Subap sesi deilse %90 egzantrik sesidir.
Subap sesi deilse %90 egzantrik sesidir.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
cbr 125rrrrrrrr IXIL egzoz ları
bunu kullanan varmı aramızda :D:D:D
yada hiç artcı almayan ve alt grenajı fedaaa edip bunu kullanan varmı :D:D:D
görüntü bakımından bende 1. daha iyi
ses bakımından hangisi daha iyidir ??
arkadaşlar daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ama cbr 125lerde debriyajsız vites değişimi ile ilgili bi bilgisi olan var mıdır hangi devirlerde nasıl değiştirilir zararları nedir yararı var mıdır???
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Her motorda; Belli devirlere gelince debriyajsız vites değişebilirsin fakat sadece telin koptuğu zaman yapman gereken bişeydir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
daha önce topik açıldı bu konuyla ilgili vites yükseltmek sorun yaşatmıyor.vites atarken hızlı kalkmak istiyorsanız gazdan elinizi çekmeden vites atın fakat balatanız biraz eskir debriyajı çekerseniz devirli olduğu için.
amerikan tarzı vites atış şekli.herifler ellerini gazdan çekmeye zorlanıyorlarmış
anladım arkadaşım teşekkür ederim bilgi içün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
ama mutlaka vardır şanzumana bi zararı değil mi? yani öyle tahmin ediyorum ben adamlar boşa koymamıştır debriyajı heral
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
o da güzelmiş. sıkıyosa frene basmaya da üşensinler
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
şunu biliyorum. otolarda vitesteyken boşa geçirmek için debriyaja basmanın hiç gereği yokmuş. mesela 4 te gidiyorsun debriyaja basma çek boşa hiç zararı yok. sadece vitese attığında şanzumana çok yük bindiğinde zararı varmış.
vites yükseltirken zararı yok diyorlar. çok gördüm adam üzerine yatmış vitesi eliyle yükseltiyor, hem debriyaj zaman ve kaçırma kaybı da yok. fakat düşerken zararı varmış.
zararın miktarı da önemli. devirli vites atmak dahi zararlı sayılabilir eskimesi açısından ama ne kadar zarar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
geçen sene 250 metre yüksekten çekmeye çalışmıştım. dikkat ederseniz üzerine yatmış hızlı gitmek için. vitesi eliyle yükseltiyor.
hatta kask bile takmamış hızlı gitmek için ama sonra olay yerini polis basmıştı
yazın gel .gezeriz başka şehirleri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
@funky boys
o alttaki eksoz sanırım Türkiye de yok
o değil de o fotodaki cbr ın alt grenajını nasıl kesmiş o adam öyle . fena da olmamış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
hay ben böyle monitörün ya şu an bir ucu değmiyor monitörün kırmızı renk yok pc de . kendimi çok kötü hissediyorum şimdi . sazan benim yanım da iyi kalır şu an efkar bastı kendimi atsam yinede rahatlayamam artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------
böyle bakınca kesik gibi gördüm . mal demeyin noolur
photoshop yüklü değil paintte ancak renklerin diyini alabildim
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)