951 sayfada oku oku bitmez be abikimler geldi kimler geçti
951 sayfada oku oku bitmez be abikimler geldi kimler geçti
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
hoşgeldiniz halil sercan kalıcı olmanız dileğiyle
bu arada geçen benım motor yaklaşık bir yirmi gün kadar yattı çalıştırmaya çalıştım doğal olarak marş vurmadı ittirip çalıştırdım bende çalıştırdıktan sonra yaklaşık 30km kadar bir yol yaptım motoru söndürmeden neyse bir söndüreyim dedim kontağı kapadım çalıştırmaya çalıştım yine çalışmadı o yakınlarda bir kanuni bayi vardı (honda servisi ile aram 50 km) ordaki abimiz tanıdıktı dedim böyle böyle dedi ya akün ölmüş yada konjektörde sorun var ama biz yinede bir şarj edelim dedi şarj ettik oldu diye düşündüm eve gittim ertesi sabah çalıştırmaya çalıştım yine olmadı bende bastım servise gittim (ittirerek çalıştırdım tabi artık tek başıma yapabiliyorum ) şarj ettiler ama aküde sorun var dediler hem senın akün açılmış garantiye girmez hopalla nasıl açılır biliyorum açılmadı gel bak açılmış dedi bende açmışsanız siz açmışsınızdır ben dün motorun yanındaydım açılmadı dedim adam garantiye sokmuyoruz dedi akünü şarj ederiz yanisi 140 lira dedi adamlarla baya papaz oldum öylemi öyle tamam eyvallah dedim eve geldim hondaya olanları anlattım sağolsunlar iki gün sonra aradılar beyfendi akünüzü garanti kapsamında değil tamamen iyi niyet ile değiştiriyoruz akünüz bir kaç güne kadar adanaya ulaşır gidin alın dedi. hondanın servis ve teknik yardım bakımında ilk kez bir yardımını gördüm nasıl sevindim anlatamam arkadaşlar en ufak sorunda yada kafanıza yatmayan şeylerde hondaya mesaj atarsanız gerçekten ilgileniyorlarmış bende yeni öğrendim bu arada aküyüde yarın gidip alacam
İşte Honda kalitesi,alkışlamak gerekir.
2. el Cıbır düşünüyorum, bir tane buldum.
Neresini kontol edeyim,çıkabilecek arıza var mı 15-20,000km aralığında.
Hepimize çok teşekkürler.İnsanin ilgisi merakı olunca çok eylenceli geliyor.Bugun bır sürücü kursu ile konuştum Toplam 5ooTL dedi.Ama benim bildigim sınav ucretı 40 tl baska direksiyona girerkende 40 tl yatırcaksınız dedi.Doğrumudur acaba ve Şişli/Ayazağadayım önerdiğiniz bana yakın sürücü kursu varmıdır acaba duzgun eğitim veren
arıza bu ne zaman kaç kmde çıkacağı belli olmaz kullanıcıya göre değişkenlik gösterir ki bu motorlar düşük cc oldukları için geneli hor kullanılıyor daha doğrusu zorlanıyorlar... II. el temiz motor almak zor...önce motorda yağ kaçırma terletme var mı bir eğil bak...binmeden dinlemden bir derdi var mı anlayamazsın şöyle bir tur atacaksın motorla sesini dinleyeceksin anormal bir tıkırtı varsa bence bulaşma!ayrıca bu tek silindir motorların hepsinde zırıltı vardır ön kafa grenajları yüksek devirde zırıldar bu normaldir...en mantıklısı tanıdık bir ustaya göstermek
gorunurde sorun yok gibi fakat en tutulmayan renk bu soyleyeyım
ayrıca km dogru mu onu incele ve lastıklere bak km hakkında bilgi verecektır sana
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
alt krenaj yani sakalda eksiklik var...yapışkanı soyulmuş olabilir değişmişte olabilir görmeden karar verilemez...bence turuncu repsollerden daha güzel görünüyor tabi kişisel fikrim sanırım biraz sade olanı seviyorum
Sakal değişmiş veya boyanmış. Sakaldaki sticker eksik.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@Motorhocası
ya konuyu tam okumamışım şimdi sen kırmızı mı istiyorsun repsol mü
motor temizse fiyat cok cok iyi
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Adama benim sıkıcı sorularımı gönderdim bakalım cevap gelirse gideyim
http://www.motosiklet.net/forum/sikc...ml#post1949575
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)