Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ocak 2010, 21:05
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
24 Ocak 2010, 22:00
-
25 Ocak 2010, 01:25
ben sogukta ısıtmadan bindim istop etti giderken calısmadı aküyü bitirdim galiba urasırken hava güzel olsun öle binicem sogukta zorlamıcam artık cıbırı
-
25 Ocak 2010, 17:18
beyler gıcık veriyomuşum gibi algılanmasın ama sıcak memlekette olmanın avantajıyla hergün biniyorum bee
Her asker yeşil bereli olamaz
-
25 Ocak 2010, 22:02
Benim cıbırın anahhtarı dönmüyo.
-
26 Ocak 2010, 00:18
-
26 Ocak 2010, 00:22
onur35 adlı üyeden alıntı
olabilir dostum benimde arabanın depo kapağında aynı sorun vardı (lpgli olduğu için sanırım eski sahibi benzin pek almıyordu) ki kullanılmamaktan dolayı kireç tutup açılırken zorlanabiliyor wd40 al içine sık biraz anahtarı oynatmayı dene birkaç sefer sonra yumuşar eskisi gibi olur ara sıra sıkmakta fayda var bende takılma yok ama aklıma geldikçe anahtar deliklerini yağlarım
Benimde aklıma ilk wd 40 geldi.Fakat yeğenim oyuncak niyetine onunla oynamış.
-
26 Ocak 2010, 00:39
ahmet93 adlı üyeden alıntı
aşırı derece zorlamadıysa pek sorun olacağını sanmam içersinde yaylar miller var anahtar kırılmadıkça esnerler yağlamayı bir dene derim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
biraz uzun olacak ama okuyup yorumlarsanız sevinirim...
bi konuda danışacaktım bu form her ne kadar motor yada vitesli kullanmaya yeni başlayanların formu olsada az çok fikir sahibiyiz,sizlere danışmak istediğim cc yükseltme planım var ve kafamda ilk olarak hyosung gt250r var 2008 civarı bi model temiz bi alet düşünüyordum...ama bugün şöyle bi sahibindene bakınırken eski sslerin arasından bi iki temiz 600lük makinalar gördüm tabi 2000civarı modeller...600f e oldum olası hastayım ama başka bişeyde olabilir naked vb...kmsi uçuk olmadıkça temiz ve kazasız bi motora denk gelsem düşünürüm zira pek km yapmam arabadan sonra nadir biniyorum artık motora zevk için diyelim...eski 600lüklerin yakıt bakımından pek üzeceğini sanmam fazla km yapmayacağım için sorun etmem temiz olsun son sahibi olmayada razıyım çok titiz bakarım öldürmem...hızda gözüm yok ama artık gücü hissetmeliyim...çocukluğumdan beri değişik tarz motorlara bindim 600cc için hazırım kendimden de eminim gaza pek gelmem gelsemde dizginlerim...şimdi siz olsanız hyo gt250r mı yoksa düşük model 2000civarı ss veya naked mi alırsınız desem yorumunuzu merak ediyorum,yanlış anlaşılmasın alıpta kopmak gibi bi derdim asla yok tecrübem artık müsait hyo zaten kullanıyorum 600cc için konuşuyorum...
-
26 Ocak 2010, 12:23
aşırı derece zorlamadıysa pek sorun olacağını sanmam içersinde yaylar miller var anahtar kırılmadıkça esnerler yağlamayı bir dene derim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------
bi konuda danışacaktım bu form her ne kadar motor yada vitesli kullanmaya yeni başlayanların formu olsada az çok fikir sahibiyiz,sizlere danışmak istediğim cc yükseltme planım var ve kafamda ilk olarak hyosung gt250r var 2008 civarı bi model temiz bi alet düşünüyordum...ama bugün şöyle bi sahibindene bakınırken eski sslerin arasından bi iki temiz 600lük makinalar gördüm tabi 2000civarı modeller...600f e oldum olası hastayım ama başka bişeyde olabilir naked vb...kmsi uçuk olmadıkça temiz ve kazasız bi motora denk gelsem düşünürüm zira pek km yapmam arabadan sonra nadir biniyorum artık motora zevk için diyelim...eski 600lüklerin yakıt bakımından pek üzeceğini sanmam fazla km yapmayacağım için sorun etmem temiz olsun son sahibi olmayada razıyım çok titiz bakarım öldürmem...hızda gözüm yok ama artık gücü hissetmeliyim...çocukluğumdan beri değişik tarz motorlara bindim 600cc için hazırım kendimden de eminim gaza pek gelmem gelsemde dizginlerim...şimdi siz olsanız hyo gt250r mı yoksa düşük model 2000civarı ss veya naked mi alırsınız desem yorumunuzu merak ediyorum,yanlış anlaşılmasın alıpta kopmak gibi bi derdim asla yok tecrübem artık müsait hyo zaten kullanıyorum 600cc için konuşuyorum...
sitede azda olsa senı tanıdık bence 600luk mantıklı cunku sen aklı basında bilinçli bi surucusun hyodan sonra 600luke gecmek aslında daha mantıklı fakat daha az para kaybı v.b şeylerden dolayı olabilir yada once er6n ne bileyım eski bi gs500de deneyebilirsin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
26 Ocak 2010, 14:42
fatihsevim adlı üyeden alıntı
sitede azda olsa senı tanıdık bence 600luk mantıklı cunku sen aklı basında bilinçli bi surucusun hyodan sonra 600luke gecmek aslında daha mantıklı fakat daha az para kaybı v.b şeylerden dolayı olabilir yada once er6n ne bileyım eski bi gs500de deneyebilirsin
fikirlerime destek olduğun için öncelikle teşekkürler...er6n yazmayı unuttum geçen gün izmirde 7.000e satılık vardı fenada durmuyordu(listemde) gs500ü met etmiyorlar hızlanması ve frenlemesi dengesiz filan diyorlar er5i pek beğenmedim....hyo alırsam birkaç sene yükseltemem deposunun büyüklüğü hariç güzel motorama aklım büyük makinelere kaçıyor sezon başına kadar aramalarımı sürdüreceğim...değiştirmek istiyorum çünkü elime geçen parayı ya motora yada arabaya harcıyacam biliyorum rahat durmam cıbıra extra bişeyler yapmaktansa yada palioya para harcamaktansa motor değiştirmek daha mantıklı geliyor bu yüzden istiyorum...bi yaz görünsün bakalım en kötü ihtimal hyoya geçerim nasip olursa...arkadaşlar fikirlerinizi eksik etmeyin yada önerebileceğiniz motor varsa linki vs bir göz atsam diyorum...
-
26 Ocak 2010, 16:39
600 lük al boşver hyoyu veya cbf 500 de alabilirsin cbr125 de bana sat temizse bende palioyu değiştirmeyeceğim. motor lazım. eliyüzü düzgün a2 aldık motoryok doğru dürüst altımızda 1.6 paliyoyla dalaşiıyoruz,
-
26 Ocak 2010, 16:49
Bugün wd 40 alıp olayı hallettim.
İlk marşta çalıştı cbr.
-
26 Ocak 2010, 17:29
Bugün wd 40 alıp olayı hallettim.
İlk marşta çalıştı cbr.
ara sıra yağlamakta fayda var koltuk ve depo kilidinide aksatmayın
-
26 Ocak 2010, 18:44
pes diyorum sana utku bu havada kullanabildin mi gerçekten
bugün bornova otogarındaydım ve manisa dağları beyazdı her gelen otobüs salkım saçak buz tutmuştu ve otogarda 1 saat kalmama rağmen donacaktım sanki değşet bi hava vardı balçova tarafı nispeten yumuşaktı ama ben binebileceğimi sanmıyorum,eskiden hep motora binerdim ama insan arabaya alışmasın arkadaş kış geldi motoru boşladım valla
otoyoldan geçerken -5i gösteriyordu dönüşte ise 1 derece olmuştu bızzz
Seninde altında 2000cc 6 silindir 150 ps benzinli araba olsun şehir içinde hangisini kullanıyorsun görüyim seni,Öğrenci adamız
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
26 Ocak 2010, 19:30
dynner adlı üyeden alıntı
Seninde altında 2000cc 6 silindir 150 ps benzinli araba olsun şehir içinde hangisini kullanıyorsun görüyim seni,Öğrenci adamız
aklıma bmw 3.20 geldi
-
26 Ocak 2010, 19:50
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
aklıma bmw 3.20 geldi
yok yok 5.20i
-
27 Ocak 2010, 01:24
arkadaşlar daha fazla yoruma ihtiyacım var bildiklerinizi benden esirgemeyin belki benim gibi düşünen kişilerde okuyorlardır aydınlatıcı olmakta fayda var...
-
27 Ocak 2010, 17:32
Onur ben direk yazın 636 alıyorum bilgin olsun ancak tabi tecrübem olduğu için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
aklıma bmw 3.20 geldi
doğru şık
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
27 Ocak 2010, 20:27
arkadaşlar daha fazla yoruma ihtiyacım var bildiklerinizi benden esirgemeyin belki benim gibi düşünen kişilerde okuyorlardır aydınlatıcı olmakta fayda var...
Arkadasım alıosan honda cbf 500 600f al derim 2000 modelde olsa hondadan şaşma derim honda al ömürlük motor ben senn yerinde olsam honda derdim gücü hissedersin temiz bakarsanda hiç bi sorun olmaz Tabi son karar sana ait
-
28 Ocak 2010, 01:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)
Bu Konudaki Etiketler