hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsın fiyatıda makul yenisine gerenk yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
acele etme bende senin gibi düşünüyordum arkadaşlarım hep beklememi söylediler aynısını araba aldım o zaman yaşadım ikisinden de memnunum beklicekmişsin demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------
izmir piyasasını az çok bilen bilir ben 3000kmde ki cbrı 4000tlye aldım...burnumdan da kıl aldırmam tabi satarken kimse zarar yapmak istemez malımda kıymetlidir gözüm gibi bakarım o yüzden değerlidir
birkaç yüz tl ucuza alıcam diye gidip gönlüme sinmeyen motoru almaktansa piyasaya göre yüksekte olsa içime sineni alırım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
para sizin arkadaşlar...bak kendın demişin 3000 km deki motor die...sıfırdan farkı yok tabi o kadar para vercen...
ayrıca içine sinmeyen motoru al diye bişey dediğimi hatırlamıyorum...bildiğim kadarıyla bu bi kuraldır sezonda motor alınmaz sezon dışında alınır haaa dersenızki para problem değil gönüller bir olsun orasına karışamam
ben 13binde tertemiz motoru 3bine aldım adam sıkışıktı araba alacaktı 3.5tan 3e kadar indirttim.
Bu işler birazda kısmet
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
dostum sana bişi demedim alınma hemen ben sadece arkadaşın içine sineceği motoru bulmasını söylemek istedim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
sonuna kadar katılıyorum kısmetin neyse o olur
funkyboys olum ver parçalamadan ver şunu 2 ye alıyım 1000 km çok yaptın 1 senelik mötör la
Arkadaşlar bende şu asyayı elimden çıkarıyım katılıcam cbr'lı kervanına
Bu gidişle bu senede alamicaz bi er5 zaten eskidide artık
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
hayırlısı neyse o olsun dostum rahat ol
Ah paramız olsada bizde alsak bi cıbır
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
slmlar bi ara sormuştum ama düzgün yazamadım , bi ara soğukta motorumla bi yere gidiyim, dedim bi türlü çalıştıramadım üst üste basa basa o sinirle marşa bişeler oldu motora daha doğrusu tak tük sesler gelior farlar falan çalışıor aküde bi sorun yok sanırım gücü başlatamadım marşmı artık neyse
...
arkadaş doğru söylemiş motor kışın alınır,ayrıcada muhabbeti biraz okudumda : beyler bu motor için 20.000 km 30.000 km hiç bişey değil,ben 3 sene önce 4.000 km de repsol aldım ve 2,5 sene kullandım sattığımdada motor 24.000 km deydi ve motor 1 gün 1 arıza vermedi,ve bazen o sattığım motoru görüyorum km si olmuş 35.000 km,dün sahibi aradı devrini vermemiştim şimdilerde devrini istiyo adama varmı bi arıza falan diye sordum adam yok maşallah canavar gibi diyo,1 ay önce tekrar bi cbr repsol aldım ve aldığımda 16.000 km deydi ve adanada hava hep güneşli olduğu için devamlı motorun üzerindeyim ve 1 ayda 1000 km yapmışım maşallahı var canavar gibi,siz yeterki motoru üzmeyin bakımlarını düzgün yapın bu motor ömürlük arkadaşlar...
Her asker yeşil bereli olamaz
yaz mevsiminde yoğun iş temposuna rağmen 1 ayda 1000km yapabliyordum ama kış geldi 100km zor yapıyorum
bu arada hayırlı olsun,yaptırmışsın jantı,ucuza da mal etmişsin,Allah bi daha göstermesin,yolları ihmal eden belediyeye de akıl fikir versin,aslında bi dava açıcaksın belediyeye,yolların bakımını ihmal ettiğinden dolayı,tazminat alacaksın,senin hatan değil yani anlıcan,yine de geçmiş olsun sana bişey olmamış,verilecek sadakan varmış funky
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------
yok arkadaş bu havada da motora binemiyorum,kurye arkadaşlara Allah metanet versin,vallahi kazandıkları para helal bana göre,yağmur çamur yaz kış çalışıyo adamlar,szukiyi alalı 1 ay oldu anca 200 km yapmışım peh
ya arkadaşlar size birşey danışacaktım benim motorum yok para ayarlayabilirsem de yaza doğru bir tane almayı düşünüyorum ama maddi sorunum da var:( sizce nasıl bir race le başlamak iyi olur hadi para buldum diyelim cbr hoşuma gidiyor fakat boyum 1.85 küçük kalıyor altımda Allah aşkına bir akıl verin...
bu arada race e ilk defa bineceğim işin artistliğinde de değilim neyle başlamam gerekiyorsa onunla başlayacağım.
evet sana katılıyorum kurye olmak göründüğü gibi; motor beleş benzin beleş gezmek değil hiç kolay bi meslek değil ALLAH yardımcıları olsun
Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)