o devir saati olayı bendede olmuştu ama sonradan kendiliğinden düzeldi,servise sormuştum devir saatinde bi tel varmış ondan bahsetti onu değişiriz dediler ama sonradan kendiliğinden düzeldi...
o devir saati olayı bendede olmuştu ama sonradan kendiliğinden düzeldi,servise sormuştum devir saatinde bi tel varmış ondan bahsetti onu değişiriz dediler ama sonradan kendiliğinden düzeldi...
Her asker yeşil bereli olamaz
değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar motorum 2005 model ve doğal olarak garantide değil.sorunu az önce oto elektrikçisinde 5 liraya çözmüş bulunmaktayım sarj ettiler ve kendi kendinide sarj ediyor mu die adını bilemediğim bi dalga motorla baktılar kendini sarj ediyor.km teli sinyal marş korna herşey tıkırında ( ALLAH BOZMASıN )
hadi gözün aydın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ucuz atlatmıssın hayırlı ossun :D
arkadaşlar burada internet aşırı yavaş olduğu için forumda bu konuyu araştıramadım, bu sayfa bile nsıl açıldı hayret ediyorum. soracağım şu ki cbr ve ybryi performans bakımından karşılaştırırsak hangisi sizce daha iyidir artılar eksiler nelerdir??? teşekkür ederim şimdiden iyi akşamlar herkese...
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
sandımca cbr nin üstünlüklerini saymakla bitmez ama ybr nin kullanımı daha rahat....
ybr düşük devirde gücünü verebildiği için daha az yakar anca budur bence
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
birisi yamaha birisi honda ikisininde kalitesi tartışılmaz ikiside 10 numara motorlar ama bence hem görüntü olarak hemde performans olarak cbr daha iyi,yanlış bilmiyosam ybr 9 beygir cbr ise 14 beygir diye biliyorum,bide kullanım amacına bağlı :
+ benim için görüntü önemli değil,bir araç olarak işimi görsün dersen ybr al hem daha rahattır
+ ama yok görüntü ve performansda önemli dersen cbr al derim...
Her asker yeşil bereli olamaz
arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyorum fuar ne zaman bilgisi olan var mı bide davatiye nerden buluruz
arkadaşlar benım devir saati 8000 bin devirden sonra geziyor mesela 8500 devirde ilerlerken 8500 9000 arası gidip geliyor düşük devirlerde olmuyor sizdede varmı bu sorun bende şu son zamanlarda baş gösterdi bu sorun
evet beyler... maddi nedenlerden dolayı ilk motoruma bu ay sonu geri dönüyorum... taaki temmuza kadar. sonra ver elini 600f
şaka bi yana hoş motor. 40 günde 2.500 km yaptım. (ist-çınarcık arası 3 kere gittim geldim.gece gündüz karışık) normal trafikten biraz ağır kalıyoruz ama çinliler gibi yolda kalmıyoruz en azından.
bakalım bütçe uygun olursa temiz uygun bi gt250r'da alabiliriz.
ahmet93 evet hocam tam tamına 7824 kmde
sen 8000 bakımını yaptırdınmı
Ben 8000 km bakımını yaptıralı çok oldu, motor 10000 km'de.
Daha önce de 2-3 arakdaşta aynı sorun vardı.Onların motorlarda 8000 bakımından çıkmış 8-9000 arasıydı.Fakat en son ne oldu, nasıl düzelttiler bilmiyorum.
usta bende bugün yarın 8000 bakımını yaptıracamda ne kadar para gidiyor ortalama ve ağır bi bakıma girecek diye biliyorum varmı önerebileceğin şeyler. servise bişe söylemezsen adamlar hiç seçenek sunmuyor
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)