plakada önemli olan 2 tane soğuk mühür olmasıdır,piyasadaki bütün app plakalar illegal yani yasal değil,alüminyum plakayı da kestirmek olmaz,gerçek plakanı koltuğun altına koy,app plakan doğru olsun yeter,ama 15*15 cm alüminyum plakayı heryer basmıyor,ama app plaka yasal değil,bilgin olsun
Dostum benim plakamı görmüşsündür. görmediysen resmini atarım tam benim motora göre mikadan özel kesilmiş ve tüm mühürleri üzerinde. 2.5 aydır sürüyorum bu motorumu hiç problem olmadı gerçi 6 senedir motor sürüyorum hiç polis durdurmadı o ayrı bir mesele
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------
İşte benim gibi kapanıyor Bu Arkadaşımızda ama kilo olarak Benden fazla sanırım geçemez beni bu
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
ya bişey sorcam hani şu arabalara takılan performan egsozunu ( isotta ) motoa takmak zor olur mu ayaklığa bağlantıya gerek duyar mı...motoun orjinal sesi tatmin edici değil herkes : DEĞİŞTİR ŞU EGSOZU diyor....var mı bilgisi yada tavsiyesi olan...bu arada app plaka bende yaptırcam kime sorduysam bi sıkıntı olmamış
Cihan parasını havale yapsam. bana bir ara bu plakadan çıkartırmısın.plakayı alıp gidip bir de polise gösteririrm ne diyorlar. beni ayda bir mutlaka polis durdurur hal hatır sorar varsa kusurum cezamı yazar ve yollar
ptesi banka hesabına yatırırım parayı eğer senin için sorun olmazsa
@Cihan
sahibinden de bir ilan buldum oradan alayım yorulma
cbr mi özledim yaaaaa
Arkadaşlar merhaba. Forum da 3. sayfaya gerilemişisiz. Bu yüzden bir mesaj çakayım dedim.
Canlanın biraz yahu. Herkes plaka bakmaya mı gitti.
Herkes değil. Liselerde tam sınav haftası zamanı.Benim de yarın 2 yazılım var. Biyoloji ve almanca.
Valla ben haftasonundan haftasonuna kullanabiliyorum.
haftasonu motora far kaşı ve kafa grenajına turuncu stickerlarım geliyor.
Beni izlemeye devam edin
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ben senin yerinde olsam ninja 250 derdim ama yine sana kalmış tabi..
S.a Arkadaşlar size hindistandan Yazıyorum iş nedeniyle buralardayım Özledim sizi Ve yeni Haberlerle Geldim Otoparkçım aradı tee türkiyeden beni artçın habire buraya gelip gelip senin motora bakıyor resim çekiyor dedii nee dedim walla aşık olmuş heralde filan dedi kapattı Bende sevindim aradan 1 gün geçti beni aradı Ya Cihan ben Motorsuz yapamıyorum Banada alalım birtane Dedi ve hernekadar ufaktan başla başla dememe rağmen beni Dinlemedi Ve 5-6 milyara hyosungla Sapphirin önüne park ediceğime 10 milyara 600 f i park ederim adı yeter dedi ve ben 600fi kullanmam korkuyorum sana onu alıyım sende senin motoru bana ver ben onu kullanıyım dedi tüm masraflar sana ait dedim seninkilerde bana tamam dedi. Şimdi intten 9-10 milyar aralığında 600-F arıyoruz Bana. 600 f topiğinede Yazıcam türkiyeye Gelinceye kadar belli bir sonuç elde Etmiş oluruz. Mustafa Seni bulacam olum Delecem seni
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Arkadaşlar uzun zamandır beklediğim fakat sınavlarım olduğu için Aydına gidip alamadığım motosikletime dün sabah kavuşmuş bulunmaktayım artık ben de aranıza tam anlamıyla katıldım, ikinci el 2008 model cbr125 kırmızı bi motosiklet aldım Allah herkese nasip etsin istediği motosikleti. Fakat bir sorum olacak motosikletin sağ kısa farı arada yanıyo arada yanmıyo fakat uzunlarda bi prblm yok, servise götürdüm patlamıştır dedi fakat patlak olsa arada yanıp sönmez ya da temassızlık olsa uzun far yanmaz diye düşünüyorum ben sizce nedir problem?
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)