaz olanımı siyahmı
arkadaş o sorun onarılır diye düşünüyorum genel bir sorunmu o yoksa sadece sendemi öyle oldu
-
26 Şubat 2010, 18:52
halil ben evde hasta yatıyorum ayağa kalkayım direk bakıma gidecem zaten sana haber ederim ben gitmeden muhakkak
funkyboys : peki yazın nasıl oluyor terletiyormu usta
sendeki beyaz olanımı siyahmı
arkadaş o sorun onarılır diye düşünüyorum genel bir sorunmu o yoksa sadece sendemi öyle oldu
:D bndeki beyaz olanı
ceplerinin etrafı biraz kirlendi 1 senedir yıkamaya ihtiyaç duymadım ztn makinaya atılmıyomus bunlar :D
genel sorun oldugunu sanmıyorum ben kışlık içlıği cıkartıp takarken biraz fazla zorlamısım koptu ama kullanıma etkisi yok dışarıdanda gözükmüyor
iç astarını takmadıgın zmn üşütüyo bile yazın
-
26 Şubat 2010, 18:54
iy iyi çok güzel tam istediğim gibi hocam peki o beyaz yeri krem rengi gibimi yoksa kar beyazımı ben geçen bir mağazada görmüştüm krem rengi gibiydi o beyaz yerleri tozlanmıştır falan diye düşündüm
-
26 Şubat 2010, 19:55
-
26 Şubat 2010, 21:22
iy iyi çok güzel tam istediğim gibi hocam peki o beyaz yeri krem rengi gibimi yoksa kar beyazımı ben geçen bir mağazada görmüştüm krem rengi gibiydi o beyaz yerleri tozlanmıştır falan diye düşündüm
tam olarak kar beyazı diyemeyiz :D kremimsii beyaz :D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
http://www.sahibinden.com/aydin_didi...XQQdisplayitem
-
26 Şubat 2010, 22:48
-
26 Şubat 2010, 23:06
Yazın kullanılır mı acaba çok rahatsız eder mi deri ?
Bende Şöyle birtanesine baktım.
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...990-73-41.html
-
26 Şubat 2010, 23:08
-
26 Şubat 2010, 23:14
-
26 Şubat 2010, 23:25
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
baktın olmadı fermuarı açarsın püfür püfür
yakıştıktan sonra fiyatı çok uygun. bu fiyata bimden bile deri mont zor alınır.
Alınabilir yani Yakışıklıda duruyo kerata
-
26 Şubat 2010, 23:57
-
27 Şubat 2010, 00:02
karasahin adlı üyeden alıntı
Anamm bu osmaniyeli insanmış
Abi dün hayal ediyyorudum yaaa yüzünü de görürüm aha da diye de ne umdum ne buldum
p
Yapbi güzellik hadi :D
yokya öyle her isteyene göstermiyorum
atacaksın şöyle yüklü bir yüz görümlüğü sonra bakarız
ne yapcan benim yüzümü görüp
-
27 Şubat 2010, 00:06
yokya öyle her isteyene göstermiyorum
atacaksın şöyle yüklü bir yüz görümlüğü sonra bakarız
ne yapcan benim yüzümü görüp
Sırf merak :D
Abi fuara gelme niyetin var mı geleceksen eğer haberleşelim kırmızı baksır giyicem senin içinp bulursun beni de hasret gideririz
-
27 Şubat 2010, 00:10
karasahin adlı üyeden alıntı
Sırf merak :D
Abi fuara gelme niyetin var mı geleceksen eğer haberleşelim kırmızı baksır giyicem senin için
p bulursun beni de hasret gideririz
yemin et. kırmızı giyersen gelirim
yarın yada pazar benim kardeşim orada olacak. denk gelirse beraber gezersiniz.
karamürselden gelecek fuara. ben gelemem bu sene
mankenleri çok sıkıştırma. motolara da binerken yüzsüzlük yap. sanane lan de adamlara . yoksa izin vermiyolarmış her motora.
-
27 Şubat 2010, 00:14
yemin et. kırmızı giyersen gelirim
yarın yada pazar benim kardeşim orada olacak. denk gelirse beraber gezersiniz.
karamürselden gelecek fuara. ben gelemem bu sene
mankenleri çok sıkıştırma. motolara da binerken yüzsüzlük yap. sanane lan de adamlara . yoksa izin vermiyolarmış her motora.
haha
Ben pazar günü orada olucam abi MT standında mutlaka karşılaşırız kardeşine bahset benden.Başına kask geçirip hasret gidereyim sen diye
(Bak kaç yılın patlamasını yapıcam; ne kadar çok özledim seni :D )
Sadece foto çekicem sırf senin için o da şerepsizim ki p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 96 kullanıcı var. (0 üye ve 96 misafir)
Bu Konudaki Etiketler