along abı bbr abı bırakın tartısmayın tartısacak mesele cok kucuk bısey kalp kırılır ama duzelmez
along abı bbr abı bırakın tartısmayın tartısacak mesele cok kucuk bısey kalp kırılır ama duzelmez
Yeni yine yeniden
evet arkadaşlar sonunda bu gün saat 16.00 itibari ile Blackhawck nikli abimiz savaş yanıma tatvana geldi ve onunla tanıştık motorları karşılaştırdım urfada servise sokmuş motoru süper durumda ben kesin 4000 bakımına urfaya gidiyorum allah bi mani vermezse benim mağazada oturup biraz sohbet ettik motorlarla çekmiş olduğumuz resimleri ahada veriyorum.... en son onu uğurlamak için çarşı merkezine götürdüm iki tane cbr 125 r repsol millet bize nebakıyodu görecektiniz ama süper bi insan onunla tanıştığıma çok memnun oldum... van'a gitmesi gerekiyodu ne yaptımsa akşam misafirim olmadı artık bi dahaki sefere gelir telafi ederiz nede olsa artık yakınız ...
bizim canavarlar
burdada biz ve atlarımız
buradada 17 plaka çanakkaleden 13 plaka bitlise geldiğinin ispatı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Blackhawk bir tane ya bir kişide şu adama laf söylesin ama yok :D Öyle delikanlı ve yardımsever bir abimiz. Teşekkür ediyorum ona böyle yardımsever olduğu için
Bu arada BBR bence ayıp etmiş. Ben ondan böyle bir tavır ve uslüp beklemezdim
Okan ACAR
abı sende arada kaynamısın be yaff
Yeni yine yeniden
Aman iki cbr 125 birlikte dolaşmayın nazar deycek
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
beyler yok mu aranızda cbr ın 0-100 unu ölçen birileri.
şöyle deneyimlediğiniz hızlanma verilerini merak ediyorum.web sitelerinde yazan değil sizin şahit olduğunuz hızlanma nasıl.
diğer 125 liklere hatta 150 liklere göre...
1 ay içinde %90 almayı düşünüyorum ve forumda tatmin edici bir cevap bulamadım, o yuzden soruyorum.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
along u uzaklastırdılar bılyodum zaten ole olacagını
Yeni yine yeniden
bana uzaklaştırılması şahsen yanlış geldi
Yanlış değil bence rencide edici sözler yazmıştı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
beyler onu bunu bırakında olmus bıtmıs olay sıze bır sorum var
bu cbr 100 km de kac lıtre yakıt tuketıyor ???(fabrıka verısı deıl)
km de 100 bin 200 bin demeyın cunku bu kalıcı olmuyor benzın hep zamlandıgı ıcın
Yeni yine yeniden
blackhawk abiyle bu konu üzerinde sohbet ettik şehir dışında 10 lt depoyla 350 gidiyor dedi şehir içi bu 270 e düşüyor dedi ordan sen hesapla ama bizim piskopatghostriderin motoru çok yakıyor söylediğine göre...
bende zaten ondan dolayı sordum pc nınkı 1 lıtre ıle 20 km gıdıyor
Yeni yine yeniden
mesela soyle düşünsek
benim arkadaşta sl150 var, full depo 400 civarı gidiyorum dedi(ama sakin kullanır motoru)
cbr bu durumda sl150 ye göre benzini içiyor diyebilirmiyiz...
yav benım anlamadıgım benım motordan nasıl daha fazla yaktıgı.. bunu benım motorun guclu dıye demıyorum o motor daha guclu ama o vıteslı oldugu ıcın benımkınden az yakması grekır veya aynı yakması gerkır ama bu fazla yakıyor
Yeni yine yeniden
Selam,
Ben de aranıza yeni katıldım:
Repsol - Ufuk YILDIRIM - ufuk001@gmail.com
Hoşgeldin ufuk3535.ufuk3535 adlı üyeden alıntı
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Hoşbulduk...
Arkadaşlar, kask alacağım.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ankara'dayım)
yalnız msn adresını yaznnıs yazmısın
Yeni yine yeniden
Ben bundan istiyorumufuk3535 adlı üyeden alıntı
- Teknopolimer dış yüzey
- Standart astar
- Çizilmez vizör
- Havalandırma : Çene ve tepede
- Otomatik kopça
- Rüzgar koruyucu
- Koruyucu cila
- AS 1698, ECE 22.05 ve DOT onay belgeli
- Ağırlık 1350 gr
Fiyatı : 181.80 YTL
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)